Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Korg Microarranger |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
mariusr |
|
||
Registered Member #13792
Ce parere aveti de aceasta clapa Korg Microarranger.Vreau sa imi cumpar una pentru studiu
|
||
Back to top |
|
||
claaxy |
|
||
Registered Member #13424
clape mici pe lamele ,are tot ce are korg pa50 in varianta mini
|
||
Back to top |
|
||
mark |
|
||
Registered Member #12218
Eu am avut aceasta clapa din punctul meu de vedere super,dar colegul pustulica poate sa-ti explice m-ai mult.
|
||
Back to top |
|
||
Analog |
|
||
Registered Member #13142
MicroARRANGER-ul suna foarte bine / nu te astepti la asta cand il vezi asa, mic Dezavantaj: -trebuie sa te obisnuiesti cu claviatura / este mai mica, insa nu exagerat de mica cum s-ar putea crede la prima vedere Avantaje: -este foarte usoara / 4,2 Kg (dar robusta) -are dimensiuni reduse si este foarte usor de transportat -claviatura desi este mai mica fata de o claviatura normala, are dimensiunea clapelor optimizata pentru a putea canta, iar clapele sunt neasteptat de robuste si raspund foarte bine -poti face cu ea tot ceea ce faci si cu un Korg PA50 SD / care costa mai mult (neavand card de 2 GB, am folosit unul de 16 GB si il vede ) Daca te intereseaza, am un Korg microARRANGER care..., parca l-as vinde, deoarece nu il folosesc / este ca nou, in garantie; nu ma pot "obisnui" cu style-urile, vreau ceva cu arpegiator gen Korg Radias (mie imi place muzica electronica) . Numai bine ! [ Edited Sun, 26 Jan 2014, 03:21PM ] |
||
Back to top |
|
||
Analog |
|
||
Registered Member #13142
Scuze, am apasat Quote in loc de Edit la postul anterior . Se poate sterge aceasta postare. Multumesc ! [ Edited Sun, 26 Jan 2014, 03:19PM ] |
||
Back to top |
|
||
pustiulica |
|
||
Registered Member #11427
Marius, vad ca deja ti-au raspuns colegii, mai ales colegul Analog care a facut o sinteza f buna Este de fapt un PA50SD in carcasa mai mica, mai usoara si cu clape mici, pentru copii. Microarranger a fost prima mea clapa, gasesti pentru ea "tone" de seturi, pentru ca merg seturile de PA50, 60, 80 (maxim1MB) fara modificari. Faptul ca are clape mici poate fi o problema pe mai departe, cand vei vrea ceva mai bun, iti va lua multe zile sa te obisnuiesti cu clapele mari... Este usoara, fiabila si bine facuta. Daca mai ai alte intrebari, scrie aici si-ti raspund la obiect. Marius |
||
Back to top |
|
||
Analog |
|
||
Registered Member #13142
pustiulica a scris ... Este de fapt un PA50SD in carcasa mai mica, mai usoara si cu clape mici, pentru copii. Vezi sa nu inteleaga omu' cumva ca este facuta pentru copii mai ales la meniul complex pe care il are... La microARRANGER clapele sunt mai late ca sa poti canta pe ele, nu sunt facute cu "dedicatie" pentru copii , este totusi un Korg, numai ca este conceputa special pentru portabilitate . [ Edited Sun, 26 Jan 2014, 09:01PM ] |
||
Back to top |
|
||
misteralex |
|
||
Registered Member #12637
Serbus mariusr dc nu de axezi pe un gw8..? am avut gw8 si numai cuvinte de lauda am la acea clapa. ma gandesc ca tot aceaiasi valoare o are.s-au roland prelude tot un gw8 dar cu boxe incorporate,s-au bk5 asta vreau si eu sa imi cumpar cat de curand !!
|
||
Back to top |
|
||
mds |
|
||
Registered Member #14543
Din curiozitate, a masurat cineva dimensiunea clapelor? La al meu Psr 740 clapele albe au latime 21,5mm si distanta minima intre cele negre e de 15mm.
|
||
Back to top |
|
||
DanKorg |
|
||
Guest
|
gw8 cum a zis colegu ...sa nu te incurce clapele mici la armonie la korg
|