Forums
Clape.ro :: Forums :: Calculatoare si Internet :: Software |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Un soft pentru styluri |
Go to page >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
tiberius |
|
||
Registered Member #591
exista un program pt ascultat styluri si tonuri pt korg? daca da cum as putea sa fac rost de el? [ Edited Sun Dec 14 2008, 09:43PM ] |
||
Back to top |
|
||
ADY E2 |
|
||
Registered Member #65
Eu nu stiu decat Style Works Universal pentru asculta ,convertit,editat style-uri pentru tonuri nu stiu...
[ Edited Sun Dec 14 2008, 10:21PM ] |
||
Back to top |
|
||
Ionutz_pa |
|
||
Registered Member #12
Nu cunosc să existe vreun program de ascultat tonuri, mă refer la cele interne ale clapei. Cât priveşte partea de style, acestea le poţi asculta într-un progrămel "pa Style to Midi" sau în "Style Works", însă nu-ţi poţi da seama de adevărata valoare a unui style decât încărcându-l şi ascultându-l în clapă. Ataşez mai jos progrămelul, care e de fapt un simplu executabil : [ Edited Mon Dec 15 2008, 03:10PM ] |
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
Registered Member #55
pt tonuri exista un editor dar e pt profesionisti, lucreaza cu system exclusiv (sys ex). controleaza multe clape... Midi Quest ii zice. |
||
Back to top |
|
||
Matrafox |
|
||
Guest
|
Eu lucrez cu Style Works folosind clapa ca interfata midi.Pentru asta trebuie sa legam clapa ori prin midi in ori instalam driverul midi la clapele mai de ultima generatie si avem midi in-out prin USB.
|
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
Registered Member #55
Midi Quest de la Soundquest EDITEAZA tonuri interne
|
||
Back to top |
|
||
flaviuss89 |
|
||
Registered Member #4256
Buna ziua, sunt noua pe aici si am urmatoarea nelamurire....am pe cineva care doreste sa isi salveze "creatiile" din dischetele facute pe o clapa Korg i3, sa salveze aceste melodii pe pc-ul personal si de acolo sa le transfere pe cd-uri...sa le converteasca intr-un format audio mai accesibil (.wma, .mp3 etc). Stiu ca exista un asemenea soft, dar nu stiu cum se cheama, daca ma puteti ajuta va voi fii pe deplin recunoscator. Va multumesc |
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
Registered Member #55
pai trebuie sa le salveze midi si sa le prelucreze in cubase (vezi tutorial pe forum si la downloads) sau daca nu se pricepe la softuri prea bine, sa le traga direct din clapa in calculator prin placa de sunet cu Sound Forge sau Wavelab sau Adobe Audition (cauta pe forum exista si la asta un tutorial)
|
||
Back to top |
|
||
flaviuss89 |
|
||
Registered Member #4256
Sa le traga direct prin placa de sunet nu ii este deloc folos, pt. ca trebuie sa stea in timp real sa le inregistreze , iar tipul are cate-va sute de negative.... Deci m-ar interesa numai prin floppy-ul pc-ului sa rezolv problema... Apropo: 1.cum le salveaza midi? 2.In ce format sunt negativele initial pe discheta? Scuza-ti totala lipsa de experienta, eu personal nu prea am treaba cu muzica, ci doar incerc sa imi ajut prietenul. [ Edited Thu Dec 18 2008, 09:35AM ] |
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
Registered Member #55
pai daca el nu isi cunoaste clapa degeaba intrebi tu aici... de unde vrei sa stim noi in ce format le are el pe clapa? unele clape (mai ales korg) salveaza in format propriu ceea ce exclude varianta copierii de pe floppy direct in PC si convertirea lui in mp3. Ti-am mai zis, uitate la tutorialul cubase cum se face dintr-un midi mp3 si mai ales, cauta in manual cum se exporta din clapa pe floppy midi sau macar ce format a lucrat el in clapa (pe dischete) si cauta un convertor in midi... SI NU MAI POSTA ACEEASI INTREBARE PESTE TOT CA IEI BAN! |
||
Back to top |
|
||
Go to page >> | |