Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
YAMAHA lanseaza seria REFACE |
Go to page << | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
albundy |
|
||
Registered Member #10099
Am si eu Kronos .De-a lungul timpului am avut 2bucati DX11 si 3 module tx81z .Un modul il am si acum dat la un prieten sa-si faca treaba cu el. Suntem in 2016 dar si pe kronos si pe pa4x sunt samplere dupa DX ,de acum 20-30 de ani . Dupa DX am trecut pe Triton Studio ,rack si Le61 tot cu tonuri de pe DX-uri bagate in el .
[ Edited Sat Jun 11 2016, 09:23AM ] |
||
Back to top |
|
||
Daniel_AD |
|
||
Guest
|
albundy a scris ... Am si eu Kronos .De-a lungul timpului am avut 2bucati DX11 si 3 module tx81z .Un modul il am si acum dat la un prieten sa-si faca treaba cu el. Suntem in 2016 dar si pe kronos si pe pa4x sunt samplere dupa DX ,de acum 20-30 de ani . Dupa DX am trecut pe Triton Studio ,rack si Le61 tot cu tonuri de pe DX-uri bagate in el . Exact asta si spuneam! Daca in 2016 ai o clapa care poti sa bagi in ea tot ce sa produs pana acum, asta e castigul! Doar daca esti fan inrait si ai si starea materiala foarte buna, iti permiti sa-ti cumperi si tehnologia veche, asa din respect dar, cati fac asta? Teoretic si practic, Yamaha trebuia sa scoata un produs sa le aibe pe toate incluse plus sempler cu toate functiile utile si rupeau tot! Yamaha a avut lumea la picioare cand au inventat VL-urile dar au crezut ca altii dorm si uite unde e Yamaha acum, vinde clape intr-un procent de 10% in comparatie cu firmele competitoare! Chiar am stat mai mult sa studiez Montage aici intr-un magazin si concluzia personala, e ca e prea departe de un Kronos! Noi suntem simplii utilizatori si avem asteptari mari de la firmele astea doar ca datorita dorintei de a lucra sau nu cu ele (in randul utilizatorilor) ne dau si astia cu taraita, datorita neputintei care se amplifica de la o zi la alta!! Ia sa fim cu toti la unison si sa spunem ce mai avem nevoie ca exemplu; Am nevoie la Pa4x sau Kronos de un POL(+/-) de legatura pentru synteza in velocitatea pe clapa, ca sa nu mai stau sa apas pe butoanele de Assignable Switchers dar, cati realizeaza si cunosc adevaratele cerinte?!?! Multi nu stiu sa foloseasca nici pedala de expresie pe toate functiile!!!! Eu de acum sunt batran si-mi pierd interesul pe zi ce trece, are nevoie si treaba asta de energie tanara, de dorinta de mai bine! Problema mare e, ca generatia tanara vrea totul de-a gata...si gratis daca se poate si sa nu cumva sa incerci sa-i corectezi, ca-ti sar la gat imediat!!! Uite dovada clara cu REFACE, clape mici pentru copii sau puturosi,cu tonuri din copilaria mea! [ Edited Sat Jun 11 2016, 10:02AM ] |
||
Back to top |
|
||
albundy |
|
||
Registered Member #10099
vl a fost clapa care ii conferea brandului yamaha suprematia. vina lor
|
||
Back to top |