Forums

Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Discutii generale

<< Previous thread | Next thread >>
Justitia libera si Basescu!!!!
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
Author Post
ruf
Wed Jun 25 2014, 10:09PM

Registered Member #14176
danpsr9000 a scris ...

problema este ca avem termeni de comparatie prost alesi. ca sa ma bucur acum ca basescu e mai bun ca iliescu tre sa fiu nebun. pai tata hai sa ne raportam la tari civilizate nu la trecutul nostru comunist. eu am pretentia ca presedintele sa ma alinieze cu ue la toate nivelele nu numai la preturi. pai hai sa ne comparam atunci cu calahari si sa ne bucuram ce tare e basescu. nu asa se pune problema. suntem in ue? avem alt standard. base s-a gafat? de gat si altul. si tot asa. cam asa pun eu problema. deci daca i-a tras un tun la un tigan ca sa intervina injustitie ganditi-va cam cum a intervenit pt udrea allro, flota si multe altele pe care nu le stim si poate nu le vom stii niciodata. asta este un mizilic fata de ce se intampla in spate.

nu ma bucur de basescu in nici un caz. dar totusi ma bucur ca incetul se face curatenie. sunt constient ca asa cum spunea un batranel intelept. "dupa 60 de ani de indobitocire nu se face schimbare peste noapte" stai linistit ca atunci cand basescu va fi gasit vinovat va fi inchis si el. sau poate inainte il iei tu de gat dupa cum pui tu problema. si nu numai el. mai sunt muuuuulti altii. dar sa auzi de ei trebuie sa mai schimbi canalele. sau sa mai citesti putin pe internet. dar e greu.

Back to top
OzzY
Wed Jun 25 2014, 10:12PM

Registered Member #14132
Domnule Ruf,ipocrizia nu are margini! Ti-ai modificat comentariul, in special partea in care spuneai "Basescu e cel mai bun presedinte pe care l-am avut", iar acum spui ca nu ai zis tu asta! Tipic voua! Ruşinică!

Back to top
ruf
Wed Jun 25 2014, 10:14PM

Registered Member #14176
Heruvimium a scris ...

Parerea mea este ca nu prea ai cum sa ajungi sus fara sa faci compromisuri, cel putin nu la noi. Asa ca , mai devreme sau mai tarziu, trebuia sa vinda si randul lui familiei lui Basescu.

Nu avea cum sa ajunga el presedinte fara ajutor, si fie ca va place sau nu, ajutorul nu i-a venit de la votanti, ci de la cei ce au bagat bani grei in campaniile electorale, in manipularea de posturile media, etc. TOTI SUNT ASA. Unul nu gasesti mai de soi.

Dar ca toate cate su mai fost, va trece si asta, si vom afla ca si acest scandal, a fost declansat poate a masca niste manevre care se fac in umbra.

Multa sanatate

cu respect

=Mihai=

bravo dl Mihai. respect pt postare. dar ca sa ajungi aici trebuie sa si gandesti putin. nu sa iei totul de-a gata de la tv.

Back to top
ruf
Wed Jun 25 2014, 10:32PM

Registered Member #14176
OzzY a scris ...

Domnule Ruf,ipocrizia nu are margini! Ti-ai modificat comentariul, in special partea in care spuneai "Basescu e cel mai bun presedinte pe care l-am avut", iar acum spui ca nu ai zis tu asta! Tipic voua! Ruşinică!

nu e frumos sa ma invinui pt un lucru pe care nu l-am facut. mai mult sa imi zici ca sunt ipocrit. chiar daca faceam acest lucru. nu ai dreptul sa vii cu jigniri indiferent de situatie. mai citeste regulamentul. poti primi ban pt asta. dar hai sa te ajut putin. acest lucru l-am spus cu cateva saptamani in urma in alt thread. si daca il cauti ai sa vezi ca nu l-am editat. chiar mie nu imi este tipic acest lucru. si il sustin si astazi. am multe dovezi. sper urmatorul sa fie de 1000 de ori mai roman si mai bun ca toti cei 3 la un loc. doar ca in acest thread nu am facut-o tocmai ca m-am invatat minte si vreau sa spun lucrurile asa cum le vad eu fara sa mai laud pe cineva. fii mai precaut cu jignirile. incearca sa gandesti democratic. bafta!

Back to top
OzzY
Wed Jun 25 2014, 10:35PM

Registered Member #14132
Comentariul dumitale de pe pagina 2 a fost editat si sters acel pasaj. Nu mai "pune batista pe tambal".
PS: LINK: Click aici !

Back to top
ruf
Wed Jun 25 2014, 10:45PM

Registered Member #14176
comentariile se editeaza si pentru a fi corectate. nu doar pentru a se sterge paragrafe din ele. apoi nu vad nici un motiv sa sterg paragrafe...... dar ma rog. se pare ca am mers cam departe. am sa ma retrag din aceasta discutie. ca sa mai isi spuna si altii ideile.acest thread nu a fost deschis sa vorbim numai noi. memoreaza acest thread si vorbim peste ani.

[ Edited Wed Jun 25 2014, 10:49PM ]

Back to top
pustiulica
Wed Jun 25 2014, 11:05PM

Registered Member #11427
Va rog sa pastrati un limbaj civilizat si sa evitati jignirile, altfel riscati sanctiuni si inchiderea thread-ului (daca lucrurile degenereaza).
Suntem intr-un mediu virtual, va propun sa emitem judecati de valoare si sa judecam idei, nu colegi!
Multumesc!

[ Edited Wed Jun 25 2014, 11:05PM ]

Back to top
VaseaB
Thu Jun 26 2014, 08:38AM

Registered Member #49
1. Mai usor cu apelative gen "borati". Site-ul asta are si membri tigani. Va rog sa va faceti treaba d-lor admini si sa nu mai tolerati folosirea acestor termeni. Stiu ca etnia asta are bubele ei dar asta nu va da dreptul sa jigniti.
2. Voi ce castigati daca sunteti de partea lui ala sau lui ala? O sa aveti mai multe nunti ? Intelegeti ca toti sunt la fel, corupti. Pentru ei noi suntem "prostimea" .

Back to top
sarac.lipit
Thu Jun 26 2014, 10:23AM

Registered Member #45
somnul unei naţiuni naşte monştri !!!
Astfel a fost posibilă ţiganizarea şi stigmatizarea României devenind ţara ţiganilor.
Astfel a fost posibil acest scandal între clanul ţigănesc şi PREŞEDINTELE ROMÂNIEI !!!
Astfel ai ajuns condus de mincinoşi, hoţi, cu cel mai mic nivel de trai din zonă

Somn uşor naţie de mămăligi!

PS
pt vasea

din moment ce din bănuţii mei, ai tăi munciţi cinstit sunt plătiţi puşcăriaşii, dă-mi voie să le spun cum îmi place! Nu le convine, să n-ajungă acolo!

suntem prostimea, dar ai libertatea măcar să-i înjuri pe hoţoi şi mincinoşi... dacă nu la poţi face nimic.
Dacă nu era media... cazul era acoperit.
Dacă noi închidem pliscul, ei te vor prosti în continuare.

[ Edited Thu Jun 26 2014, 10:51AM ]

Back to top
OzzY
Thu Jun 26 2014, 11:59AM

Registered Member #14132
Exista mai multe tipuri de tigani: cei care sunt talentati (muzica , arta fierului,argintului şamd.), cei care muncesc si cei cu bani multi,ingamfati,care daca te uiti urat la ei,te taie. E! Noi la ultima categorie facem referire.

Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF