Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
problema Set Pa2 |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
cipriove |
|
||
Registered Member #343
Va rog daca vreti sa ma ajutati de ce nu pot sa bag un set in orga imi arata lacatele pe fiecare folder la orga si imi da eroare doar la acel set, setul este al lui Viorel de la Barlan de korg Pa 2 , Va multumesc frumos |
||
Back to top |
|
||
Serghei92 |
|
||
Registered Member #12541
Nu-l mai baga si gata
|
||
Back to top |
|
||
nelu_nelu |
|
||
Registered Member #12927
bravo Serghei... nu mai te chinui cu setul cripove ca nu e de speriat , Viorel canta bine cu ori ce set ai inteles ,,, |
||
Back to top |
|
||
mariusnazi |
|
||
Registered Member #12940
Si eu am aceeasi problema cu acest set...Frumoase raspunsuri au mai dat colegii astia de mai sus!
|
||
Back to top |
|
||
Serghei92 |
|
||
Registered Member #12541
Pai cand vedem cata zbatere pentru un set, care daca il pui pe clapa nu se ridica la nivelul asteptarilor. Da, n-am ce zice, Viorel clapar de nota o mie. Orice clapa i-ai da pe mana, gaseste el cv cu care sa o scoata la valoare. Insa am stat si analizat setul de pa2, si nu are ceva extravagant acolo. Probabil multi dintre muzicantii astia, au impresia ca daca baga setul lui, vine cu tot cu degetatie. Raspunsul meu a fost asta: Nu te chinui daca nu merge, ca nu e cine stie ce.
|
||
Back to top |
|
||
alinbz |
|
||
Registered Member #10218
setu cu lacatel nu e acela de pa3 care are demo pe youtube.e din setul mai vechi de pa2 ,oricum nu suna bine la nimic.sunt ametite toate prin el.l am incarcat in pa600
|
||
Back to top |
|
||
ionut74 |
|
||
Registered Member #12306
intra in media -load-selectezi setul cu pricina-dreapta sus apesi pe sageata-apesi pe unprotected si gata-bafta
|
||
Back to top |
|
||
bebykorg |
|
||
Registered Member #533
Aici nu este vb de un set anume. Omul intreaba de ce nu poate incarca set-ul. Totul din punct de vedere tehnic. cipriove.. nu stiu set-ul si nu imi dau seama ce ar putea fi. Daca poti atasa si o poza cu dysplay la clapa cand incarci cred ca ai capata poate un raspuns. Intreb si eu ca .. omu. Set-ul il ai dezarhivat? Sau vrei sa incarci direct arhiva. Daca da.. nu vei reusi. |
||
Back to top |
|
||
rayzen29 |
|
||
Registered Member #12936
Prima chestie redenumeste setu si vezi daca ti apare la fel ca asa mi a odata un set.. pana nu l am redenumit,,, si eu in pax3 incarc si setu dealea cu lacat si merg...si in pax2 mergeau.
|
||
Back to top |
|
||