Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
korg pa900 |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
albundy |
|
||
Registered Member #10099
doar am intrebat . Si acum m-am lamurit . Pa3x este ca un punct de referinta pentru marketing . La fel ca in domeniul telefoanelor ,toata lumea alearga dupa s6 dar de fapt merge si s5,,s4 . De fapt merge si un nokia 3510 pentru ca rolul telefonului este sa vorbesti la el ,nu sa faci poze si filme si sa ai nu stiu ce sistem de operare smecher pe el . De-asta s-a imventat telefonul, sa poata comunica 2oameni din locatii diferite . De-asta s-au inventat si clapele. Ce ti-e si cu tehnologia asta! Sa ai clapa de 3000 de euro ca sa canti cu negative ( am intalnit si chestia asta,asa ca nu ma mai poate surprinde nimic) . Ma batea gandul ,acum ceva timp,sa schimb direct kronosul cu pa3x ,ala mic dar nu prea ma lasa inima. Acum nu mai vreau deloc.
|
||
Back to top |
|
||
gigiflo |
|
||
Registered Member #15184
Ce vrei spui? Pe motiv ca intrebarile nu-si au rostul sau intrebarile mele genereaza raspunsuri complicate, poate chiar inexplicabile daca nu doresti sa le dai curs? Ajuta-ma sa inteleg si voi incerca sa reformulez! Cred ca nimeni nu se indoieste ca nu stiu ce inseamna " sa lucrezi o clapa". Ideea era cum sa o faci sa obtii maximul performantei tehnice din clapa si acest lucru rezulta din continuarea intrebarii... [ Edited Thu Jul 02 2015, 05:27AM ] |
||
Back to top |
|
||
giorgio14 |
|
||
Registered Member #13217
Dupa cum au zis si colegii mei de mai sus pa900 este o clapa destul de buna la capitolul performanta , dar ca si contructie este putin dezamagitor , am avut ocazia sa testez una |
||
Back to top |
|
||
mariusnazi |
|
||
Registered Member #12940
gigiflo a scris ... Ce vrei spui? Pe motiv ca intrebarile nu-si au rostul sau intrebarile mele genereaza raspunsuri complicate, poate chiar inexplicabile daca nu doresti sa le dai curs? Ajuta-ma sa inteleg si voi incerca sa reformulez! Cred ca nimeni nu se indoieste ca nu stiu ce inseamna " sa lucrezi o clapa". Ideea era cum sa o faci sa obtii maximul performantei tehnice din clapa si acest lucru rezulta din continuarea intrebarii... Depinde de fiecare cum aude si cum simte ! Maximul e atunci cand te satisface pe tine nivelul la care ai reusit sa duci clapa respectiva ! Nu exista setul perfect , de asta sunt clapele astea acum ,fiecare isi poate face orice dupa bunul plac . Creier si maini bune sa fie ca de materiale nu ne plangem ! [ Edited Thu Jul 02 2015, 11:18AM ] |
||
Back to top |
|
||
angelitto |
|
||
Registered Member #14155
"Maximul performantei tehnice"? In primul rand sa studiezi manualul la perfectie astfel incat sa stii sa faci orice operatie fara sa ceri ajutorul altora. Acesta este raspunsul. Apoi, sa poti creea un set personalizat dupa placul si gustul tau (de la zero sau din alte seturi), dar asta o poti face doar dupa ce cunoasti manualul. Toate astea impletite cu studiul pianului sau lautariei (cu un profesor sau fara), in functie de genul care iti place, pot duce la performante nebanuite. Daca ai ambitie si te dedici acestor lucruri e putin probabil ca nu o sa reusesti. Dar trebuie sa fii perseverent. Deci lasa "o mie si una de intrebari" caci nu o sa reusesti sa inveti doar din teorie, trebuie practica si iar practica. Pune mana pe minunatia aia de pa900 care o ai si da-i bataie. [ Edited Thu Jul 02 2015, 01:59PM ] |
||
Back to top |
|
||
gigiflo |
|
||
Registered Member #15184
angelitto a scris ... "Maximul performantei tehnice"? In primul rand sa studiezi manualul la perfectie astfel incat sa stii sa faci orice operatie fara sa ceri ajutorul altora. Acesta este raspunsul. Apoi, sa poti creea un set personalizat dupa placul si gustul tau (de la zero sau din alte seturi), dar asta o poti face doar dupa ce cunoasti manualul. Toate astea impletite cu studiul pianului sau lautariei (cu un profesor sau fara), in functie de genul care iti place, pot duce la performante nebanuite. Daca ai ambitie si te dedici acestor lucruri e putin probabil ca nu o sa reusesti. Dar trebuie sa fii perseverent. Deci lasa "o mie si una de intrebari" caci nu o sa reusesti sa inveti doar din teorie, trebuie practica si iar practica. Pune mana pe minunatia aia de pa900 care o ai si da-i bataie. Iti insusesc critica, chiar daca as mai fi avut ceva de zis. Ai dreptate in ceea ce spui: teoria ca teoria, practica ne omoara. Oricum cateva idei furate de pe ici pe colo nu cred ca fac rau. Ce e mai neplacut este ca nu sunt prea multi dispusi sa ti le ofere. Toate cele bune! |
||
Back to top |
|
||
mariusnazi |
|
||
