Forums

Clape.ro :: Forums :: Fisiere audio, Versuri, Partituri, Armonii :: Tonuri
 
<< Previous thread | Next thread >>
Program convertit ritmuri
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
6ase6ase
Mon Dec 01 2008, 03:15PM

Registered Member #885
Joined: Sun Aug 17 2008, 10:17AM
Location / Localitate:: husi
Posts: 242
Sall all...as avea si eu o rugaminte la voi...cin ma poate ajuta sa-mi convertesc si eu niste tonuri pt casio mz 2000.exista vreun program?

Back to top
sarac.lipit
Mon Dec 01 2008, 04:40PM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Location / Localitate:: Humuleşti
Posts: 2168
de la ce doreşti să le converteşti 66? De la Roland?
Back to top
6ase6ase
Mon Dec 01 2008, 04:46PM

Registered Member #885
Joined: Sun Aug 17 2008, 10:17AM
Location / Localitate:: husi
Posts: 242
de la orice sarac....am 40 de usere si as vrea sa-mi bag cateva tonuri pe ea......ritmurile de la roland si technics le converteste ea......dar tonurile (de la diferite clape) pe care am incercat sa le bag nu au mers

[ Edited Mon Dec 01 2008, 04:47PM ]

Back to top
leu
Thu Mar 05 2009, 08:37PM

Registered Member #2235
Joined: Sun Oct 12 2008, 09:44PM
Location / Localitate:: Italy
Posts: 104
salut sant leu567.iti dau un program cu care poti sa-ti convertesti tu singur cate vrei.cauta-ma pe mes ID Leu567.Te salut
Back to top
geogenesys
Thu Mar 05 2009, 10:06PM

Registered Member #648
Joined: Wed Aug 06 2008, 10:52PM
Location / Localitate:: Iasi
Posts: 289
Si pe mine m-ar ineresa! Ti-am lasat mesaj pe mess. Salutare!
Back to top
 

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



Dinamo1948 » 30 Jul : 19:13
Dinamo1948 » 30 Jul : 17:53
Salutare!

Minel » 30 Jul : 16:20
Salve tuturor!

Florin_IT » 30 Jul : 11:00
Buna ziua ! Cum se pun aceste tonuri pe un Roland VA 76 ? Stie cineva ? LINK: Click aici !

dughir » 30 Jul : 10:54
Buna dimineata!

catalin184 » 29 Jul : 23:03
Buna seara.

edighegoiu » 29 Jul : 22:25
Buna seara!

newoton » 29 Jul : 21:49
Seara buna dargi colegi

marukorg » 29 Jul : 20:43
Bună seara

bebykorg » 29 Jul : 19:37
Seara buna la toata lumea..

barth53 » 28 Jul : 22:03
Seara buna va doresc!

gabi3213 » 28 Jul : 20:42
seara buna

korg80 » 28 Jul : 20:20
seara buna colegi

iurescus » 28 Jul : 17:00
Salutare tuturor!

florian71 » 28 Jul : 16:33
Salut prieteni!

Mcmiki » 28 Jul : 14:46
Salutari tuturor!

maryankorg » 28 Jul : 13:29
salutare la toata lumea

valinico » 28 Jul : 13:21
Salutari prieteni!

lynu_va76 » 28 Jul : 12:18
Buna ziua !

zokee » 28 Jul : 11:20
buna ziua!

levi_20sm » 28 Jul : 10:31
buna dimineatea

lynu_va76 » 28 Jul : 09:58
Ma poate ajuta cineva cu ritmuri pentru roland va3

lynu_va76 » 28 Jul : 09:57
Buna dimineata !!

gigiflo » 28 Jul : 09:44
Buna dimineata, clape.ro!

Eduard1231 » 28 Jul : 08:34
Va salut ! multa bafta !

gigiflo » 27 Jul : 22:18
Buna seara, Nelu!

angelitto » 27 Jul : 21:35
Buna seara!

edighegoiu » 27 Jul : 20:43
Salut!

giany » 27 Jul : 15:56
nui corect ce face administratoru, acestu sit

gigiflo » 27 Jul : 07:42
Buna dimineata!

Roberto E80 » 27 Jul : 07:29
buna dimineata tuturor!

Pa1xPro » 27 Jul : 00:15
Stima marukorg !

angelitto » 26 Jul : 23:19
merge da?

angelitto » 26 Jul : 20:18
Cu placere!

adt » 26 Jul : 20:01
Toate sunt compresate,dar o sa folosesc alte tonuri,leontina este de fapt koto v50 ,daki paris,a exportat tinel pa800 cateva tonuri din astea din alt set,oricum esti un domn si multumesc inca o data pentru acest efort

angelitto » 26 Jul : 19:55
Am observat ca Leontina are wavurile compresate. E posibil ca si celelalte sa aibe la fel.

adt » 26 Jul : 19:47
I-ti multumesc din suflet,e suficient si atat,am descarcat si se poate sterge

angelitto » 26 Jul : 19:28
adt, e mult de munca fratioare. Ti-am facut la leontina in Sound Edit si performantele alea doua. Is peste 100 de poze. Lasa mesaj dupa ce le iei ca sa le sterg de pe OneDrive: LINK: Click aici !

gigiflo » 26 Jul : 19:18
Nu, Nelu...Ecoul apare in STS. Stiu ca trebuie sa umblu la efecte, insa ma intrebam daca e normala aceasta modificare doar ca urmare a introducerii loop-ului. Probabil ca da, acesta amplificand ecoul care fara loop nu era sesizabil...In sound tonul nu pare modificat ca sunet, numai in STS...

Livio » 26 Jul : 18:56
Buna seara ruturor !

adt » 26 Jul : 18:27
Ti-as fi foarte recunoscator


angelitto » 26 Jul : 18:23
hai ca incerc eu acum, sa vad ce reusesc

adt » 26 Jul : 18:19
As dori daca se poate,daca poate cineva sa se sacrifice,daca nu o sa incerc sa le fac dupa ureche

angelitto » 26 Jul : 18:15
la fiecare oscilator vrei poze la toate efectele pitch,lfo,amp,effect?

angelitto » 26 Jul : 18:14
adt, is multe poze nene. Tu vrei absolut la tot. Cred ca is peste 30 poze

adt » 26 Jul : 18:06
adt » 26 Jul : 18:03
Salutare,nu este nici unul disponibil dintre cei cu korg pa3x sa faca cateva poze in oscilatoare la 4 sounduri si in meniul a doua performance de la un set sarbesc de aici de pe site?Eu am pa1xpro si as dori sa fac acele sounduri si perf pt aceasta clapa.Am sa atasez linkul mai jos,in link am scris despre ce tonuri si perf este vorba,va multumesc LINK: Click aici !

angelitto » 26 Jul : 17:16
Gigi, daca ecoul il auzi in "sound"(butonul de langa sequencer) atunci inseamna ca asa e lucrat tonul respectiv si exact in prima pagina, jos ai efectele, le poti modifica dupa bunul plac.

angelitto » 26 Jul : 17:11
Salutare tuturor!

samimari » 26 Jul : 14:15
Salutari colegi... au inceput concediile!

levi_20sm » 26 Jul : 11:39
buna ziua dragi prieten am o rugaminte de la voi daca ma puteti ajuta in legatura cu midi am descarcat depe clape.ro un set de roland g 800 care cupride midi .negative si nu stiu cum pot sal deschid pentru ca cand pun midi pe floppy si vreau sa o pun sa vada orga nul gasesc si nu pot sal pornesc cum sa procedez insituatia asta ???

gigiflo » 26 Jul : 10:26
E normal ca un multisampler la care am facut loop si l-am introdus fara alte modificari in tonul initial, sa modifice tonul respectiv si sa-i dea un anumit "efect de ecou" fata de original?

valinico » 26 Jul : 08:35
Neata buna!

gigiflo » 26 Jul : 08:23
Buna dimineata, dragi colegi!

gigiflo » 26 Jul : 00:17
Asa este...Am vazut tutorialul...

angelitto » 25 Jul : 23:21
Daca nu e perfect, il poti face tu perfect. Urmareste tutorialul si ai sa vezi cum. Mai poti sa-l faci manual si iasa si mai bine, dar e mai mult de munca

gigiflo » 25 Jul : 23:18
Nelu, ai dreptate. Am incercat si in ESC...E mai bine si iese si mai repede. Autoloop-ul nu-i perfect pe cateva note joase dar e ok, mai bun ca in AS. Daca nu erai tu, pierdeam saptamani sa reusesc, desi teoretic stiam si nu pot sa spun ca stau rau cu PC-ul...

angelitto » 25 Jul : 23:12
Ma bucur ca ai reusit. Cu ESC e mult mai ok sa faci loop. Si e mult mai simplu si iasa mai bine ca in Awave. Vezi ca are AD un tutorial(cred ca ultimul) si acolo arata cum se face loop in ESC. @adt are dreptate in ceea ce a spus. Eu m-am exprimat gresit. Am vrut sa spun ca layerele sunt ca oscilatoarele din clapa. Pe fiecare oscilator poti pune un kmp(sau doua daca pui pe low si pe high). Tot asa si pe layere. Dar pentru inceput lasa cate un layer

gigiflo » 25 Jul : 22:48
Nelu, problema rezolvata cu editarea si salvarea in Awave. Era atat de simplu si eu am gresit copilareste!... Cand am exportat kmp-ul se creaza un folder cu samplerele ksf si un fisier kmp. Cum eu aveam mai multe foldere pe stick, nu am vazut kmp-ul care era printre fisiere la final si ma-m cantonat in folderul cu samplere cu aceeasi denumire.
Da-i omului mintea de pe urma! Multumesc inca o data foarte mult!
PS: anumite loop-uri nu-mi plac (ex. E3, F3)- le-am facut automat in Awave. Voi incerca si in ESC...

gigiflo » 25 Jul : 22:38
Multumesc!

adt » 25 Jul : 21:09
Oscilatoarele au rolul de a modela tonul brut in ton finit in functie de ce functii sunt disponibile la fiecare model de korg,daca te uiti in meniul de la sound ai sa vezi ce functii sunt

gigiflo » 25 Jul : 20:21
Am inteles...Si ce rol au "oscilatoarele" mai pe romaneste?

adt » 25 Jul : 20:15
Probabil nu m-am exprimat corect,deci la korg pa soundul este format din oscilatoare,pe fiecare oscilator se poate pune cate unul sau doua kmp-uri(multisamplere)(unul pe hi altul pe low);Kmp-ul este multisamplerul care este format dintr-un layer la care se asigneaza samplere pe fiecare nota;asta este la korg kmp-ul nu este tonul finit,este doar tonul brut care trebuie sa-l atasezi la sound sa faci tonul finit;Daca ar fi kontakt sau yamaha motif acolo layerele au rol de oscilatoare si acolo poti face velocitatile sau sa asignezi multisamplere diferite direct pe layere,la korg treaba asta poti sa o faci doar in sound

gigiflo » 25 Jul : 19:53
Bine @adt, si atunci ce sunt ele si cu ce ajuta?

valinico » 25 Jul : 19:39
Salutari prieteni muzicanti!

adt » 25 Jul : 19:36
Buna seara.Referitor la kmp si layere,la korg pa layerele nu au rol de oscilatoare deoarece ,oscilatoarele sunt in sound si nu in kmp,kmp este doar multisamplerul la care se poate atasa un singur layer pe care se pot asigna samplere incepand de la o nota pana la toata claviatura

sebi98 » 25 Jul : 19:27
Mă scuzați dacă deranjez. Am o întrebare. Ce pot face ca să am acces la Downloads?

sebi98 » 25 Jul : 19:27
Bună seara

stefanct2 » 25 Jul : 19:23
Buna seara colegi!

angelitto » 25 Jul : 15:50
anytime

gigiflo » 25 Jul : 15:37
Multumesc frumos!

angelitto » 25 Jul : 15:28
Layerele sunt oscilatoarele din clapa. Pe fiecare layer poti pune cate un KMP. Sincer eu am facut doar cu un singur layer si fiecare wav asignat pe 2 note (C3-C3#. D3-D3#, E, F3-F3# si tot asa)

gigiflo » 25 Jul : 13:23
PS: In cazul meu mergeau toate samplerele pe un layer dar numai daca le reasignam. In caz contrar, cand veneam cu oricare al cincilea, pe oricare layer, celelalte 4 dispareau...

gigiflo » 25 Jul : 13:15
Cu respect, Nelu! Cred ca la destination drive am ales sf2-bank. Reiau totul de la capat cand ajung acasa. Poti sa-mi spui totusi la ce folosesc layer-ele? Multumesc mult! Se pare ca esti singurul specialist pe editare externa dornic sa ajute...

angelitto » 25 Jul : 12:23
Gigi, gresesti undeva dar nu imi dau seama unde. Nu are cum sa mearga numai 4 wavuri la un layer. Treuie sa mearga toate. Fa un test. Exporta un KMP din clapa si vezi daca in Awave is mapate wavurile corespunzator. Apoi de fiecare cand salvezi in alt format, verifica cu Awave maparile. Asa iti dai seama unde ai gresit. EU am totusi o banuiala ca in ESC ai dat peste cap toata treaba. Acolo la "source drive" trebuie sa fie "sf2" iar la destination drive sa fie "sf2 -instrument"

marukorg » 25 Jul : 11:59
Salutare

gigiflo » 25 Jul : 11:52
Eu nu am importat fisierul .kmp...😢

gigiflo » 25 Jul : 11:42
Buna dimineata! Incerc sa deslusesc misterul...Totul pare simplu, numai la mine s-a complicat. La incarcare, samplerele nu sunt asociate niciunui instrument. Aici e cheia...Aici am gresit...

maryankorg » 25 Jul : 11:21
Salutare tuturor

Mcmiki » 25 Jul : 10:44
Salutare tuturor, sa aveti o saptamana placuta!

gigiflo » 25 Jul : 02:35
Nelu, am inteles. Asa am si facut. Acum am loop pe fiecare wav si salvat in sf2. Aici nu mai stiu cum...In Awave creez instrumentul pentru a-l salva in KMP si cand vreau sa-i atasez wav-urile, nu pot decat sa pun cate 4 pe fiecare layer, ceea ce-mi creeaza mai multe KMP-uri...
Daca import direct sf2, e ca si cum as pune cate multisampler cu un singur wav...Undeva gresesc, dar unde?

angelitto » 25 Jul : 00:10
Gigi, daca salvezi un KMP din clapa, el are mapate deja wavurile corect. Cu awave salvezi KMPu in sf2, apoi in ESC editezi sf2'ul, si faci loop la fiecare wav in parte. Apoi salvezi iar in SF2. De aici poti importa direct sf2'ul in clapa sau il bagi in awave din nou si il salvezi KMP (triton file) si apoi il importi in clapa. Cam asta e procedura

mihaic18 » 24 Jul : 22:31
salutare

gigiflo » 24 Jul : 18:51
Da, am inteles...Fiecare sampler trebuie asignat pe regiuni. Chiar daca el vine dintr-un ton importat, se pare ca e nevoie de reasignare după editare pentru a-l salva asa cum a fost ca multisampler.
Daca gresesc, va rog sa ma corectati pentru a nu perpetua asa...Mi-ar prinde bine o confirmare.

gigiflo » 24 Jul : 17:54
Am reusit sa gasesc modul de a salva in Kmp, dar nu reusesc sa am mai mult de 4 samplere intr-un multisampler...Ma ajuta cineva?

georgecucu » 24 Jul : 17:38
lupu georgian

pedo702 » 24 Jul : 13:38
hello why cant i download this i need it very badly please help me thank you cheerss from las vegas

gigiflo » 24 Jul : 12:25
In .sf2 pot incarca sampler cu sampler, dar nu stiu sa refac multisamplerul initial

gigiflo » 24 Jul : 12:23
Buna dimineata! Am si eu nevoie de putin ajutor: am editat un multisampler in Awave Studio si nu stiu cum sa-l salvez (ce format pentru Korg) ca sa-l pot importa/incarca in clapa... Daca pastrez formatul de intrare in Awave (.ksf), nu-l pot importa.

barth53 » 24 Jul : 12:20
Salutari tuturor!

benone » 24 Jul : 11:54
O Duminica placuta tuturor

gabi3213 » 24 Jul : 09:50
neata

geogenesys » 24 Jul : 07:07
Salut! Si pe mine m-ar interesa setul asta...daca-l are cineva...

Crissys123 » 24 Jul : 01:14
colegiilor , setul lui costel de la turnu , sau ceva cu care pot sa cant la nunta aveti ? ca seturile de aici nu sunt frate pentru live.. ori se aude infundat ori .. ori ..

mihaic18 » 23 Jul : 22:08
saluty

georgecucu » 23 Jul : 20:24
Lupu korg

angelitto » 23 Jul : 20:16
Asa e gigi. Ai dreptate!

gigiflo » 23 Jul : 19:05
Am ajuns la concluzia ca un ton bun e greu de inlocuit...

gigiflo » 23 Jul : 19:04
Multumesc mult, Nelu! Cu respect!

angelitto » 23 Jul : 18:37
gigi, faci sf2 din kmp cu Awave Studio. Editezi sf2, apoi importi in clapa direct SF2, caci la pa900/pa3xle/pa4x merge si import sf2




Comentarii noi


[download] Set MT pa3xle 2016 Posted by angelitto on 30 Jul : 15:06
Pentru pa600 din cate am vazut (poate gresesc) nu cred ca merge decat daca se ia la puricat fiecare sampler in parte, sau sa se imparta setul in doua. Unul pentru folclor si usoara [more ...]


[download] Set MT pa3xle 2016 Posted by marukorg on 30 Jul : 12:34
Asta in cazul in care e setul de pa2 postat de mine..daca nu .scuze..


[download] Set MT pa3xle 2016 Posted by marukorg on 30 Jul : 12:33
Cum sa convertești dacă setul e pt pa2,automat merge pe pa3....doar pt pa 3 lee ,șterse cateva tonuri ca sa incapa in memorie


[download] tonuri va 7 roland Posted by Florin_IT on 30 Jul : 10:59
Cum se pun aceste tonuri pe un Roland VA 76 ? Stie cineva ?


[download] Set MT pa3xle 2016 Posted by StanciuC on 30 Jul : 09:19
Pentru pa600 nu il face nimeni......





Trimite prin Yahoo Messenger



Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
PRO Links Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap