Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Roland |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Roland EXR-E2 |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
ADY E2 |
|
||
Guest
|
Ceva mai special cu Roland EXR E2 'a la' PAUL STANGA... ![]() Asculta mai multe audio MuzicaP.S.- astept comentari si critici.......multumesc frumos pentru auditie [ Edited Wed, 10 Feb 2010, 03:38PM ] |
||
Back to top |
|
||
Robert Craciun |
|
||
![]() ![]() ![]() Registered Member #25
bravooo!Ady!...frumos ai reusit sa scoti aceasta piesa!...felicitari pentru felul in care stii sa lucrezi cu aceasta clapa!
[ Edited Tue, 16 Feb 2010, 06:20PM ] |
||
Back to top |
|
||
ADY E2 |
|
||
Guest
|
Multumesc frumos pentru apreciere RobertoE80....imi permit sa mai pun si eu ceva aici ...auditie placuta...##SANITISED## width="448" height="55">##SANITISED## src="http://embed.trilulilu.ro/audio/ADYE2/63fce69161e573.swf" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="448" height="55" FlashVars="durataAudio=169&titluEmbed=Roland EXR E2 - Hora Rara by Ady">##SANITISED##>##SANITISED##> Asculta mai multe audio Muzica |
||
Back to top |
|
||
alexu |
|
||
![]() ![]() Registered Member #1060
ADY E2 a scris ... felicitari ady, o hora pe gustul meu. sa-ti dea dumnezeu sanatate si putere de munca sa ne incanti si pe viitor cu astfel de piese.
Multumesc frumos pentru apreciere RobertoE80....imi permit sa mai pun si eu ceva aici ...auditie placuta...##SANITISED## width="448" height="55">##SANITISED## src="http://embed.trilulilu.ro/audio/ADYE2/63fce69161e573.swf" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="448" height="55" FlashVars="durataAudio=169&titluEmbed=Roland EXR E2 - Hora Rara by Ady">##SANITISED##>##SANITISED##> Asculta mai multe audio Muzica |
||
Back to top |
|
||
Robert Craciun |
|
||
![]() ![]() ![]() Registered Member #25
intr-adevar Ady,a iesit bine! felicitari!
[ Edited Fri, 19 Feb 2010, 01:17PM ] |
||
Back to top |
|
||
ADY E2 |
|
||
Guest
|
Va multumesc pentru aprecieri...si sa continuam cu o Batuta... ![]() Asculta mai multe audio Muzica##SANITISED## width="448" height="55">##SANITISED## src="http://embed.trilulilu.ro/audio/ADYE2/030f8bebafcc8b.swf" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="448" height="55" FlashVars="durataAudio=227&titluEmbed=Roland EXR E2 - Roland EXR E2 - Demo">##SANITISED##>##SANITISED##> Asculta mai multe audio Muzica [ Edited Mon, 03 May 2010, 11:19PM ] |
||
Back to top |
|
||
ADY E2 |
|
||
Guest
|
Cu scuzele de rigoare pentru dublu post...LIVE Roland EXR E2 AUTOMAT##SANITISED## width="448" height="55">##SANITISED## src="http://embed.trilulilu.ro/audio/ADYE2/096a8cd99c921a.swf" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="448" height="55" FlashVars="durataAudio=85&titluEmbed=Roland EXR E2 - Demo Automat NUMAI Roland EXR E2">##SANITISED##>##SANITISED##> Asculta mai multe audio Muzica [ Edited Mon, 03 May 2010, 11:18PM ] |
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
![]() ![]() Registered Member #55
Pe cand un demo cu PA800 ady? Sa-l stapanesti sanatos si sa isi scoata banii ![]() |
||
Back to top |
|
||
ADY E2 |
|
||
Guest
|
Multumesc frumos Florin , o sa pun si cu PA 800 pentru satisfactia ta... ![]() |
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
![]() ![]() Registered Member #55
Promit sa pun si eu cu M3 ![]() |
||
Back to top |
|