Forums

Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Legislatie, Economie si Politica

<< Previous thread | Next thread >>
Eu cu cine votez?
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
Author Post
R.D.
Mon Nov 03 2014, 12:31PM
Registered Member #14527
Sergiu pa2x a scris ...

inventiv romanu nu gluma

Back to top
DanKorg
Mon Nov 03 2014, 11:58PM
Registered Member #13743
Sunt sigur ca nelson ar fii de 100 de ori mai bun decat ponta !

Back to top
admin
Tue Nov 04 2014, 02:15AM

Registered Member #1

Back to top
OzzY
Tue Nov 04 2014, 11:24AM

Registered Member #14132
Cand o sa imi spuna Iohannis de unde are toate casele,jur ca o sa il votez!

Back to top
bebykorg
Tue Nov 04 2014, 11:48AM

Registered Member #533
Propun sa nu ne mai agitam degeaba. deja zarurile au fost aruncate. Incercati sa va obisnuiti cu ideia ca de acum incolo 5 ani vom avea PSD-ul la putere. Ce va mai fi.. numai cel din ceruri poate sa ne spuna.

Back to top
remuscampean
Tue Nov 04 2014, 03:47PM

Registered Member #9292
OzzY a scris ...

Păi Iohannis a trăit in Romania, nu e venit ieri din Germania. Poate s-a românizat cu timpul și și-a însușit casele pe nedrept. Sau, poate omul chiar le-a muncit și e sictirit că tocmai el e luat la întrebări pe [*****] care îl pot asocia cu oameni mult mai corupți decât el, și preferă să se autoexcludă din această asociere care îi este nefavorabilă, prin a refuza să considere această întrebare demnă de răspuns.

Oricum, noi nu prea ne permitem să fim exigenți la acest moment, trebuie să fim realiști, nu idealiști. Tot așteptând președintele ideal, lăsăm între timp progeniturile comuniștilor să facă ce au învățat mai bine: să mențină “o mare familie”, și să fie “liniște”.

Back to top
ruf
Tue Nov 04 2014, 04:29PM

Registered Member #14176
OzzY a scris ...

sa intelegem ca dl ponta v-a zis de unde are toate casele... si de asta il votati?

Back to top
OzzY
Tue Nov 04 2014, 06:00PM

Registered Member #14132
Eu nu sunt aici sa ii fac reclama lui Ponta,nu sunt membru al vreunui partid. Am spus asta deoarece acest Iohannis,scos la inaintare de catre unii nu este in stare sa raspunda la o intrebare legitima si cat se poate de simpla. Mi se pare dubios sa spui ca ai 6 case din meditatii. Daca o sa ajunga presedinte si o sa ne taie salariile,pensiile,o sa creasca TVA-ul,iar noi il vom intreba de ce face toate astea,el ce o sa ne raspunda? "Ghinion?"

Back to top
remuscampean
Tue Nov 04 2014, 08:23PM

Registered Member #9292
OzzY a scris ...

Eu nu sunt aici sa ii fac reclama lui Ponta,nu sunt membru al vreunui partid. Am spus asta deoarece acest Iohannis,scos la inaintare de catre unii nu este in stare sa raspunda la o intrebare legitima si cat se poate de simpla. Mi se pare dubios sa spui ca ai 6 case din meditatii. Daca o sa ajunga presedinte si o sa ne taie salariile,pensiile,o sa creasca TVA-ul,iar noi il vom intreba de ce face toate astea,el ce o sa ne raspunda? "Ghinion?"

Ai dreptate, este un răspuns arogant.

Iohannis mi se pare că are aerul unui om care consideră că face o mare favoare României prin candidatura lui la președinție.
Mi s-a întâmplat odată la un interviu pentru un loc de muncă neatractiv pentru mine, să răspund foarte sictirit la toate întrebările, pentru că în mintea mea mă gândeam “ vrei să lucrez pentru tine pe așa condiții și mai vrei să par și entuziasmat?” Poate jobul de președinte al României nu e chiar așa ofertant (decât pentru cei ahtiați după putere, evident).

Ponta mi se pare că are aerul unui om care plătește pe unii să pună copii mici să o ia pe bunica mea de 93 de ani de mână cu forța la vot, și să-i arate unde să ștampileze. Așa înțelege el să câștige voturi.

Back to top
danpsr9000
Tue Nov 04 2014, 11:10PM

Registered Member #10205
ruf a scris ...

pacat ca unora nu li se permite sa voteze ../../images/emotes/yahoo/yahoo_crying.gif cu toata ca poate au batut sute de km si au stat ore la coada.

su te de km? unde stau in varful apusenilor si au venit cu risca?
cei din strainatate nici nu ar trebui sa aibe dreptul. cum sa vorteze pentru mine unul care lucreza in italia pe alt salariu si in alte conditii? pai el o sa voteze in necunostinta de cauza! eu nu am fost la vot!? o fi rau? ce am pierdut? ba am castigat ceva timp pt mine. daca iese ponta sau iohanis ma cam doare in cuc. nu ca ma intereseaza soarta mea dar amandoi or sa faca acelasi lucru! si anume ce le cerem noi! am mai zis pe undeva daca vecinul de la deal si cel de la vale nu vor canalizare, primarul nu o sa traga pentru mine care sunt singurul de pe strada care vrea chiar daca suntem in ue, oras si 2014 si e ceva normal. deci despre ce sa mai vb?

Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF