Forums
Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Discutii generale |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Justitia libera si Basescu!!!! |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
Minel |
|
||
Registered Member #13587
Vasea,te rog sa nu te simti ofensat degeaba. Daca macar 10% din Români ar fi ca tine,eram departe ca si țară.Colegii fac referire la bulangii ăia care conduc clanuri criminale.Numai un laș dă cu sabia sau cutitul,pentru ca in lupta corp la corp sânt doar niste fetițe plăpânde.Tu esti mai Român decat multi Români. Ai foarte mult bun simt,cuminte si muncitor. Asa ca prieten drag,nu te supăra degeaba.
|
||
Back to top |
|
||
danpsr9000 |
|
||
Registered Member #10205
Expresul a scris ... OzzY a scris ... Stai calm,o sa ti se spuna ca esti "spalat pe creier" de A3 si ca tara e condusa de Voiculescu din umbra,pentru ca stiu ei,ca au trait in comunism. Plus de la mine lasa-i sa se uite la antena 3 . Nu va uitati la tv si gindeste asa cun erea viata ta acum 5 ani cum erea acum 3 ani cum a fost acum 1 an si cum este in prezent. Nu conteaza ce spun televiziunile care in mare majoritate au in spate niste nenorociti . Conteaza doar nivelul tau de trai. Care sa deteriorat destul de mult si in ultimi 2 ani . Au continuat si bulangii astia de psd sa scumpeasca la fel cum au facut si prapaditi aia din pdl. Sincer sa fiu nivelul meu personal de trai nu s-a deteriorat de loc, ba chiar s-a imbunatatit considerabil pt ca muncesc bine si fac progrese sa nu raman in urma. Daca nu ma uit la tv, inchid netu pai atunci ce sa mai gandesc liber ca nu mai stiu nimic, traiesc ca in munti. Am si eu cateva posturi Antena 3 si vreo 6 Discovery si am vazut suficiente treburi ca sa gandesc singur ce aud si vad. Totusi inca am o enigma cu inversunarea asta impotriva antenei3. cam tot ce au zis incepand de la criza incoace s-a adeverit. Au prezentat mizeriile pe care le fac alesii nosti. ce e rau in asta? ca mai au si bube!! nimeni nu-i perfect, dar de ce nu sunt asa multi la gramada impotriva altui post? Eu nu ma plang cam de nimic in tara asta. ma descurc si o sa ma descurc dar nu cred ca o sa iesim vreodata din rahatul asta. ps: chiar daca sunt tigani pe siteul asta si noi ii mai injuram sa fie sanatosi pt ca si eu sufar cand ma considera europa tigan! oare din a cui cauza? |
||
Back to top |
|
||
costy38 |
|
||
Registered Member #12119
asteptam comentul lui ad ca tare-l mai sustinea pe basescu!! |
||
Back to top |
|
||
VaseaB |
|
||
Registered Member #49
danpsr9000 a scris ... ps: chiar daca sunt tigani pe siteul asta si noi ii mai injuram sa fie sanatosi pt ca si eu sufar cand ma considera europa tigan! oare din a cui cauza? Nu din a mea, cu siguranta. |
||
Back to top |
|
||
Expresul |
|
||
Registered Member #12707
Ma eu cred ca sint multi care asteapta alegerile sa manince si ei un mic . si cine da micul cu ala voteaza |
||
Back to top |
|
||
ruf |
|
||
Registered Member #14176
Expresul a scris ... Ma eu cred ca sint multi care asteapta alegerile sa manince si ei un mic . si cine da micul cu ala voteaza din pacate asta este putini sunt cei ce voteaza cu capul. dar ce sa faci? si ceilalti sunt tot ai nostri. |
||
Back to top |
|
||
danpsr9000 |
|
||
Registered Member #10205
ruf a scris ... Expresul a scris ... Ma eu cred ca sint multi care asteapta alegerile sa manince si ei un mic . si cine da micul cu ala voteaza din pacate asta este putini sunt cei ce voteaza cu capul. dar ce sa faci? si ceilalti sunt tot ai nostri. pai eu as vota cu capul dar cu cine? in timpul asta votezi si dupa ce te bucuri cumva ca a castigat cel cu care ai votat face cumva si iti trage un sut in gura de iti trece bucuria si atunci mai bine ai fi stat acasa. |
||
Back to top |
|
||
OzzY |
|
||
Registered Member #14132
Pana la alegerea unui alt presedinte,avem o prioritate; si anume BASESCU LA PUŞCĂRIE!!!
|
||
Back to top |
|
||
Expresul |
|
||
Registered Member #12707
Eu vreau sa se desparta dobrogea de Romania . Prea multi vin estul tari vin aici si dupa 2-3 zile se cred dobrogeni. Baracile pe care le-a facut mazare sint pline de ei si gipsy veniti cu cortu de prin tara. |
||
Back to top |
|
||
Greieras |
|
||
Registered Member #14257
Aș adăuga și eu mai multe pentru cei care se cred mai deștepți că nu se uită la Antena3 și se uită la B1 și la Realitatea, pentru cei care consideră că l-au votat pe Băsescu cu capu...e plin pe net de băsiști. Totuși, din fericire, din ce în ce mai puțini.... Dar s-a tot spus ce era de spus, sper ca dictatura Băsescu să se termine cât mai curând, să ia labele de pe justiție, chiar dacă vin alții, el le-a ținut destul. Și sper să vină unii care să nu mai taie salariile, să hăhăie când fac asta, să petreacă și să se înrudească cu clanuri mafiote, să conducă țara prin prisma vreunei blonde...etc. In concluzie: BĂSESCU LA PUȘCĂRIE!!!!!!!! |
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |