Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Demo PA800 cu noul OS |
Go to page >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
klaudyu |
|
||
Guest
|
Oameni buni, vreau sa aud si eu demo cu pa800, cu noul O.S.! Sa aud si eu un ritm de hora, un ritm de sarba (cu tobe, nu gen prigoria) o manea etc! Sa vedem si noi cum suna... In cateva saptamani o sa-mi iau un pa800 si sunt nerabdator sa vad cum se aude! Va rog frumos... thank_you
|
||
Back to top |
|
||
Andrei |
|
||
![]() ![]() Registered Member #1137
omule...diferenta intre noul si vechiul OS.....are un nou tip de "efect sa-i spun asa" .. mi-a aratat un amic pe pa2...cam asta ar fi maarea diferenta + sound...cam atat:)
|
||
Back to top |
|
||
Greieras |
|
||
Guest
|
![]() |
||
Back to top |
|
||
klaudyu |
|
||
Guest
|
De ce razi Greieras? ![]() |
||
Back to top |
|
||
Greieras |
|
||
Guest
|
De cel care i-a explicat lui rusuand că diferența dintre noul și vechiul os e un nou tip de efect. ![]() Klaule...noul os nu a adus ritmuri noi de sârbe și hore! Tot alea pe care le aveam au rămas! Dacă cineva are hore tip prigoria, fără tobe, de unde cu noul os să-ți dea cu tobe? Depinde de fiecare ce gen adoră și preferă să cânte. Iar din demouri nu-ți dai seama de noul sound....e o chestie de auz în live....o înregistrare de amator nu poate pune în evidență diferențe de sunet între cele 2 sisteme (vechi și nou). Tu ia-ți liniștit clapa că nu o să fii dezamăgit. 632.gif |
||
Back to top |
|
||
klaudyu |
|
||
Guest
|
Am hotarat sa nu-mi mai i-au pa800! Nu stiu ce sa zic... Am luat una pentru unu prieten de la Bratianu si am butonat-o 2 zile! Nu am vazut mari diferente de sound dintre ea si pa80! Stiu ca polifonia este mai mare, tonurile suna mai bine, dar in mare nu mi-a placut! Este din plastic si asta face sa para ca o jucarie! Nu stiu ce sa zic.... Daca tot spune-ti ca e aceeasi treaba cu pa2x, de ce nu i-si da lumea pa2x sa-si ia pa800, pentru 64 rami in minus? E o diferenta mare la pret!
|
||
Back to top |
|
||
fanitractor |
|
||
![]() Registered Member #233
pentru ca are 6,5 octave si pentru ca este ultima aparitie. eu nu te sfatuiesc sa-ti cumperi pa800, dar daca nu ai sesizat diferente mari de sunet inseamna ca acea clapa era degeaba , ca sa nu zic mai mult . din fabrica e subtire ca sunet fata de ce se cere la noi dar are potential prin functiile pe care le are . daca totusi nu ti-a placut vezi un tyros 2 sau un e 80.
|
||
Back to top |
|
||
klaudyu |
|
||
Guest
|
Nu vreau sa renunt la KORG. Mi-a intrat la suflet... Are un sunet cald! ![]() |
||
Back to top |
|
||
RBK |
|
||
Guest
|
Da, PA80 nu tot plastic e? La design seamana cu pa80, dar e mult peste pa80 ca si mod de lucru si facilitati. Lumea prefera din comoditate Pa800, dar eu nu as schimba pa2x cu pa800 never. Daca esti nehotarit mai gindeste-te, nu trebuie sa schimbi clapa, doar ca sa fi in pas cu moda. ![]() |
||
Back to top |
|
||
Greieras |
|
||
Guest
|
Așa e Klaudiule, sunet mai cald și mai plăcut ca la Korg, mai rar! Cine știe cunoaște! ![]() ![]() |
||
Back to top |
|
||
Go to page >> | |