Forums

Clape.ro :: Forums :: Calculatoare si Internet :: Defectiuni, reparatii, configurare si setari PC
 
<< Previous thread | Next thread >>
cum intru in Memory Remap?
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
mariusnazi
Sat Feb 08 2014, 09:58PM
Registered Member #12940
Joined: Thu Jun 06 2013, 02:19PM
Posts: 429
Salut!Am windows 7 64 bit si 4 gb RAM dar nu imi recunoaste decat 2 gb.Ce as putea sa fac?Va multumesc.

Back to top
admin
Sun Feb 09 2014, 12:17AM


Registered Member #1
Joined: Wed May 21 2008, 07:43PM
Posts: 1794
Despre Memory Remap, citeste aici: LINK: Click aici !

Back to top
mariusnazi
Sun Feb 09 2014, 05:19PM
Registered Member #12940
Joined: Thu Jun 06 2013, 02:19PM
Posts: 429
Multumesc,am rezolvat.Numai bine!

Back to top
 

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] CantoraIL Posted by alinas on 27 May : 09:45
Multumim!!!


[download] Set Pa4x Viorel de la Barlad Sunet impecabil Posted by livik78 on 26 May : 13:04
Multumesc frumos pentru gest!


[download] Tonuri Yamaha Format PPF Posted by Muzic13 on 25 May : 12:57
multumesc


[download] Set Korg Bili Posted by viorel t on 25 May : 10:59
1,2mb ?


[download] Ritmuri pentru Roland GW 7 Posted by dani.daw25 on 23 May : 23:21
Am o big problema





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap