Forums
Clape.ro :: Forums :: Fisiere audio, Versuri, Partituri, Armonii :: Ora de muzica |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Armonie Trenu vietii |
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
EugenB |
|
||
Guest
|
TRENUL VIETII Intro: Dm/Gm/C/F/Gm/A/A7/Dm ---------Dm----------/-----Gm--------/-Dm- Lungă mi-a fost viaţa când te-am cunoscut --Dm--/--------------D---------------/-Gm- Scurtă a fost clipa ceea-n care ne-am iubit -----Gm----------/-----Eb M------/ Nu-i de vină luna, nici mânia mea -----A-------------/------A7------/--Dm-- Decât tu că-n viaţă ţi-a plăcut altcineva Refren: --Dm--/---Gm---/-----C------/---F---- Jur că niciodată cât trăiesc în viaţă -------Gm---------------/----A-----/-A7-/-Dm-- N-am să mai pun sufletul în tot ce-am să iubesc Daca am gresit ceva imi cer scuze!!! "Din greseli se invata" [ Edited Sat, 29 Nov 2008, 07:09PM ] |
||
Back to top |
|
||
klaudyu |
|
||
Guest
|
Multumim Eugen! Chiar aveam nevoie de aceasta armonie. 864_HappyDance1.gif
|
||
Back to top |
|
||
Matrafox |
|
||
Guest
|
Frumos baieti eu nu am studiat armonia scrisa de Eugen dar imi amintresc de clipele f frumoase cand cantam piesa asta live pe vremea cand tineam basul in spate acum peste 10 ani.Oricum frumustea cantarii live e sa nu canti niciodata la fel.....
|
||
Back to top |
|
||
EugenB |
|
||
Guest
|
Iata si negativul, dar este mult mai complex!!!!!!! |
||