Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
INTREBARE KORG PA 600 |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
vmarian35 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #13778
Baieti am un set de pa 600 pe care am vrut sa-l incarc intr-un PA 600 QT.Clapa imi arata ca incarca setul dar cand merg in style play nu vad nici unde selectia de fav/user sa pot intra la ritmuri.Sa fie sistemul de operare 1.10 de vina ?.Clapa este noua
|
||
Back to top |
|
||
claaxy |
|
||
![]() ![]() Registered Member #13424
vmarian35 a scris ... Baieti am un set de pa 600 pe care am vrut sa-l incarc intr-un PA 600 QT.Clapa imi arata ca incarca setul dar cand merg in style play nu vad nici unde selectia de fav/user sa pot intra la ritmuri.Sa fie sistemul de operare 1.10 de vina ?.Clapa este noua Incarca fisierul ,,global,, de la setul de din inainte ,daca nu merge da,,factory restore,, si incarca setul de pa600 fara fisierul ,,global,, pt ca acesta este diferit de pa600qt. Sper ca am fost explicit si succes. |
||
Back to top |
|
||
vmarian35 |
|
||
Dau Open la set si nu-mi vede folderul multisample ,am incercat deja 4 seturi si aceasi problema,am si reinstalat OS 1.21.ce sa fie
|
||
Back to top |
|
||
gigiflo |
|
||
![]() Registered Member #15184
Fa pasii de la inceput. Factory restore, apoi incarcare set care a mai functionat. In final, incarcare set dorit fara folderul Global. Sper sa mearga. Daca nu, asigurate ca setul functioneaza pe o alta clapa... |
||
Back to top |
|
||
gigiflo |
|
||
![]() Registered Member #15184
Scuze, asigura-te am vrut sa scriu... Admin: editeaza-ti postarea anterioara si nu mai posta dublu! [ Edited Fri, 15 May 2015, 07:57AM ] |
||
Back to top |
|
||
vmarian35 |
|
||
Am reincarcat si a mers intr-un final.Multumesc mult pentru ajutor
|
||
Back to top |