Forums
Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Discutii generale |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Transport aparatura -Cutii (case) si huse - ce avem, ce am dori, ce regretam |
Go to page >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
cminor |
|
||
Registered Member #55
Am deschis acest thread pentru ca multim am dori sa ne protejam aparatura si nu stim exact ce sa cumparam sau vrem sa impartasim cu ceilalti experienta noastra, fie ea buna sau rea.
|
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
Registered Member #55
eu am de gand sa achizitionez pentru modulul meu de sunet aceasta cutie rack cu 3 unitati pentru transport. LINK: Click aici ! prefer acest model deoarece nu este nevoie sa demontez de fiecare data modulul din cutie pentru a-l folosi ci pur si simplu scota capacele, frontal si spate, cablez audio si midi.. si gata. Am terminat de cantat, scot firele, pun capacele si gata valijoara... |
||
Back to top |
|
||
tti |
|
||
Registered Member #7
Dupa cum am vazut si pe chat , este un subiect care merita muta atentie. Cum spunea si DOREL sunt destui de multi oameni care nu stiu a face diferenta dintre un CASE un BAG si un Rack. In principiu toate aceste accesorii sunt foarte utile pentru protejarea aparaturii cu care ne castigam cozonacul de zi cu zi. CASES-urile sunt ( mai pe intelesul tuturor ) niste cutii de dimensiuni prestabilite confectionate din plastic sau metal ( de regula aluminiu )captusite in interior cu burete protector. LINK: Click aici ! RACKS-urile sunt acele cases-uri care au si parti demontabile sau rabatabile asigurate de dispozitive mecanice . LINK: Click aici ! Bags-urile ( tot pe intelesul tuturor ) sunt genti confectionate din materiale textile cu o rezistenta mecanica superioara LINK: Click aici ! In acest sub capitol exista si RACKBAG adica genti ale caror parti componente se pot demonta LINK: Click aici ! cat si variante Rolertransporter, adica ceva de genul geamantanelor de voiaj pe rotile LINK: Click aici ! Cine se respecta foloseste asa ceva protejand astfel bijuteriile pe care le poseda . [ Edited Thu Jul 17 2008, 12:18PM ] |
||
Back to top |
|
||
FlorinM |
|
||
Registered Member #142
Si eu am gandesc tot asa ceva sa iau la al meu PA2X, e foarte sigura pentru transport, si la G70 am tot dorit sa imi iau dar nu am am mai ajuns si acum l-am dat fratelui meu. Deasemeni vreau si la mixer sa-i iau, am unul micut de la yamaha, (destul pt Home si iesiri, ca doar ce sa fac cu 32/8 I/O, nu?) pe care il montez intr-un mod practic pe al meu Spider Pro! Nu mi-ar stica nici la Korg M1R!, dar totusi prea scumpe! |
||
Back to top |
|
||
Matrafox |
|
||
Guest
|
Titele daca-mi permiti o gluma...cine nu are ceva din ce ai enumerat tu poate are desagi si baga ce e marunt in ei ii arunca peste umeri si gata pleaca la gara impreuna cu clapa in fata de masa a nevesti-si (poate nu e gluma ptr ca eu am vazut asa ceva)Unul si-a facut rastel de sticle in toba mare si ca sa nu sune cand pleca de la nunta mai "imprumuta" si niste caciuli de pe la nuntasi.Asta da CASE !!
|
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
Registered Member #55
e lasa ca asa stiu eu acordeonist care pleca cu acordeonul pe piept si cutia de la el in mana... ca era plina de fripturi si sarmale
|
||
Back to top |
|
||
tti |
|
||
Registered Member #7
Mai fratilor !!! Mi-aduc aminte prin 83' am fost la o nunta cu un basist care avea acest narav de a lua acasa de mancare pentru copii sarmale si orez pilaf . Toate bune si la locul lor in acele timpuri . La vreo doua saptamani am avut nunta tot cu el si dai si dai cantare . La un moment dat am fost improscati cu totii de o mare putoare de miros . Mai !!!! ????de unde-i ..??.de unde-i ..??. cand ne-am dat noi seama ... sa cadem pe spate cu totii.... omul nostru cu basul pilit fiind la prima nunta a ascuns ceva sarmale in gaura de basreflexul boxei de care uitase. Va imaginati ce suflu de duhoare iesea din acea boxa . Ne cazuse la toti parul din nas Si ca sa nu fiu OF TOPIC Lansez acum MORALA: Daca pe timpurile alea avea VERDI case-uri si bag-uri acum nu mai aveam noi motive de ras |
||
Back to top |
|
||
fanitractor |
|
||
Registered Member #233
salut ! dupa cum am promis ieri am adus cateva poze cu ,, bag_ul de mixer 1002 ''pe care l-am ales. varianta asta mi-a convenit pentru ca e cel mult la fel de grea ca si case-ul dedicat de 1002 care se gaseste dar mult mai practica, multifunctionala si usor transportabila . |
||
Back to top |
|
||
tti |
|
||
Registered Member #7
Te-ai orientat de minune Fanele !! Spatiu generos, usor manevrabil si poate mai usor decat un case dedicat acestui model .Sa-l stapanesti sanatos impreuna cu bijuteria din interior. |
||
Back to top |
|
||
daddy |
|
||
Registered Member #241
Ptr ROLAND AX7/AX1 eu am cumparat un "bag" de la Calman din Gheorgheni. Pretul era 90 RON |
||
Back to top |
|
||
Go to page >> | |