Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg
 
<< Previous thread | Next thread >>
Korg Kronos folclor
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
Serghei92
Sun Oct 19 2014, 01:33PM

Registered Member #12541
Joined: Fri Mar 01 2013, 02:50PM
Posts: 700
Am deschis acest subiect sa-mi satisfac o curiozitate daca se poate. Are cineva Korg Kronos cu tonuri si style-uri pentru folclor? Sunt foarte interesante ca si date tehnice, insa n-am auzit, si n-am pus mana niciodata pe una. Si vad la vecinii nostri din serbia ca se canta folclor totusi.....daca are cineva un demo ceva....strict folclor. Va multumesc!

Back to top
albundy
Sat Jun 11 2016, 09:15AM

Registered Member #10099
Joined: Mon Mar 28 2011, 01:05PM
Posts: 592
Am eu setul de Kronos AD dar nu ma fascineaza asa tare . Pot sa-ti spun ca unele tonuri le aveam pe timpuri in Triton Studio .Daca vrei il urc la download . Are vreo 300 de mega ,nu mai stiu exact, doar l-am incercat si mi-am bagat inapoi setul meu .

Back to top
Daniel_AD
Sat Jun 11 2016, 10:09AM
Guest
Tonurile care le-am dat eu pentru Kronos, practic erau doar 3 sau 4 tonuri setate restul erau bagate doar KMP-urile fara PCG-uri!
Defapt sunt aceleas KMP-uri care le-am dat free si pentru Pa3x! ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif
Cele bune le am doar eu, iar pachetul meu este de 2.4GB si se incarca instantaneu deci, nu in RAM!
Apropo; Ai gasit cum e cu streaming albundy, am inteles ca ai Kronos?

Back to top
albundy
Sat Jun 11 2016, 01:30PM

Registered Member #10099
Joined: Mon Mar 28 2011, 01:05PM
Posts: 592
nu il am pe-ala al tau de ce sa mint . ce am mi-a dat un prieten . nu e ala de 2 giga

Back to top
dughir
Sun Jun 12 2016, 05:33PM
Registered Member #11893
Joined: Sat Dec 08 2012, 01:13PM
Posts: 221
Am si eu o intrebare, cum se fac style-urile pe Kronos? Cred ca e impropriu zis style-uri, se folosesc combi-uri sau liste de redare? Cum se fac CV-urile?

Back to top
daddy
Sun Jun 12 2016, 06:17PM

Registered Member #241
Joined: Wed Jul 02 2008, 03:09PM
Posts: 280
Pe Kronos nu se pot face ritmuri. E sintetizator nu aranjor. Se poate probabil face ceva cu Karma dar nu am vazut la nimeni așa ceva.
Cam așa sună la folclor, bineînțeles manual.
LINK: Click aici !
LINK: Click aici !

[ Edited Sun Jun 12 2016, 06:39PM ]


Back to top
dughir
Sun Jun 12 2016, 07:44PM
Registered Member #11893
Joined: Sat Dec 08 2012, 01:13PM
Posts: 221
Cu Karma ma gandeam ca poti sa faci ceva de genul aranjor.... Eu pe Krome ma folosesc de RPPR ca sa emulez intr-un mod barbar functia de aranjor.

Am vazut ceva chestii faine la Dan Stesco a-propos de karma, cum schimba radical ritmul folosindu-se de karma.

[ Edited Sun Jun 12 2016, 07:48PM ]


Back to top
daddy
Mon Jun 13 2016, 01:46PM

Registered Member #241
Joined: Wed Jul 02 2008, 03:09PM
Posts: 280
Vise. Cu Karma nu am văzut să facă nimeni ritmuri pentru folclor. Trebuie cumpărat și programul pentru editat GE- uri.
Am mai încercat eu și cu Motif XF, cu arpegiatoare și nu a ieșit mare lucru. Trebuie înțeles că fabricanții de clape nu au interesul să facă un sintetizator performant, flagship, care să fie și aranjor. Dacă vrei funcțiile de pe ambele ți le cumperi pe ambele, altfel nu ai cum. Eu am PA4x și Kronos, dacă am vrut să am și tonuri foarte bune și ritmuri asemenea.

Back to top
dughir
Mon Jun 13 2016, 08:39PM
Registered Member #11893
Joined: Sat Dec 08 2012, 01:13PM
Posts: 221
Da, ai dreptate. 2 in 1 nu li se rentează. ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif

Back to top
daddy
Mon Jun 13 2016, 09:04PM

Registered Member #241
Joined: Wed Jul 02 2008, 03:09PM
Posts: 280
Păi câți ar plăti 5500 - 6000 euro pentru o clapă?

Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] MegaSet-CMihai13-5 Posted by Mihai13 on 14 Aug : 20:40
Salut Nelu,E clar ca ceva din sty-lul respectiv ti-a dat clapa peste cap si dupa nu a mai mers nimic.Am verificat fiecare bucatica din sty si afara de cateva inadvertente dintre CV [more ...]


[download] MegaSet-CMihai13-5 Posted by nelu_nelu on 14 Aug : 19:07
Salut Mihai prima data sa intamplat la stylul Gipsy JazzGR pe urma la toate


[download] MegaSet-CMihai13-5 Posted by Mihai13 on 14 Aug : 14:50
Salut Nelu,Nu am patita asa ceva, poti sa-mi spui exact ce style a facut asta.Daca ai posibilitatea mai descarca-l o data poate s-a intamplat ceva la dezarhivare incearca cu 7zip e [more ...]


[download] MegaSet-CMihai13-5 Posted by nelu_nelu on 14 Aug : 12:16
Am încărcat setul în pa 700 style, user 123 dk 1 și 2 fără nici un global se comporta rău de tot niște sunete ciudate pleacă staylu bine și la câteva secunde [more ...]


[download] set marian ALM -PA800 Posted by Mihai13 on 13 Aug : 21:22
Nu stiu care-i treaba este prima data cand intanlesc asa ceva.Dupa dezarhivare imi arata peste 50MB dar la incarcare nu imi incarca absolut nici un sampler, am incercat si sparat [more ...]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap