Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg
 
<< Previous thread | Next thread >>
Memorie RAM Korg Pa800 256MB software!
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
Alexei
Tue Aug 04 2015, 02:38PM

Registered Member #1133
Joined: Fri Aug 29 2008, 07:49PM
Location / Localitate:: Chisinau
Posts: 174
Salut si multumiri pentru gestul ce l-ai facut.
As vrea sa intreb daca cineva a incercat aceast Os pe Pa 800?
De cit este placuta Ram in Pa 800?Multi spun ca este de 128.
Back to top
ProCessor
Tue Aug 04 2015, 02:43PM

Registered Member #11093
Joined: Sun Jun 17 2012, 03:22PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 136
Poti incerca, @Alexei...este testat de mine.
Dupa cum spuneam, toata actiunea este reversibila, tot ce trebuie sa faceti este sa instalati asta: LINK: Click aici !

[ Edited Tue Aug 04 2015, 02:50PM ]

Back to top
ionut74
Tue Aug 04 2015, 03:08PM

Registered Member #12306
Joined: Thu Jan 31 2013, 12:34PM
Location / Localitate:: mioveni
Posts: 155
daca i-ai dat de cap la OS esti tare ,bravo,nota10-am pus OS pe site in speranta ca cineva ii v-a da de cap=deci nimic nu e imposibil

[ Edited Tue Aug 04 2015, 03:10PM ]

Back to top
Alexei
Tue Aug 04 2015, 03:14PM

Registered Member #1133
Joined: Fri Aug 29 2008, 07:49PM
Location / Localitate:: Chisinau
Posts: 174
ProCessor a scris ...

Poti incerca, @Alexei...este testat de mine.
Dupa cum spuneam, toata actiunea este reversibila, tot ce trebuie sa faceti este sa instalati asta: LINK: Click aici !

Care este ordinea fisierilor ce trebuie sa instalam ?Ca in lincul ce l-ai pus ultimul vad ca este Os.2.03.
Back to top
ProCessor
Tue Aug 04 2015, 03:45PM

Registered Member #11093
Joined: Sun Jun 17 2012, 03:22PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 136
Ultimul link este reversul procesului de 'decodate'.
Adica este OS-ul original de la Korg.
Ordinea este aceasta:
1) Sistemul de operare modificat cu 16 pagini in UserDK si 'educat' sa 'primeasca' SN-ul 00000...
LINK: Click aici !

2) SN-ul, pluginul pentru OS-ul de mai sus!
LINK: Click aici !

Back to top
Daniel_AD
Tue Aug 04 2015, 05:51PM
Guest
ProCessor a scris ...

For educational purposes only

1) Descarcati fisierele:
- LINK: Click aici !
- LINK: Click aici ! (parola de la arhiva este "shic")
-Dezarhivati fisierele
-Puneti fisierele pe stick

1.1) Daca doriti formatati clapa, nu este strict necesara treaba asta!

Apasati Intro1 si porniti clapa
2) Instalati fisierul "Pa800_os_res_v202.pkg"

2.1) Instalati fisierul "SN-0000000....pkg"

Porniti clapa si observati deja schimbarile.

Ca softul sa functioneze 100% aveti nevoie de HDD !!!
Daca nu aveti HDD si totusi doriti sa incarcati un fisier pana la ~80MB, incarcati set-ul normal, apoi incarcati folderul "Sound" inca odata!

Daca doriti tutorial video lasati reply!
Daca intampinati probleme nu ezitati sa lasati reply.
Astept "feedback"

V-am oferit aceasta posibilitate free, mai bine donati 10% din pretul software-ului; adminilor site-ului pentru ca au fost de acord sa fac un asemenea tutorial!

Aveti nevoie neaparat de:
RAM 128-256
HDD(kit hdd)




Orice informatie utila,e binevenita DAR,trebuiesc atentionati doritorii de marit memoria la Pa800 de RISCURILE deblocarii sistemului de operare!
1.Legatura dintre Software si Hardware,trebuie tinuta in parametrii buni de functionare,de aceea KORG au blocat memoria la 64mb,pentru ca atata duc hardwarele.
2.Eu am facut teste si nu recomand
REPET; Fiecare isi ia propriul risc.
Inainte de a debloca,modifica,edita un OS(sistem de operare) trebuie stiute,mult mai multe!
Primul care pica este procesorul,apoi placa de baza...RAM-ul nu pica decat in conditii de soc de tensiune.
Daca tot faceti asta,va sugerez SSD nu HDD, e mai SAVE!
TOtul se face controlat de catre KORG,iar acesta informatie este de prin 2009 daca nu ma insel,a fost afisata pe un site din Arabia Saudita si postat pentru cateva ore pe [*****],dupa care a fost stearsa informatia !
Si inca ceva; Cei care au modificat oficial sistemul de operare,au avut suportul KORG pentru UPDATE la OS,odata cu producerea materialelor localizate,iar aici ma refer strict la Germania,Turcia,Arabia Saudita.

