Forums
Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Recomandare placa de sunet externa |
Go to page >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
DYA |
|
||
Registered Member #870
Va salut, A si dori sa mi recomandati o placa de sunet externa (pt laptop) sa fie in buget de max 500 lei sa inregistrez din mixer live, sa fie un sunet placut, sunt prea multe modele si nu ma pot opri la una anume. Multumesc. |
||
Back to top |
|
||
pustiulica |
|
||
Registered Member #11427
Salut, Eu folosesc ESI U24 XL LINK: Click aici ! care este cat doua pachete de tigari atat ca dimensiuni cat si ca greutate. Sunt foarte multumit de ea. O gasesti la pret mai mic de 500 RON Succes! |
||
Back to top |
|
||
vermona |
|
||
Registered Member #307
cel mai bine si fiabil...daca vrei doar sa inregistrezi dor ce canti la nunta..sa zicem cauta un recorder dinala mic..sony...e mic trage foarte bine...si e foarte practic...sau poti trage si cu recorderul din clapa dar e mai complicat...daca ai bani..poti lua orce placa de sunet pe usb...
|
||
Back to top |
|
||
NxSound |
|
||
Registered Member #2689
LINK: Click aici !
|
||
Back to top |
|
||
florin123 |
|
||
Registered Member #3549
am eu un prieten care vinde un phonic firefly 302 usb, la un pret foarte accesibil(nu stiu daca am voie sa postez aici pretul exact dar... lasa-mi un mesaj pe privat).
|
||
Back to top |
|
||
Robert Craciun |
|
||
Registered Member #25
lexicon alpha folosesc si sunt foarte multumit de ea!
|
||
Back to top |
|
||
BlueScorpion |
|
||
Registered Member #2385
Iti recomand (Orice de la Focusrite) in functie de buget...
|
||
Back to top |
|
||
abdon |
|
||
Registered Member #1425
Si eu mi-am permis doar un lexicon alfa, deoarce nu fac inregistrari "industriale", mai mult amator, cate o proba, un test, sunt multumit, e diferenta intre placa de sunet a PC-ului, si Lexicon Alfa.
[ Edited Fri, 19 Dec 2014, 03:26PM ] |
||
Back to top |
|
||
DYA |
|
||
Registered Member #870
Va salut stimati colegi, am ales sa merg pe recomandarea celor de aici adica lexicon alpha, a si dori cand fac comanda sa fac si pt conectica eu m am gandit la cablurile astea LINK: Click aici ! Va rog sa mi spuneti ce cabluri mi ar fi necesare pt preluare sunet din mixer in placa. Multumesc pt ajutorul oferit in alegere si va doresc Sarbatori fericite. [ Edited Sun, 28 Dec 2014, 12:55PM ] |
||
Back to top |
|
||
Nicu Pa500 |
|
||
Registered Member #906
DYA a scris ... Va salut stimati colegi, am ales sa merg pe recomandarea celor de aici adica lexicon alpha, a si dori cand fac comanda sa fac si pt conectica eu m am gandit la cablurile astea LINK: Click aici ! Va rog sa mi spuneti ce cabluri mi ar fi necesare pt preluare sunet din mixer in placa. Multumesc pt ajutorul oferit in alegere si va doresc Sarbatori fericite. mai bine pui orga direct la placa cu doua jacuri mono sau daca vrei microfon ai intrare xrl. Si vezi sa instalezi driverul placi de pe situl lor ,nu cel de pe CD. |
||
Back to top |
|
||
Go to page >> | |