Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Acordeoane |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Tipuri de bas la acordeon |
Go to page << | |
Moderators: admin, pustiulica
|
Author | Post | ||
reacor |
|
||
![]() Registered Member #12745
TOMBOLINI EMILIO & FIGLIO DI GIOVANNI TOMBOLINI 071 - 780972 Via Bassi 26 60022 CASTELFIDARDO (AN) Italia La Castelfidardo sunt multi artizani aproape necunoscuti care fac instrumente da calitate. O lista cu fabricile care au fost si care sunt inca o gasesti aici : LINK: Click aici ! |
||
Back to top |
|
||
emanuelsj |
|
||
![]() Registered Member #8972
Deci are legatura cu fenomenul "Castelfidardo"... auzisem inainte de numele asta pe undeva, probabil tot legt de acordeoane. Multumesc din nou, reacor! Pentru cei care vor sa lase clapa o clipa, sa se aventureze in lumea acordeonului, personal gasesc ca mana dreapta continua sa-si faca treaba, ca si la clapa. E o chestiune (scurta) de timp, pana te obisnuiesti cu noua tastatura, verticala... Cu basii insa e un dezastru. Deabea reusesc sa identific C-ul (nu ca ai putea sa-l vezi, poate in oglinda doar) si apoi unele note de deasupra si dedesubt... F, G, A... am dibuit care e treaba cu contrabas-ul, nota majora, acordul, apoi variatiile acordurilor. Am gasit la sectiunea "Downloads" niste materiale instructive - metode, partituri, etc. E treaba, nu gluma. Dar nu cred ca e o munca imposibila. Drept dovada, o sa las aici un link, de la primul meu concert! ![]() Multumesc! |
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |