Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg
 
<< Previous thread | Next thread >>
Cum instalez un set pe korg pa600?
Go to page   <<      
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
raduradu2
Wed Apr 02 2014, 12:18AM

Registered Member #11543
Joined: Fri Oct 26 2012, 03:22PM
Posts: 1
Nu este nevoie de computer, copi Set-ul intr-o USB intri in Global apasind butonu luad shi el se incarca singur in clapa.bafta

Back to top
bebykorg
Wed Apr 02 2014, 02:32PM

Registered Member #533
Joined: Tue Jul 29 2008, 06:54PM
Posts: 967
Formatezi STYK in clapa , apoi pui styk in PC pt a copia setul care doresti sa-l incarci. Pui set-ul in clapa , MEDIA si ai optiunile : LOAD , ERASE , COPY si tot asa , apesi in dreapta jos pe ecran si selectezi USB ca sa vezi styk , o sa-ti apara pe ecran ceea ce ai pe styk , selectezi set-ul care doresti sa-l incarci , apesi in stanga jos pe ecran LOAD si set-ul se va incarca. Asta este tot. PS. nu copia pe styk un set arhivat deoarece nu vei putea sa-l incarci. Setul trebuie sa fie dezarhivat si cu terminatia .SET ...!

Back to top
seby_69
Wed Aug 23 2017, 02:35PM
Registered Member #1388
Joined: Tue Sep 09 2008, 12:26PM
Posts: 223
stie cineva procedura inversa,,cum salvezi setul din clapa pe styk??

Back to top
Eduard1231
Wed Aug 23 2017, 03:02PM
Registered Member #15895
Joined: Sat May 14 2016, 03:16AM
Posts: 116
selectezi setul in clapa, dai copy , si selectezi stick-ul usb

Back to top
ciury
Wed Aug 23 2017, 04:43PM
Registered Member #5922
Joined: Mon Feb 09 2009, 03:10PM
Posts: 710
NxSound a scris ...

ma crezi can un pretenas a citit (copie setul intro cheie usb) si cu stickul in mana nu stia la ce te referi ))))))) ma terminat omusorul asta ... poi la toate korgurile load si save sunt la fel nu ?


Am tot vazut terminologie de forma:
- carpeta pe desktop , in loc de icon sau iconita pe desktop
- cheie usb in loc de stick usb
- copi sau copie in loc de copiaza
- cartela grafica in loc palaca grafica

etc


Back to top
ioansorin
Mon Feb 12 2018, 06:53AM

Registered Member #8197
Joined: Sat Oct 10 2009, 08:17PM
Posts: 3
Salut.Am şi eu o întrebare,se pot instala mai multe seturi pe clapă si folosi pe rând?

Back to top
lucianG1000
Mon Feb 12 2018, 08:34AM

Registered Member #8217
Joined: Tue Oct 13 2009, 08:54AM
Posts: 85
ioansorin a scris ...

Salut.Am şi eu o întrebare,se pot instala mai multe seturi pe clapă si folosi pe rând?

Nu, la PA 600.
După câte ştiu eu, doar la PA4X, PA700, PA1000 se poate încărca un set în ''user'' și altul în ''direct''.

Back to top
angelitto
Mon Feb 12 2018, 02:15PM


Registered Member #14155
Joined: Mon Apr 28 2014, 05:16PM
Posts: 978
lucianG1000 a scris ...

După câte ştiu eu, doar la PA4X, PA700, PA1000 se poate încărca un set în ''user'' și altul în ''direct''.

Cu mentiunea ca setul din direct, ca sa mearga, trebuie sa fie cu samplere din factory, sau sa aibe exact aceleasi locatii la samplere ca cel din user. Altfel o sa suna ca niste oale sparte.

Back to top
Go to page   <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] (pt.albundy) Tonuri Korg PA #2 Posted by miki67 on 14 Aug : 19:02
Ma bucur ca te-am putut ajuta si iti multumesc pentru apreciere.Sanatate si spor!


[download] (pt.albundy) Tonuri Korg PA #2 Posted by albundy on 14 Aug : 13:00
Multumesc frumos. Esti baiat de 10 stele.1534240972 ]


[download] (pt.puica) sorin roscatu pa4compres.SET Posted by miki67 on 13 Aug : 20:06
ma bucur Puica.cu placere si apreciez sinceritatea ta.spor la treburi si multa sanatate iti doresc!


[download] (ptMihai13) ADv2 PA1000 Compres By Miki67.SET Posted by miki67 on 13 Aug : 19:58
cosys112da,ar trebuie sa mearga pentru ca stylurile sunt de pa1x/800/etc. nu de la clapele mai noi.daca nu merge scrie-mi pe topicul ,,ajut cu korg pa manager v3.2 si ti-l fac pent [more ...]


[download] (ptMihai13) ADv2 PA1000 Compres By Miki67.SET Posted by cosys112 on 13 Aug : 19:50
Acest set merge si pe pa 600 ?





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap