Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Discutii, dezbateri despre clape
 
<< Previous thread | Next thread >>
Compact Flash pentru clapa ?
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
gicaion
Sat Feb 15 2014, 03:19PM

Registered Member #12491
Joined: Thu Feb 21 2013, 08:41PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 93
Salutari!
Am gasit solutia ca sa nu mai scot hardul din clapa si sa am doar un compact flash de ce dimensiune vreau in loc de hdd.Se poate monta in spatele clapei,il scoti,il incarci de cate ori vrei,merge si pe hard mare de desktop si pe hard de laptop/clapa.....a folosit cineva asa ceva?






[ Edited Tue Feb 18 2014, 08:48AM ]


Back to top
sarac.lipit
Sat Feb 15 2014, 04:14PM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Location / Localitate:: Humuleşti
Posts: 2420
hmmm...depinde....
pe PC n-ar trebui să fie problemă, eventual se poate instala un drivăr ...să poată grăi cu adaptorul.
La clape-i la mare ghici
dacă nu ştie limba chestiei ... clapa nu-l vede.
cumpărat, probat. N-ai ce pierde
cred se alimentează cu 5V după mufă.

cel mai probabil clapele de ultimă generaţie s-ar adapta la montaj... da' nu cred...ar fi prea simplu să fie adevărat...

[ Edited Sat Feb 15 2014, 04:16PM ]

Back to top
gicaion
Sat Feb 15 2014, 04:30PM

Registered Member #12491
Joined: Thu Feb 21 2013, 08:41PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 93
Nu se alimenteaza cu nimic la clapa,atata timp cat este hdd slim,decat la desktop trebuie mufa de alimentare....cel putin asa cred...

[ Edited Sat Feb 15 2014, 04:32PM ]

Back to top
crick611
Sun Feb 16 2014, 01:25PM

Registered Member #9015
Joined: Sun Mar 07 2010, 07:58AM
Location / Localitate:: Giurgiu
Posts: 273
din cate observ are doua conectari. una IDE care face legatura la placa de baza, si una mica (cea cu 4 pini), presupun ca este alimentarea. nu stiu daca acest hard este compatibil cu toate clapele.
Back to top
gicaion
Tue Feb 18 2014, 08:40AM

Registered Member #12491
Joined: Thu Feb 21 2013, 08:41PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 93
Salutari!
Aseara am intrat in posesia adaptorului,l-am montat pe clapa si functioneaza impecabil.
Adaptoarele sunt modificate pentru a functiona pe clape.
Montarea este foarte simpla,la mine(Gem wk8) a fost si mai usor pentru ca am avut locasul pentru mufa scsi si l-am pus direct acolo.
Persoana de la care am cumparat il livreaza cu tot cu card compact flash de 2g sau 4g si optional cu cititor de carduri.
Ce este cel mai tare ca nu mai ai nevoie nici macar de floppy.Daca este cineva interesat de hdd original Gem de 3gb il vand ieftin.
Daca vreti o sa revin cu poze ale montarii la clapa mea(Gem wk8 le).

Montajul extern arata ceva de genul asta cu diferenta ca este montat pe spate dar se poate pune si in loc de floppy.
.....nu stiu de ce nu poate incarca imaginea...

Spre exemplu la Pa 80 se poate monta...




[ Edited Tue Feb 18 2014, 10:06AM ]

Back to top
cminor
Tue Feb 18 2014, 11:22AM
cminor

Registered Member #55
Joined: Fri May 30 2008, 10:44PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 2746
Eu am pus un card pe Tyros 1 (l-am dat intre timp), care avea adaptare directa intre E-IDE (hard de laptop IDE) si card compact flash.
Mergea fara probleme, si nu necesita alimentare sau adaptare. se monta in locul hardului si atat (avea date gauri in PCB ca si cum ar fi fost hardul).
Back to top
cminor
Tue Feb 18 2014, 11:25AM
cminor

Registered Member #55
Joined: Fri May 30 2008, 10:44PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 2746





de exemplu...
Back to top
gicaion
Tue Feb 18 2014, 11:54AM

Registered Member #12491
Joined: Thu Feb 21 2013, 08:41PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 93
Din cate am inteles de la el adaptarea o face pentru ca nu toate clapele suporta cardul direct si transferul e altfel.Asa cum este acum este ok pentru toate clapele.Pe langa asta placuta se poate monta usor pentru a nu mai desface clapa sa scoti cardul cand ai nevoie(cazul adaptoarelor de mai sus).Practic este ca un emulator usb la o treime din pretul lui si fara alte artificii.Eu am dat 150 lei cu tot cu card de 2 Gb,pentru mine este perfect,oricum cardurile sunt ieftine,unul de 16 gb este 120 lei...Ma enerva atat de tare sa desfac clapa ca sa incarc pe hard......cum cred ca se intampla la toti.




[ Edited Tue Feb 18 2014, 11:58AM ]

Back to top
sarac.lipit
Tue Feb 18 2014, 11:55AM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Location / Localitate:: Humuleşti
Posts: 2420
Jicuţă
hai să ne înţelegem
1 poza ta nu are nici o mufă mamă pentru hdd... are doar tătici să pui pamblici de 3,5 şi floppy
2 nu există SCSI pe HDD2,5!!!!
pînă la urmă ce ai montat în locul HDD 2,5????

Back to top
gicaion
Tue Feb 18 2014, 12:06PM

Registered Member #12491
Joined: Thu Feb 21 2013, 08:41PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 93
1.Nu...in ambele mufe se introduce cablul panglica din orga sau pc.O mufa este pentru ide hdd mare de desktop si una este pentru hdd mic de laptop sau orga.La orga doar scoti cablul panglica din hdd si il bagi in placuta,atat,nu trebuie nici macar alimentare.
2.La Gem Wk8 se s-a pus port scsi,a mea nu are dar a ramas locul gol si s-a potrivit perfect.Eu am zis ca idee ca l-am pus acolo,il poti pune oriunde...si in locul disketei daca vrei,oricum nu mai ai ce face cu ea.
Am reusit sa incarc o poza cu Korg Triton Extreme.Exact asa arata si la mine,cu buton de eject...nu stiu daca in poza este original sau montat dar am pus poza sa va faceti o idee.




[ Edited Tue Feb 18 2014, 01:13PM ]

Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



rogabriel » 21 Feb : 08:38
am mai vazut eu instrumentisti cu orga de 500 e si cu cablu de 5 lei si se auzea ca dracu

rogabriel » 21 Feb : 08:36
daca pui rahaturi nu merge cum trebuie sau chuiar deloc

rogabriel » 21 Feb : 08:36
vrei scule dai banu pt orice produs de exterior asta e

rogabriel » 21 Feb : 08:35
un jack profesional cu ambele capete stereo e undeva pe la 50 de lei

rogabriel » 21 Feb : 08:34
ca sunt cam scumpe exterioarele un jack profesional cu cabliu stereo e undeva pe la 50 de lei

rogabriel » 21 Feb : 08:33
poate nu are omu bani de trei jackuri si de aia nu merge : ))))ca daca baga numa unu probabil ca nu da semnal

s_cristi » 21 Feb : 08:24
Sau poate ai XLR la boxe, vezi tu ce cablu se potriveste.

s_cristi » 21 Feb : 08:23
@Costy71, zice bine @roGabriel dar nu specifica faptul ca in mufa Phones/Output pui o mufa stereo a unu cablu in Y care se desparte apoi spre boxa stanga si spre boxa dreapta (L Mono, R Mono)
Asa arata cablul: LINK: Click aici ! si folosesti un adaptor stereo de la jack mic la jack mare, sau cauti cablu direct cu jack mare la toate 3 capetele.

s_cristi » 21 Feb : 08:18
Buna dimineata!
@daniellaur, ai efect de pian la Pa600 si nu iti trebuie? da-mi-l mie
sau tu vrei sa scapi de Touch Sensitive Response?

rogabriel » 21 Feb : 08:10
costy baga jacku in gaura altfel nu se conecteaz : ))))))))

Costy71 » 21 Feb : 07:26
Care stie sami spuna si mie am un psr e 453 si nu reusesc so conectez la boxe va multumesc

Costy71 » 21 Feb : 07:20
Buna dimineata dragi colegi!

