Forums
| Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
|
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
| Author | Post | ||
| gigiflo |
|
||
![]() Registered Member #15184
cantlaclapa a scris ... albundy a scris ... tot am auzit chestia asta : se apropie de pa3x . Dar toate si pa600 si pa900 acum si pa300 . Daca toate se apropie de ce nu bagati un set full de pa3x intruna din ele? Deci nu se apropie. A bagat cineva un set complet de pa3x intruna din ele? Pa300 se exclude ca n-ai unde sa bagi . Poate cineva sa bage in 96 sau 192 de mega un set de 250 ? Fara compresie . Asa direct? Deci nu se apropie. Pe toate laptopurile vreunui brand puteti sa faceti aceleasi chestii? Asa si cu clapele . Diferentele de bani sunt intotdeauna justificate. Un folm blue ray nu este la fel ca un film xvid sau alt format . Un televizor pe lampi (diamant pt cine il mai stie) nu-i la fel ca o plasma cat un perete. e ca si cum ai spune ca jiul petrosani este egala cu barcelona,real sau bayern, chelsea si etc . Poate cineva sa explice logic daca toate se apropie de pa3x de ce exista diferenta asta de pret intre ele? e o chestiune de marketing in ziua de azi si la televizoare si la auto si la alimente si la tot ce vrei este o lupta oarba sa ia banii de la oameni eu atat pot sa spun ca am avut korg pa 800 ,pa 2, pa 3 si acum am pa 900 deci am renuntat la pa 3 pt pa900 si cam stiu cu ce se mananca korgul si la mic dejun si la pranz si la cina ... nu e nevoie neaparat sa ai 256 mb memorie ca sa faci o clapa sa sune bine ! daca stii sa o lucrezi e super suficient si 192 mb asta daca nu incarci toate magariile de care nu ai nevoie in clapa ! Ce inseamna "sa stii sa o lucrezi" pentru Pa 900? Ma poti ajuta cu acest raspuns... Vreau si eu sa obtin maximul din clapa mea# |
||
| Back to top |
|
||