PS: pana la urma,trebuiesc scoase anumite modele din uzura...si asa nu se mai fabrica piese de schimb!...e o atentionare constatata de mine,nu o gluma proasta
Succes.

[ Edited Tue Aug 04 2015, 06:03PM ]

Back to top
viorel t
Tue Aug 04 2015, 06:02PM

Registered Member #162
Joined: Mon Jun 23 2008, 06:41PM
Location / Localitate:: braila
Posts: 187
pentru cei ce doresc LINK: Click aici ! sper sa nu incalc regulamentul ,daca da se poate sterge ! multumesc
Back to top
ProCessor
Tue Aug 04 2015, 06:21PM

Registered Member #11093
Joined: Sun Jun 17 2012, 03:22PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 136
Daca incarcam seturi de 80MB nu cred ca o sa apara vreo problema.
LINK: Click aici !

LINK: Click aici !

Avem ~84 de MB liber, cu tot cu acest OS instalat(fara HDD/SDD/Stick)!

[ Edited Tue Aug 04 2015, 06:22PM ]

Back to top
remuscampean
Tue Aug 04 2015, 06:38PM

Registered Member #9292
Joined: Sun May 02 2010, 06:50PM
Location / Localitate:: chicago/brasov
Posts: 354
Daniel_AD a scris ...


....
Daca tot faceti asta,va sugerez SSD nu HDD, e mai SAVE!



Mii de scuze pt offtopic si eventuala lipsa de bun simt, dar nu mai pot citi o romengleza care nici macar nu e corecta, si am vazut ca persistati in aceasta eroare.

Safe= sigur

Save= a salva

Inca o data, scuze, sper sa nu fiu huiduit.


Back to top
sorinelf
Tue Aug 04 2015, 07:23PM
Sorin Butuman
Registered Member #6305
Joined: Wed Feb 18 2009, 09:06PM
Location / Localitate:: Sinaia
Posts: 427
Un prieten are de anul trecut 256 ram si clapa functioneaza excelent. Nu se strica nimic. Daca in calculator pui alt windows, si mai mult ram, se strica ceva? Din cate stiu eu, nu!
Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



Mihai13 » 24 Apr : 08:56
Buna dimineata domnilor

edward » 23 Apr : 22:30
salutare la toti

pyry » 23 Apr : 17:13
salutare si o saptamana minunata lumeeeeeee

Danystest » 23 Apr : 17:03
salut

dextar_x » 23 Apr : 16:29
Salutare

misukorg » 23 Apr : 11:54
Salutare, un ȋnceput de saptamana bun, tuturor, sa aveți o zii minunată!

Mihai13 » 23 Apr : 09:16
O saptamana buna tuturor!

valinico » 23 Apr : 09:10
Salutari si la multi ani sarbatoritilor zilei!

balamucfm » 22 Apr : 10:55
buna ziua

MDanny » 22 Apr : 10:26
salut

pyry » 22 Apr : 09:56
o duminica minuata la domniile voastre

sVipper » 20 Apr : 21:19
Salutare ! LINK: Click aici !

benone » 20 Apr : 21:03
Salutari tuturor ,si o noapte linistita

milumil » 20 Apr : 17:50
salutari la toata lumea domnilor un tutorial cum se poate face un style(macar notiuni de baza) pentru psr s970 ma poate ajuta cineva ok mii de multumiri

dextar_x » 20 Apr : 10:26
salutare

valinico » 20 Apr : 08:16
Neata !

danieltrd » 19 Apr : 22:52
buna seara

costygrek » 19 Apr : 21:02
seara buna tuturor!