Costy71 » 20 Feb : 22:35
Buna seara colegi!!

Grisa » 20 Feb : 22:11
Salutari la toti!

daniellaur » 20 Feb : 19:53
salut colegilor cum scot efectul de pian de pe pa 600?

ionursan » 20 Feb : 19:41
salut colegi cu ce as putea micsora un ritm sal prefac pentru psr 640

ionursan » 20 Feb : 19:40
salut colegi ajutatima sa micsorez cumva un ritm pentru psre 640

daniellaur » 20 Feb : 17:50
am avut eu roland e 50 vezi ce scrie la iesirile din spate sar putea sa bagi la auxiliar

Ioanguitar » 20 Feb : 16:51
Bună ziua!

Costy71 » 20 Feb : 16:01
Buna ziua!!

nyklucian » 20 Feb : 15:35
Buna ziua tuturor, cunoaste-ti un set bun pentru Pa900?

rogabriel » 20 Feb : 15:29
buna ziua tuturor am si eu o nelamurire cine ma poate ajuta am un roland e 50 are 4 iesiri jakc doua fata doua spate cele de fata merg cum trebuie cele de spate una la mana se aud si boxele cand le bag la statie se aude si reverb ce e de facut ??? multumesc

M.C.Marius » 20 Feb : 14:17
salutare prieteni, imi puteti recomanda un set bun pentru korg pa800

trubadur » 20 Feb : 13:34
O ZI BUNA TUTUROR !

nelu0690 » 20 Feb : 12:35
Salut

angelitto » 20 Feb : 12:19
@daniellaur, trebuie sa ai vechime minim 2 luni si activitate consistenta pentru a primi acces la Download. Daca nu ai lucrurile astea, singura modalitate e prin Donatie. Apasa cu incredere linkurile stanga-sus de la ”Main Menu”, pentru a afla mai multe detalii.

Costy71 » 20 Feb : 10:42
Buna ziua colegi!!

cipri » 20 Feb : 10:06
Salutare tuturor.

Kostelkorg » 20 Feb : 08:46
Va salut . cineva cu un set de tyros 3 bun ..?


daniellaur » 20 Feb : 08:09
imi doresc foarte mult sa incerc un set postat de colegi aici si nu pot sa il descarc

daniellaur » 20 Feb : 08:08
as vrea sa fiu analizat si eu la activitate

daniellaur » 20 Feb : 08:06
buna dimineata

GabiSet » 20 Feb : 07:53
Salut tuturor, o duminica placuta va doresc.

viorel15 » 20 Feb : 00:08
Seara buna colegi ! Niste seturi noi pentru Tyros Psr S970 S770 ? Va multumesc !

Alex1100 » 19 Feb : 23:12
Buna de curand am primit cadou un pa 1 x deci nu a trebuit sa mai cumpar o clapa dar am probleme cu ea ,la piano cand apas incet sau cand apas puternic e aceas chestie adica as vrea când apas incet sa nu sune puternic se poare rezolva chestea asta in pa 1x pro va rog daca ma puteti ajuta

nedelcu92 » 19 Feb : 22:51
Buna seara tuturor, se merita investitia de incept pt un korg pa300? Pa600 nu gasesc aici in anglia noua. Multumesc frumos

acery71 » 19 Feb : 21:21
Seara buna fratilor !

geckodaxx » 19 Feb : 20:13
Seara buna

mihaichiru78 » 19 Feb : 20:09
Buna seara

Ioanguitar » 19 Feb : 18:01
Buna seara!

marukorg » 19 Feb : 13:48
Salut..O săptămână cât mai frumoasă va doresc

daniellaur » 19 Feb : 12:41
ok domnilor multumesc cam in cat timp admini verifica activitatea membrilor?

CrysMM » 19 Feb : 12:31
@daniellaur - astepti sa fie aprobate de Admin.

daniellaur » 19 Feb : 11:06
am incarcat mai multe seturi pentru korg si yamaha si nu le vad pe site ce se intampla va rog

daniellaur » 19 Feb : 11:05
salut

Mihai13 » 19 Feb : 09:25
Buna dimineatata,
Sa aveti o saptamana buna!

Costy71 » 19 Feb : 07:35
Buna dimineata colegi!!

cdinu » 19 Feb : 06:58
Buna dimineata.
Am psr 9000,
Are functia sa salvez un ton din alt set ?
Daca are cum procedez ?
Ms.

nedelcu92 » 19 Feb : 00:06
Nu poti incarca stylurile pentru romania?

nedelcu92 » 18 Feb : 23:57
Buna seara, am o curiozitate din cat am citit pe net la achizitionarea unui PA 300, trebuie neaparat sa o iei din romania, daca e internationala nu se poate face update la soft? Multumesc frumos!

Alex1100 » 18 Feb : 23:03
dan_68 ms mult ma ajutat ,o sa iau pa 300 atunci

dan_68 » 18 Feb : 21:33
LINK: Click aici ! citeste si aici.

dan_68 » 18 Feb : 21:19
ALEX...nu am avut nici una dintre aceste modele desi korg am folosit de cand au aparut (ma rog alte serii)....pa 300 am inteles ca are memorie de 32 mb ,deci in aceasta memorie poti baga ce doresti tu numai sa te incadrezi in limita memoriei care o ai.. adica poti introduce tonurile care le vrei tu.

Alex1100 » 18 Feb : 21:00
Ma poate ajuta cineva ?

Alex1100 » 18 Feb : 19:59
In fond as vrea sa stiu care e mai ok la care ar ar merita sa o iau dintre cele 2

Alex1100 » 18 Feb : 19:57
Oare e adevarat ?

Alex1100 » 18 Feb : 19:57
Buna am nevoie de ajutor as vrea sa aleg intre pa 1 pro si pa 300 care e mai buna ,am auzit ca in pa 300 nu se pot introduce tonuri ,manual banat vioara zeta etc

nedelcu92 » 18 Feb : 19:12
Buna seara tuturor!!!

valinico » 18 Feb : 18:32
Salutari...cu sec!

daniellaur » 18 Feb : 17:38
salut dragilor am o problema cu o clapa veche yamaha psr 630 nu mai stiu cum incarc tor setu de pe disketa?

Costy71 » 18 Feb : 17:15
Buna seara!!

pyry » 18 Feb : 17:04
buna seara prieteni...hai sa ne mai bucuram de cea mai ramas din wecheendu acesta

Costy71 » 18 Feb : 13:01
salutari va doresc o duminica placuta!

GabiSet » 18 Feb : 11:19
Salut tuturor, o duminica placuta va doresc.

GabiSet » 18 Feb : 11:18
Salut colegi

Costy71 » 18 Feb : 10:44
Buna dimineata colegi

cdinu » 18 Feb : 10:43
buna dimineata colegi !

Mihai13 » 17 Feb : 19:46
Salut <Admin>
Multumesc pentru <update> -ul privilegiilor pe clape.ro
Stima.

viorel15 » 17 Feb : 19:18
O seara frumoasa colegi ! Vreun set nou de tyros sa nu fie codat are careva ?

acery71 » 17 Feb : 19:07
O seara placuta sa aveti , prieteni !

valinico » 17 Feb : 18:53
Seara buna prieteni!

