Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
problema Pa1x |
Go to page << | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
mariusnazi |
|
||
Registered Member #12940
Poti sa fi te rog mai explicit?Unde gasesc style composer?Nu cred ca e o idee buna cu nr de telefon pentru ca incalcam regulamentul,daca ai timp si poti sa imi spui cum sa fac asta ti-as fi foarte recunoscator!
|
||
Back to top |
|
||
korg_style |
|
||
Registered Member #8178
Sal acum nu sunt in fata clapei dar vezi ca in Record/Style record ai in stinga ;key si dedesupt chord parca aceste sunt semnaturile in care a fost scris tracul adica ex Do maj sau min 7 etc BIFEAZA CA SA POTI MODIFICA VALORILE UN TRACk DE acc1 ex ca tobele nu pot modifica semnaturile Deseori dupa converirea unor style de la alta clapa aceste setari sunt eronate Exsta posibilitatea ca pe acelasi CV sa fie diferite semnaturile adica track bas sa fie scris in DO Maj ''acc1 in SOL maj si de ce nu acc2 In Fa min ?.....o sa zici pai clapa cum stie sa sune corect daca sunt mai multe game pe acelasi CV Eeeee aici e prb daca pe tracul respectiv este chiar formula din semnatura e OK dar grav este sa fie o semnatura si dealtfel formula este alceva Atunci tu ce facii? Nu transpui nu faci nic doar asculti si. Intelegi in ce gama a fost scris trak sau de ce nu daca e trak de chitara armonie te duci in Event edit si vezi ce note sunt apasate simultan si de acolo deduci gama Dupa ce ai inteles in ce gama canta vezi daca corespunde cu semnatura ..dacu nu modifici semnatura sa corespunda cu realitatea Ce sa zic ...spor la munca..ca sigura ai... Sper sa fi fost de ajutor sfatul ... NU MA BAGAM SA AJUT PE ACEST SITE CA SUNT MEMBRU DE CATIVA ANIi si nu am ACCES LA DOWNLOAD DELOC dar am vazut ca sunt baieti care chiar nu stiu poate AJUTA SI VEI FI AJUTaT special am scris cu litere mari poate ma vede cine trebuie [ Edited Thu Feb 27 2014, 12:59AM ] |
||
Back to top |
|
||
danpa80 |
|
||
Registered Member #10314
Bine spus "korg-style". Eu i-am explicat asa in mare, iar faptul ca nu am amintit de acel acord care se poate modifica pe fiecare track este doar din faptul ca i-am raspuns in graba, pentru ca ma grabeam. Dar daca nu-i raspundea nimeni mai faceam eu un efort si-i aminteam de ceea ce i-ai zis tu deja.
|
||
Back to top |
|
||
ValiS |
|
||
Registered Member #4
Domnule "korgstyle"...! In 4 ani nu ai dat nici un buna-ziua pe site..! Ai doar 16 interventii pe forum..! La download-nimic..! Consideri ca asta e activitate pentru 4 ani...?
|
||
Back to top |
|
||
mariusnazi |
|
||
Registered Member #12940
Multumesc mult baieti pentru ajutor,numai bine!
|
||
Back to top |
|
||
mariusnazi |
|
||
Registered Member #12940
Ca sa nu mai deschid alt thread,cum import un style midi?Multumesc.
|
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |