Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Korg pa3x ? |
Go to page << | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
nelu_nelu |
|
||
Registered Member #12927
mr.morojac a scris ... ....pe 2016 iese succesorul Pa3X. Poti sa incepi cu un un Pa1X;inca mai curge multa apa pe Dunare pina ce va fi "desfacut" 100%.Mai ramai si cu bani de o "ciorba" |
||
Back to top |
|
||
nelu_nelu |
|
||
Registered Member #12927
mr.morojac a scris ... ....pe 2016 iese succesorul Pa3X. Poti sa incepi cu un un Pa1X;inca mai curge multa apa pe Dunare pina ce va fi "desfacut" 100%.Mai ramai si cu bani de o "ciorba" sa nu kazi din pat kand te trezesti din vis.... |
||
Back to top |
|
||
nelu_nelu |
|
||
Registered Member #12927
inca odata scz. pt Cris3ti
|
||
Back to top |
|
||
Cris3ti |
|
||
Registered Member #5732
Singuru lucru ce nu imi place la tyros este faptul ca este limitat la functii. De sunat suna beton dar korgu mi se pare mai practic. Sincer ma asteptam de la tyros sa scoata ceva cu mai multe functii de editare a stylurilor dar m-a dezamagit total.
|
||
Back to top |
|
||
Cris3ti |
|
||
Registered Member #5732
Nu contest faptul ca tyros nu este o clapa buna. Suna bine dar korgu mi se pare mai practic si e mult mai usor de lucrat pe el. Ma asteptam ca yamaha sa scoata o clapa cu mai multe functii de editare in timp real dar un pic m-a dezamagit. Probabil is si plictisit de yamaha .
|
||
Back to top |
|
||
ciury |
|
||
Registered Member #5922
eu nu inteleg ceva: pentru ce este necesara editarea in timp real? editati in cantare?....plus ca editarea este mult mai facila pe un pc decat pe o clapa iar yamaha tocmai asta pune la dispozitie....
|
||
Back to top |
|
||
Cris3ti |
|
||
Registered Member #5732
eu zic ca e foarte eficienta editarea in timp real deoarece in timp ce canti la o nunta de exemplu, la volum mare auzi mai bine daca nu suna ceva placut si reglezi pe moment si salvezi.
|
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |