Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Korg PA 2 Xpro |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
cipriove |
|
||
Registered Member #343
Buna ziua, Va rog mult daca ma puteti ajuta cu o problema, cum se incarca in korg pa 2 samplerele , de exemplu descarc de la sectiunea tonuri si acolo imi da fisierele ksf intr-un numar mai mare si un fisier kmp. Daca ma puteti ajuta cu aceasta problema va raman profund indatorat. Va multumesc Cu stima |
||
Back to top |
|
||
nelu_nelu |
|
||
Registered Member #12927
ia le din seturi,, in format pcg ...
|
||
Back to top |
|
||
cipriove |
|
||
Registered Member #343
asta stie sa fac orice om multumesc, asteptam un raspuns la problema mea
|
||
Back to top |
|
||
Bogdan89 |
|
||
Registered Member #14488
sound, record, import, selectezi kmp-ul apoi se incarca. iesim din record si ramanem in sound, selectam un spatiu gol si intram in menuiul basic apoi cautam in ram (nu rom) fisierul incarcat mai devreme.
|
||
Back to top |
|
||
mariusnazi |
|
||
Registered Member #12940
Exact cum a spus Bogdan , daca nu te descurci iti spun mai detaliat !
[ Edited Mon, 15 Dec 2014, 03:07AM ] |
||
Back to top |
|
||
mariusnazi |
|
||
Registered Member #12940
mariusnazi a scris ... Exact cum a spus Bogdan89 , daca nu te descurciiti spun mai detaliat ! Scuze ca am facut dublu-post ... [ Edited Mon, 15 Dec 2014, 03:07AM ] |
||
Back to top |
|
||
cipriove |
|
||
Registered Member #343
Multumesc mariusnazi problema cu fisierele ksf acelea cum trebuie incarcate in ce ordine si cand incarc samplerul se aude un efect foarte aiurea de la ce este..daca se poate mai detaliat, multumesc frumos
|
||
Back to top |
|
||
mariusnazi |
|
||
Registered Member #12940
cipriove a scris ... Multumesc mariusnazi problema cu fisierele ksf acelea cum trebuie incarcate in ce ordine si cand incarc samplerul se aude un efect foarte aiurea de la ce este..daca se poate mai detaliat, multumesc frumos Importi doar fisierul cu extensia kmp . Ai urmat pasii de mai sus ? Dupa ce selectezi samplerul in basic iti alegi locatia unde vrei sa il salvezi si dai write , trebuie sa mearga . [ Edited Mon, 15 Dec 2014, 01:05PM ] |
||
Back to top |
|
||