Sorin69 » 17 Feb : 18:51
A folosit cineva editorul de fr8x ? se pare ca cere conexiune cu acordeonul...prin usb sau cabluri midi...sint necesare drivere usb? vreau sa incerc dar sa vad ce au facut si altii,sa stiu ce am de facut...

george32 » 17 Feb : 17:53
Seara buna domnii lautari si muzicanti.

Ioanguitar » 17 Feb : 17:45
Buna seara!

Costy71 » 17 Feb : 17:42
Buna seara!!

Costy71 » 17 Feb : 10:46
Buna dimineata colegi!!

mark » 17 Feb : 09:53
Buna dimineata!

Roberto E80 » 17 Feb : 08:55
neata buna tuturor!

Costy71 » 16 Feb : 20:33
O seara frumoasa dragi colegi!

lin » 16 Feb : 16:11
Salutare tuturor si numai bine

adyk » 16 Feb : 13:57
O zi buna clape.ro

ionut1000 » 16 Feb : 12:40
buna ziua

Costy71 » 16 Feb : 11:40
Buna ziua

CrysMM » 16 Feb : 08:41
@viorel15 - seturile de T5 nu o sa le poti instala in S770, sunt mult prea mari ca dimensiune.

ionut1000 » 15 Feb : 21:36
nu ma prea stiu care PAmixer este bunisor

ionut1000 » 15 Feb : 21:34
buna seara as dori niste pareri pentru Yamaha EMX 5000 este bun pentru o formatie mica este un mixer pe care sa ma pot baza

ragli » 15 Feb : 19:55
Buna seara la toata lumea.

george32 » 15 Feb : 19:25
Salutare baieti

viorel15 » 15 Feb : 18:15
Dragi colegi...va rog frumos..numai codati seturile de tyros sa le putem avea si cei care folosim Psr s-970 s700 ! Multumesc !

viorel15 » 15 Feb : 18:14
Buna seara Costy71 !

Costy71 » 15 Feb : 18:12
Buna seara colegi !!

viorel15 » 15 Feb : 17:03
Salut CrysMM Am toate seturile lui iulik ! Oricum multumesc pentru ajutor...Bafta !

Ioanguitar » 15 Feb : 13:46
Bună ziua!

Costy71 » 15 Feb : 13:19
Buna ziua Colegi!

claudyucla » 15 Feb : 11:57
buna ziua

catalin184 » 15 Feb : 11:40
Buna ziua

pyry » 15 Feb : 09:57
salutare si o zi mininata

marukorg » 15 Feb : 09:40
Salutare

GabiSet » 15 Feb : 08:49
Salut colegi

CrysMM » 15 Feb : 08:25
@viorel15 - ti-am scris mai jos. Ai Colors of Romania pe care il poti lua gratuit de pe site-ul Yamaha, ai setul lui Iulik care este codat, deci doar pe bani, ti-a dat Mihai13 un link cu un set lucrat de el, mai este un set pentru S670 la download, care merge si pe 770, si cam atat. Setul lui Iulik suna mai bine decat multe seturi de pe Korg.




Comentarii noi


[download] Tambal Onica Posted by Grisa on 20 Feb : 22:21
Mersi de upload,dar aista tambal ii foarte vechi de-acuma,sanatate.


[download] Cobza 1 Posted by Grisa on 20 Feb : 22:19
Mersi de cobza,ii bun tembru dar trebuie un pic acordat,sanatate.


[download] set adita craiova yamaha psr 9000 Posted by lucianG1000 on 20 Feb : 21:49
până la urmă... e pentru Yamaha sau pentru Korg ?După mărime, cred că e pentru Yamaha și a fost urcat la o categorie greșită(Korg set, user-program).


[download] Puiu Codreanu - In rochie alba de mireasa Posted by chibitz on 20 Feb : 21:26
Este in format mp3


[download] Set Korg Pa800 - Adrian86 Posted by M.C.Marius on 20 Feb : 14:15
buna. la probat cineva??ce ritmuri contine?





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap