Forums
Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
DI BOX. cateva lamuriri va rog . |
Go to page >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
fanitractor |
|
||
Registered Member #233
am citit in tutorialul lui florin ( c minor ) despre balansat / nebalansat . am inteles pana la un punct . ce nu inteleg insa este faptul ca in unele threaduri se spune ca protejeaza clapa sau canalul din mixer si in cazul fluctuatiilor de curent . gresesc ? daca nu , care ar fi explicatia ? cum reuseste ? cat de recomandat este ? e mai recomandat cu alimentator sau fara ? asta cum e ? LINK: Click aici ! |
||
Back to top |
|
||
Athos-Korg |
|
||
Registered Member #2661
Aici şi eu sunt un pic nelămurit, păi dacă protejează clapa sau canalul şi în cazul fluctuaţiilor de curent, atunci să renunţăm la stabilizatorul de tensiune, sau să le folosim chiar dacă avem şi stabilizator pe alimentarea generală? |
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
Registered Member #55
deci... este vorba de scurgerile de curent ce pot apare din mixer prin cabluri in placa de sunet... DI BOx protejeaza doar in cazul descarcarilor din mixer.. nu si cele din reteaua de tensiune. Sunt unele mixere care cer impamantare, fara ea, descarcadu-se si ele pe unde nimeresc (vecine, colege de servici.. ) Totusi nu protejeaza impotriva descarcarilor de tensiune din retea, a fluctuatiilor de curent electric alternativ...(impotriva nevestei care il prinde cu vecina nici atat :ppp ) scuzati desenul rudimentar dar la servici nu am decat paint ! [ Edited Tue, Dec 16 2008, 12:14PM ] |
||
Back to top |
|
||
fanitractor |
|
||
Registered Member #233
multumesc florine. acum am inteles. eu parca nu as vrea sa ma complic dar daca e asa o sa -mi iau unul. as vrea unul fara alimentare . LINK: Click aici ! ce zici de asta ? |
||
Back to top |
|
||
aurelianovici |
|
||
Registered Member #925
Voi ati auzit sa se intample asa ceva, sa se descarce curent din mixer in placa de sunet a clapei si sa se arda?...daca e cineva, sa posteze mesaj.
|
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
fii d.le Ianovici serios, nu există aşa ceva nici la mixerele făcute noaptea-n somn. Ce să ''descarce'' câţiva milivolţi??? Doar nu-i tub catodic...
[ Edited Tue, Dec 16 2008, 07:26PM ] |
||
Back to top |
|
||
FlorinM |
|
||
Registered Member #142
daca e asa si eu sant interesat pe viitor, ca acum trebuie sa rezolv alta problema
|
||
Back to top |
|
||
Greieras |
|
||
Guest
|
Dar e doar protejor pt scurgerile de curent din mixer în clapă (dacă există așa ceva) sau modifică și sunetul? în mai bine sau în mai rău? Care e diferența dintre unul pasiv și unul activ? Doar de volum? |
||
Back to top |
|
||
FlorinM |
|
||
Registered Member #142
Greieras a scris ... Dar e doar protejor pt scurgerile de curent din mixer în clapă (dacă există așa ceva) sau modifică și sunetul? în mai bine sau în mai rău? Care e diferența dintre unul pasiv și unul activ? Doar de volum? Buna intrebare Greieras! ca de asta mi-e tare teama (ca schimba apoi sunetul, ma refer la cele active) si atunci ce am rezolvat? nimic! sau eventual trebuie sa iau unul cu 1500 euro! mai bine lipsa! |
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
Registered Member #55
mai baieti... 834_stop_war.gif ALA NU ALA NU ALA NU... 802_smiley-lol.gif Dar de cate ori nu s-a intamplat sa va curentati punand mana pe mixer? wall.gif pai daca pe voi v-a ciupit... 851_2247.gif .. va dati seama in placa aia de sunet cum "da" 616.gif acel curent? acum eu nu zic sa va luati... ci doar ca acest fapt este real, mixerele care cer impamantare, in caz de lipsa 623.gif se descarca in masa 847_1947.gif ceea ce inseamna ca se descarca in TOATE FIRELE conectate [ Edited Wed, Dec 17 2008, 08:13AM ] |
||
Back to top |
|
||
Go to page >> | |