Registered Member #12940
gigiflo a scris ... angelitto a scris ... "Maximul performantei tehnice"? In primul rand sa studiezi manualul la perfectie astfel incat sa stii sa faci orice operatie fara sa ceri ajutorul altora. Acesta este raspunsul. Apoi, sa poti creea un set personalizat dupa placul si gustul tau (de la zero sau din alte seturi), dar asta o poti face doar dupa ce cunoasti manualul. Toate astea impletite cu studiul pianului sau lautariei (cu un profesor sau fara), in functie de genul care iti place, pot duce la performante nebanuite. Daca ai ambitie si te dedici acestor lucruri e putin probabil ca nu o sa reusesti. Dar trebuie sa fii perseverent. Deci lasa "o mie si una de intrebari" caci nu o sa reusesti sa inveti doar din teorie, trebuie practica si iar practica. Pune mana pe minunatia aia de pa900 care o ai si da-i bataie. Iti insusesc critica, chiar daca as mai fi avut ceva de zis. Ai dreptate in ceea ce spui: teoria ca teoria, practica ne omoara. Oricum cateva idei furate de pe ici pe colo nu cred ca fac rau. Ce e mai neplacut este ca nu sunt prea multi dispusi sa ti le ofere. Toate cele bune! De ce idei ai mai avea nevoie acum din moment ce ai clapa asta ? Tind sa sustin si eu opinia colegului care a postat mai inainte,sunt intrebari inutile ,in plus threadul are alta tema si ii apartine unui coleg interesat de cu totul altceva ! Parerea mea e ca inainte sa cumperi un instrument te interesezi de capacitatile acestuia ,apoi dupa achizitie studiezi manualul in detaliu si incerci sa scoti maximul propus ! Nu exista clapa perfecta ,poate doar maini care au nevoie de studiu ca sa te ajute ! |
||
Back to top |
|
||
raducu_fbt |
|
||
Registered Member #13391
Foarte bine zis Marius! Clapa perfecta nu exista! Clapa perfecta este total diferita in functie de opinia fiecaruia dintre noi! Pana la urma fiecare cumpara ce ii place si cel il aranjeaza cel mai mult!
|
||
Back to top |
|
||
gigiflo |
|
||
Registered Member #15184
mariusnazi a scris ... gigiflo a scris ... angelitto a scris ... "Maximul performantei tehnice"? In primul rand sa studiezi manualul la perfectie astfel incat sa stii sa faci orice operatie fara sa ceri ajutorul altora. Acesta este raspunsul. Apoi, sa poti creea un set personalizat dupa placul si gustul tau (de la zero sau din alte seturi), dar asta o poti face doar dupa ce cunoasti manualul. Toate astea impletite cu studiul pianului sau lautariei (cu un profesor sau fara), in functie de genul care iti place, pot duce la performante nebanuite. Daca ai ambitie si te dedici acestor lucruri e putin probabil ca nu o sa reusesti. Dar trebuie sa fii perseverent. Deci lasa "o mie si una de intrebari" caci nu o sa reusesti sa inveti doar din teorie, trebuie practica si iar practica. Pune mana pe minunatia aia de pa900 care o ai si da-i bataie. Iti insusesc critica, chiar daca as mai fi avut ceva de zis. Ai dreptate in ceea ce spui: teoria ca teoria, practica ne omoara. Oricum cateva idei furate de pe ici pe colo nu cred ca fac rau. Ce e mai neplacut este ca nu sunt prea multi dispusi sa ti le ofere. Toate cele bune! De ce idei ai mai avea nevoie acum din moment ce ai clapa asta ? Tind sa sustin si eu opinia colegului care a postat mai inainte,sunt intrebari inutile ,in plus threadul are alta tema si ii apartine unui coleg interesat de cu totul altceva ! Parerea mea e ca inainte sa cumperi un instrument te interesezi de capacitatile acestuia ,apoi dupa achizitie studiezi manualul in detaliu si incerci sa scoti maximul propus ! Nu exista clapa perfecta ,poate doar maini care au nevoie de studiu ca sa te ajute ! Marius, ma refeream la faptul ca unul din colegii de forum (@cantlaclapa) a spus ca "daca stii sa o lucrezi e super" si credeam ca poate imi spune si mie un "secret". Atata tot si nimic mai mult... Nu stiu de ce faceti atata caz din asta! |
||
Back to top |
|
||
cantlaclapa |
|
||
Registered Member #10487
nu e nici un secret ai nevoie doar sa cunosti f bine instrumentul in sensul ca trebuie sa cunosti fiecare buton sau potentiometru ce face si fiecare functie cu valoare plus minus ce aduce in plus fata de ce e brut in clapa ! apoi ai nevoie de niste tonuri foarte bune semplate in format wave si pe urma sa te apuci de construit styluri cu tonurile respective .... asta inseamna munca cu clapa si sa lucrezi clapa in mare in plus daca ai si studii muzicale sau urechi muzicale bune plus ceva experienta atunci nu mai este nici un impediment sa o lucrezi si mai ai nevoie de ceva era sa uit rabdare si placerea de a lucra cu instrumentul !
|
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |