Forums
Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Recomandare placa de sunet externa |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
DYA |
|
||
Registered Member #870
Vreau sa inregistrez tot sunetul de pe mixer toate instrumentele nu doar clapa, in timp ce se canta live, semnal iau de pe mixer de la cele doua (mufe rca) sper ca asa le zice. Nu de acolo se face o captare de sunet din mixer prin placa in laptop ??? Multumesc |
||
Back to top |
|
||
danpa80 |
|
||
Registered Member #10314
Am si eu o intrebare daca imi permiteti(ca sa nu mai dschid alt thread).. -Care e diferenta intre o placa de sunet externa pe usb si una tot externa FireWire?
|
||
Back to top |
|
||
Nicu Pa500 |
|
||
Registered Member #906
danpa80 a scris ... Am si eu o intrebare daca imi permiteti(ca sa nu mai dschid alt thread).. -Care e diferenta intre o placa de sunet externa pe usb si una tot externa FireWire? LINK: Click aici ! am si usb lexicon alpha si firewire edirol fa 66. si este diferenta |
||
Back to top |
|
||
danpa80 |
|
||
Registered Member #10314
idea e ca am gasit una gen LINK: Click aici ! la un pret sub pretul pietei de la noi, si nu stiu daca sa o iau sau nu. Nu am si nu am avut pana acum o placa externa de sunet, si cer pareri si informatii sa ma documentez nitel sa imi fac o parere despre ele.
[ Edited Sun, 28 Dec 2014, 08:48PM ] |
||
Back to top |
|
||
victor_petrescu |
|
||
Registered Member #1769
inainte sa cumparati interfete pe firewire verificati ce fel de cipset are calculatorul. singurul viabil este texas instruments.restul fac probleme mari. eu am in laptop cipset ricoh si folosesc expres card cu texas diferenta majora intre usb si fireware este viteza dedicata de transfer. la inregistrare directa din mixer nu ai nevoie de viteza. daca folosesti placa pt multitrack recording (redare si inregistrare in acelasi timp)sau pt redare sunete(kontakt etc) e mare nevoie de viteza. usb 3.0 este mai rapid doar in teorie decat firewire. [ Edited Sun, 28 Dec 2014, 09:08PM ] |
||
Back to top |
|
||
danpa80 |
|
||
Registered Member #10314
Cum si unde vreific acest cipset. Si cum stiu care e compatibil cu freeware si care nu?
|
||
Back to top |
|
||
Nicu Pa500 |
|
||
Registered Member #906
danpa80 a scris ... Cum si unde vreific acest cipset. Si cum stiu care e compatibil cu freeware si care nu? Daca ai calculator mai bun nu mai conteaza cipsetul.Eu cand aveam un dual core cu 2giga rami mia trebuit cipset texas dar acum merge si pe via ohci pt-ca am six core si 8 giga ram |
||
Back to top |
|
||
victor_petrescu |
|
||
Registered Member #1769
compatibilitatea cipsetului nu are legatura cu configuratia calculatorului.fiecare face cum vrea.eu am spus cum e ideal. ca sa vezi ce cipset ai dai properties pe my computer,device manager.aici gasesti portul fireware denumit IEEE 1394.dai pe el si spune ce cipset are. compatibile sunt toate,insa pt productie muzicala indicat e texas. [ Edited Tue, 30 Dec 2014, 12:13AM ] |
||
Back to top |
|
||
danpa80 |
|
||
Registered Member #10314
Nu am gasit nimic de fireware, insa tot ce am gasit pe acolo in legatura cu cipsetul e asta: Intel(R) 4 Series Cipset Processor to I/O Controller 2E10; si mai este asta: Intel(R) 4 Series Cipset PCI Exress Root Port - 2E11 Si configuratia PC-ului: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU 3.00GHz. RAM 4Gb 64-bit Windows 7 SP1 [ Edited Fri, 02 Jan 2015, 03:35PM ] |
||
Back to top |
|
||
Nicu Pa500 |
|
||
Registered Member #906
danpa80 a scris ... Nu am gasit nimic de fireware, insa tot ce am gasit pe acolo in legatura cu cipsetul e asta: Intel(R) 4 Series Cipset Processor to I/O Controller 2E10; si mai este asta: Intel(R) 4 Series Cipset PCI Exress Root Port - 2E11 Si configuratia PC-ului: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU 3.00GHz. RAM 4Gb 64-bit Windows 7 SP1 |
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |