Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Roland |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Urmaşul lui E 8o / G 7o |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
Ionutz_pa |
|
||
Registered Member #12
Se aude că va apare în cursul anului viitor va apare o noua clapă cu aranjor purtând semnătura Roland, predecesoare lui G 7o / E 8o. Aceasta va avea sunete de la Fantom şi, tot ce se poate, şi Sampler, iar preţul va fi undeva la 36oo euro. Are cineva cunoştinţă despre aceasta ? Eu aşa am auzit de la un prieten care a aflat de la reprezentaţa de la Gheorghieni. |
||
Back to top |
|
||
Matrafox |
|
||
Guest
|
Eu inca nu stiu nimic dar daca aflam un zvon ceva sa fie credibil informam...
|
||
Back to top |
|
||
leo1 |
|
||
Registered Member #1086
eu cred ca ar fii cazu sa vina si roland cu sampleru
|
||
Back to top |
|
||
Greieras |
|
||
Guest
|
păi ar cam fi...dar cam greu de crezut că e curând treaba..... nici zvon nu prea ubmlă...iar pân la anu...e f puțin. Poate prin 2010 să fie gata dacă s-au hotărât și ei să scoată. Sau poate să dea o replică cu o clapă f tare, și fără sampler, că Roland se pricepe la tonuri.
|
||
Back to top |
|
||
ionut bogdan |
|
||
Registered Member #1696
sa vedem cam cum se va auzi samplerel si dupa aia sa vedem daca merita pretul
|
||
Back to top |
|
||
DorinelParadox |
|
||
Registered Member #6316
vom vedea cu toti cat de fiabila si la ce pret va veni noul model R O L A N D! daca va fii ca AUDYA fff scumpa , iar va fi rau!
|
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
Registered Member #55
la ora actuala, nu exista inca un sistem integrat de conversie a samplingului intern. nu se poate nici macar de pe samplerele S7xx sa iei doar 1 program, trebuie sa stergi tot cardul (fantom) si sa importi toata banca. Banuiesc ca se lucreaza la acest sistem (am inteles ca deja de la Fantom-G au inceput sa fie altfel gandite). Fara o interfata de import/export samples bine pusa la punct, nu prea vad cum ar face un arranger cu sampler. daca la workstation-uri oameni se mai pricep sa isi faca programele singuri, la arrangere, nu toti se pricep atat de bine la aceste setari/programari. Roland se bazeaza din pacate pe faptul ca dispun de tonuri interne foarte bune. Totusi samplerul nu inseamna doar tonuri, ci si kituri de tobe sau efecte speciale... (explozii, efecte de scena) |
||
Back to top |
|
||