pyry » 19 Apr : 19:36
buna seara colegi

dextar_x » 19 Apr : 10:59
cdinu LINK: Click aici !
incarcare set pa 800

dextar_x » 19 Apr : 10:57
Claudiu apesi butonu media apoi alegiu usb selectezi setul si dai lod

cdinu » 19 Apr : 07:36
Cine ma.ajuta.cu link
Andronescu pa 800 tutorial .
Ma intereseaza.cum.sa sterg setul din clapa si sa incarc altul.
Ms

cdinu » 19 Apr : 07:23
Salut colegi.

rogabriel » 18 Apr : 19:25
buna ziua muzicanti , o intrebare as avea si eu sunt incepator detin un roland E 50 spuneti-mi si mie careva cum pot baga set pe clapa daca trebuie de pe discheta sau merge de pe card si daca puteti sa-mi spuneti pasii cumva si la ce ajuta acest oarecare set pentru clapa , cu ce imbunataeste astept raspuns , multumesc anticipat !

dextar_x » 18 Apr : 15:16
salutare

ionut74 » 18 Apr : 08:15
O zi frumoasa tuturor

viorel t » 18 Apr : 08:12
salutare tuturor ! o saptamana excelenta va doresc!

george32 » 17 Apr : 18:55
salutare baieti

dextar_x » 17 Apr : 15:20
salutare

pyry » 17 Apr : 15:09
buna ziula la toata lumea

milumil » 17 Apr : 12:30
vrea cineva sa imi explice un pic mai in detaliu cum pot adauga instrumente pe un psr s970 multumesc

rogabriel » 17 Apr : 11:37
buna ziua muzicanti de unde pot lua un prigram de convertit tonuri multumesc

-DJ MOUSE- » 16 Apr : 19:45
Voice Creator -> Library Load

dextar_x » 16 Apr : 14:18
Cum incarc un set pe yamaha tyros 2. Cine ma ajuta ??? ma ajuta cineva pas cu pas

rogabriel » 16 Apr : 13:22
buna ziua muzicanti , o intrebare as avea si eu sunt incepator detin un roland E 50 spuneti-mi si mie careva cum pot baga set pe clapa daca trebuie de pe discheta sau merge de pe card si daca puteti sa-mi spuneti pasii cumva si la ce ajuta acest oarecare set pentru clapa , cu ce imbunataeste astept raspuns , multumesc anticipat !

milumil » 16 Apr : 13:10
abdon multumesc pentru bunavointa de a ma ajuta dar as avea o rugaminte daca bineanteles ai timp poti sa imi explici mai detaliat

dextar_x » 16 Apr : 11:39
mariusnazi la LINK: Click aici ! vb cu baieti si te rezolva

mariusnazi » 16 Apr : 11:18
Salutare . Stie cineva unde gasesc clape pentru roland fr ?

dextar_x » 16 Apr : 11:04
Cum incarc un set pe yamaha tyros 2. Cine ma ajuta ???

dextar_x » 16 Apr : 10:25
salutare colegi

dextar_x » 16 Apr : 10:24
salutare colegi...

abdon » 16 Apr : 09:46
Buna dimineata! milumil, prin Yamaha Expansion Manager YEM soft PC

Mihai13 » 16 Apr : 08:58
O saptamana buna domnilor!

milumil » 16 Apr : 08:50
Buna dimineata lume, as avea o intrebare cum pot pune instrumente mai multe pe un psr 970 multumesc

danieltrd » 15 Apr : 21:00
salutari

petrassrl » 15 Apr : 10:42
caut si eu un set de pa 600 din zona ardeal

petrassrl » 15 Apr : 10:41
buna ziua

Roberto E80 » 15 Apr : 09:19
neata buna tuturor!

cipri » 15 Apr : 08:20
Salutare tuturor.

Claudiux10 » 14 Apr : 16:40
Salutare stiti cumva unde pot gasi un ton de saxofon semplat pt pa 600 cat mai aproape de cel real de referat doza sax

balamucfm » 14 Apr : 13:05
Salut cipyanoo asta stiu .orga este a unui pusti de 15 ani iam bagat stayluri pe ea si eram interesat daca pot pune si semplere multumesc pentru imformatie

cipyanoo » 14 Apr : 13:01
Salutare!pentru balamucfm pe acel model de clapa nu se pot incarca semplere.dar poti sa o folosesti prin calculator cu programul kontakt.dar e ceva mai mult de lucru.ai nevoie de drivere si cabluri midi usb!

balamucfm » 14 Apr : 12:11
Va salut dragi colegi puteti sami spuneti daca pe o yamaha psr 413 pot pune semplere eu am acasa un roland asa ca pe yamaha nu am lucrat si nu stiu va multumesc

Raduiulian » 14 Apr : 10:55

Buna seara,de unde pot descarca si eu programul Style Works xt universal?

sorin77sol » 14 Apr : 09:26
Salut ! ...

tavy1979 » 14 Apr : 07:20
Buna dimineata la toata lumea!

Raduiulian » 13 Apr : 23:01
Buna seara,de unde pot descarca si eu programul Style Works xt universal?

DaNuTzZu » 13 Apr : 21:49
Am primit cum 2 seturi de pa1000, o sa le incarc in clapa si sa vad ce e de ele si poate le pun si aici...

Mihai13 » 13 Apr : 20:05
<DaNuTzZu>
Eu am incarcat din Sound toate Userele si din UserDK primele 100 de pozitii
ca atat a incaput.

spoitoru » 13 Apr : 19:12
V-a Multumesc Pentru Invitatie!

DaNuTzZu » 13 Apr : 19:04
Da am vazut,descărcat și probat setul de la tine.Este foarte bine ce faci si sper sa il termini repede.Multumim pentru efort si pentru ca împărți cu noi.La V2 l-am băgat la DIRECT si la convertit clapa direct însă V1 nu îmi ia tot, zice ca e prea mare...Ce este mai puțin important ca sa nu încarc din v1 ca sa intre restul???

Mihai13 » 13 Apr : 14:44
<Danutu>
Cel cu versiunile de la StudioRomania este OK ca material de baza dar ambele sunt cam mari pt PA1000 si da correct at fi sa incarci V1 si din V2 doar sty-lurile in direct.In plus sunt cam multe defecte ce trebuiesc reparate.
La <proiect> lucrez eu, pt mine, dar postand si pe site.
Cu telefonul nu merge pt ca astea-s regulile site-ului; doar discutand aici.
S-o porti sanatos!

DaNuTzZu » 13 Apr : 12:08
Oricum sunt multe care nu le stiu,am avut (încă am) pa600 si este diferența între pa600 si pa1000...As ruga daca cineva imi poate explica mai multe despre pa1000 sa imi lase un nr de tlf si sa îl sun...asa am discuta mult mai bine...

DaNuTzZu » 13 Apr : 12:04
Am văzut că cineva aici lucrează la un proiect de pa1000... Mai vreau sa imi zică cineva daca stie care este treaba la seturi cu versiunea 1 si 2.Am inteles de la cineva ca v1 se încarcă ca si set normal si v2 se pune la "DIRECT" CA el asa face la pa4x si zice ca e la fel ca la mine...

DaNuTzZu » 13 Apr : 11:57
@pustiulica mulțumesc. Am văzut asta,chiar am încărcat câteva seturi. Trebuie încărcate manual pentru că nu merge dintr-o bucată si se aud rau,plus că la multe style instrumentele nu sunt la locul lor pe trackuri... .

pustiulica » 13 Apr : 11:41
Sa o stapanesti sanatos si cu folos!

pustiulica » 13 Apr : 11:41
@DaNuTzZu, merg seturi din toate clapele Korg mai vechi. Gasesti pe site la download tot ce doresti. Set lucrat strict pentru Pa1000 nu cred ca a produs cineva.

pustiulica » 13 Apr : 11:39
@astefan4, tu esti deja pe site. Pentru a obtine altcineva o invitatie, trebuie sa completeze o cerere LINK: Click aici !

DaNuTzZu » 13 Apr : 11:05
Salutare.Ieri am achiziționat un korg pa1000.
Va rog frumos daca cineva are un set de pa1000. Mulțumesc.

cipri » 13 Apr : 10:16
Salutare tuturor.

pyry » 13 Apr : 09:31
neata colegi

astefan4 » 13 Apr : 09:26
Buna dimineata, tuturor! Ce pot face pentru a primi o invitatie pe site?

Mihai13 » 13 Apr : 08:21
Buna dimineata!

DaNuTzZu » 13 Apr : 00:30
Mersi lucianG1000

lucianG1000 » 13 Apr : 00:11
@DaNuTzZu... trebuie să încarci pe rând totul, mai puțin globalul.

DaNuTzZu » 12 Apr : 23:26
Salutare. Stie cineva daca seturile de pa4x merg pe pa1000 bine sau trebuie incarcate bucata cu bucata...?

Costy71 » 12 Apr : 13:23
buna ziua colegi

cdinu » 12 Apr : 12:21
Salut.
Pe statie de amplificare am echo ptr microfon, o pot conecta cu RCA in mixer pasiv peavy 6 ?
Ptr ca sa folosesc efectul echo?

cdinu » 12 Apr : 10:00
Salut crisays 123
Ai pa 800?

GabiSet » 12 Apr : 09:17
Salut colegi

costygrek » 12 Apr : 08:40
Salutare tuturor!

Mihai13 » 12 Apr : 08:38
O zi buna tuturor!

valinico » 12 Apr : 07:58
Buna dimineata!

cdinu » 12 Apr : 07:31
Salutari dragi colegi !
Aseara am.facut proba subu de 8 h cu 2/sateliti de 6 h fiecare .
Super nu sa intamplat nimic grav.

pyry » 11 Apr : 19:48
salutare colegii ,,,,organist eu am luat unul de la fly muzic si sunt foarte multumit de el uite linku aici LINK: Click aici !

Crissys123 » 11 Apr : 19:42
Va salut
Set ul lu marius gerea(2016) de pa800(nu ma refer la cel de pa2) mai este pe site?

claudyucla » 11 Apr : 18:52
buna seara

cipri » 11 Apr : 17:42
Salutare la toata lumea.

iulian_c68 » 11 Apr : 14:50
salutare la toata lumea

body » 11 Apr : 13:05
Oare unde am putea incerca sa cerem o actualizare OS si pentru Korg Pa 3x ?? Eu am si un Pa 300 il tin in Romania doar de craciun si pasti mai folosesc dar e super Incarc de pe PA3x ce lucrez in Belgiq si le ia aproape tot cu mici excepti dar ca sa spun suna destul de bine

Organist » 11 Apr : 11:05
Va salut! Poate cineva sa imi recomande si mie un stativ compatibil cu un mixer soundcraft signature 12...mixerul are dimensiunile  113 x 380 x 388 mm si greutatea de 5.66 kg...as vrea ceva care sa aibe inaltime minima 70 de cm...astept propunerile voastre si va multumesc anticipat!

dextar_x » 11 Apr : 10:53
salutare colegi...

dextar_x » 11 Apr : 10:51
cdinu se duce placa de sunet sau procesorul

cdinu » 11 Apr : 08:00
Scz scrisul

cdinu » 11 Apr : 07:58
Ok pyry.
Salutari.
Un amic are pa 800 si sa blocat in cantare, un tiuit puternic si trebuie repornita.
Care ar fi cauza ?
Are set de 256 mb in orga.
Multumesc !

marukorg » 10 Apr : 22:59
Salut

pyry » 10 Apr : 20:07
cdinu baga stiku,selectezi setu care vrei sa al incarci ai dai open si le ei pe rand primu o sa fie globalul pe el nu al incarci dai mai jos si incep ...acum eu nu mai stiu cum e ordinea pcm ,perform sound style ce mai tura dura incarci tot far global

claudyucla » 10 Apr : 13:11
salutare

cdinu » 10 Apr : 12:15
Cum procedez?
Global din set pa2 nu il incarc ?
Multumesc.

claaxy » 10 Apr : 11:59
poti incarca in pa800 dar fara global




Comentarii noi


[Content] Buna
Vreau si eu 5 dl/zi
Posted by Danystest on 24 Apr : 13:17
BunaVreau si eu 5 dl/zi


[download] Doua set-uri Balcanice si doua Orientale pentru aranjoare KORG Posted by bits on 24 Apr : 08:24
Posibil sa fie doar Style-uri,fara tonuri.Sau or fi cu tonuri de fabrica?Frumoasa "descriptie".1524547521 ]


[download] CMihai-DZ-AD-21.04.2018.SET Posted by Mihai13 on 23 Apr : 18:48
Peste ceva timp cred ca 2-3 saptamani revin la Yamaha si voi incerca sa mixez cumva materialele, desi este mult mai usor sa fac un ritm de Korg dintr-unul de Yamaha, Korgul sta foa [more ...]


[download] CMihai-DZ-AD-21.04.2018.SET Posted by Yammy on 23 Apr : 18:26
Salutare Mihai.Pentru cei cu yamaha se poate userul de ușoară?Multumim.


[download] Doua set-uri Balcanice si doua Orientale pentru aranjoare KORG Posted by marukorg on 23 Apr : 01:01
Cred ca i tare fain la...2 Mb😂😁😀..Dawnload irosit..





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap