Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg

<< Previous thread | Next thread >>
Master EQ Pa3X
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
Author Post
Pauleta
Tue, 02 Sep 2014, 12:00AM
Guest
Din câte am înțeles, majoritatea băieților cu seria PA2, PA3X, reglează clapa la sală din Master EQ.

La Pa2 parcă era undeva prin Global, dar la Pa3 nu mai știu unde să-l găsesc. Știți voi?

Această metodă de reglare a clapei în funcție de sala unde cântați o folosiți și voi?

Back to top
GabiPSR
Tue, 02 Sep 2014, 02:18AM

Registered Member #10950
Eu am pa 600 si da asa fac si eu, la mine e din Global si apoi apas Menu, si ai optiunea Audio EQ , si dupa ai undeva jos optiunea Master EQ..iti spun ptr ca stiu ca pa3 si pa600 au acelasi sistem de operare daca nu ma insel

[ Edited Tue, 02 Sep 2014, 02:18AM ]

Back to top

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

Comentarii noi

[Content] Mi se poate da si mie acces la download? am urcat si eu cateva partituri pe site. Latest comment Posted by tturaul on 09 Mar 2025, 11:23
Mi se poate da si mie acces la download? am urcat si eu cateva partituri pe site.

[download] Set Korg PA600 DM - gabibahaos Latest comment Posted by petrassrl on 07 Mar 2025, 22:27
parola

[Content] Re: Latest comment Posted by Sarerik on 07 Mar 2025, 17:08
Vă rog, îmi puteți da acces la download?

[download] tonuri set laur2018 pa700 pentru kontakt Latest comment Posted by SantaIosif on 05 Mar 2025, 19:22
Salut! Îmi poți trimite astea pe email te rog mult! -email-

[Content] Salutare, am postat destul de multe seturi, undeva la 8-9, dar stiu ca inca nu apar pe site, am 4 reply-uri si vreau sa vac mai multe seturi frumoase si sa le poste z dar am nevoie sa descarc seturi sa pot face acest lucru, m-ar ajuta macar 2 downloads pe zi va rog Latest comment Posted by Sarerik on 28 Feb 2025, 13:43
Salutare, am postat destul de multe seturi, undeva la 8-9, dar stiu ca inca nu apar pe site, am 4 reply-uri si vreau sa vac mai multe seturi frumoase si sa le poste z dar am nevoie [more ...]

Siteul Muzicantilor

Mobile Theme Setări confidenţialitate

Sitemap