Forums
Clape.ro :: Forums :: Mic forum pentru incepatori ! :: Sfaturi, raspunsuri pentru incepatori |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
metoda de studiu in romana pentru saxofon ? |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
bogdantc |
|
||
Registered Member #14530
Salutare, De saptamana viitoare voi fi posesorul unui saxofon alto si caut o metoda de studiu a saxofonului dar sa fie in limba romana (nu trebuie neaparat sa fie scrisa de un roman evident, poate sa fie si traducere). Cei care aveti studii de specialitate cunoasteti asemenea carti si daca da, de unde ar putea fi achizitionate ? Am gasit "tone" de materiale in engleza dar neavand studii de specialitate in muzica simt ca imi scapa ceva in timp ce le citesc chiar daca majoritatea sunt adresate incepatorilor ca mine. Multumesc anticipat, Bogdan |
||
Back to top |
|
||
DanKorg |
|
||
Guest
|
Eu caut asa ceva de 1 an ...dar fara rezultat. Am comandat o metoda de la un profesor. Mi-a garantat ca e in romana ..dar nimic ..La inceput cateva sfaturi cum sa sufli corect dupa materiale luate dp google trase la xerox si aruncate intr-o coperta ...Si s-a dus 150 lei ...+20 transportul
[ Edited Sun, 28 Sep 2014, 01:00PM ] |
||
Back to top |
|
||