Forums
Clape.ro :: Forums :: Fisiere audio, Versuri, Partituri, Armonii :: Requests / Cereri |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Partitura "Mai tii minte mai draga Marie" |
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
amboo |
|
||
Guest
|
Caut aceasta partitura de o bucata bunicica de vreme... ori nu caut unde trebuie ori pur si simplu nu exista. Va rog mult, daca o are cineva (de preferat cu tot cu armonie) si are bunavointa de a o posta as fi recunoscator. |
||
Back to top |
|
||
pustiulica |
|
||
![]() ![]() ![]() Registered Member #11427
O gasesti LINK: Click aici!
|
||
Back to top |
|
||
amboo |
|
||
Guest
|
Multumesc pentru ajutor dar in primul rand fisierul nu mai este disponibil pentru download iar in al 2-lea rand mi se pare da deja am variant asta (daca e cea scrisa de mana) si nu prea inteleg mare lucru pentru ca nu am ajuns inca la nivelukl respective.![]() |
||
Back to top |
|
||
florin_is |
|
||
Guest
|
@amboo, care este varianta de o cauti? Sint vreo 3-4 variante midi curente (lenta, hora, etno) si se poate scoate de acolo partitura simpla pe instrumente, cu MidiNotate. Daca imi spui care iti scot eu partitura. |
||
Back to top |
|
||
amboo |
|
||
Guest
|
Cat mai apropiata de originala posibil...
|
||
Back to top |
|
||
florin_is |
|
||
Guest
|
@amboo, am pus doua variante aici http://clape.ro/download36.html |
||
Back to top |
|
||
amboo |
|
||
Guest
|
Multumesc muult ! L.E. nu se intelege ABSOLUT nimic din partitura .. nu stiu ce s-o fi intamplat ![]() [ Edited Tue, 24 Jun 2014, 01:24PM ] |
||
Back to top |
|
||
amboo |
|
||
Guest
|
Nimeni nu ma poate ajuta ?? ...nu-mi vine sa cred ca nu gasesc partitura la aceast cantec... refuz sa cred ! |
||
Back to top |
|
||