Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg
 
<< Previous thread | Next thread >>
Memorie RAM Korg Pa800 256MB software!
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
Alexei
Tue Aug 04 2015, 02:38PM

Registered Member #1133
Joined: Fri Aug 29 2008, 07:49PM
Location / Localitate:: Chisinau
Posts: 168
Salut si multumiri pentru gestul ce l-ai facut.
As vrea sa intreb daca cineva a incercat aceast Os pe Pa 800?
De cit este placuta Ram in Pa 800?Multi spun ca este de 128.
Back to top
ProCessor
Tue Aug 04 2015, 02:43PM

Registered Member #11093
Joined: Sun Jun 17 2012, 03:22PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 136
Poti incerca, @Alexei...este testat de mine.
Dupa cum spuneam, toata actiunea este reversibila, tot ce trebuie sa faceti este sa instalati asta: LINK: Click aici !

[ Edited Tue Aug 04 2015, 02:50PM ]

Back to top
ionut74
Tue Aug 04 2015, 03:08PM

Registered Member #12306
Joined: Thu Jan 31 2013, 12:34PM
Location / Localitate:: mioveni
Posts: 152
daca i-ai dat de cap la OS esti tare ,bravo,nota10-am pus OS pe site in speranta ca cineva ii v-a da de cap=deci nimic nu e imposibil

[ Edited Tue Aug 04 2015, 03:10PM ]

Back to top
Alexei
Tue Aug 04 2015, 03:14PM

Registered Member #1133
Joined: Fri Aug 29 2008, 07:49PM
Location / Localitate:: Chisinau
Posts: 168
ProCessor a scris ...

Poti incerca, @Alexei...este testat de mine.
Dupa cum spuneam, toata actiunea este reversibila, tot ce trebuie sa faceti este sa instalati asta: LINK: Click aici !

Care este ordinea fisierilor ce trebuie sa instalam ?Ca in lincul ce l-ai pus ultimul vad ca este Os.2.03.
Back to top
ProCessor
Tue Aug 04 2015, 03:45PM

Registered Member #11093
Joined: Sun Jun 17 2012, 03:22PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 136
Ultimul link este reversul procesului de 'decodate'.
Adica este OS-ul original de la Korg.
Ordinea este aceasta:
1) Sistemul de operare modificat cu 16 pagini in UserDK si 'educat' sa 'primeasca' SN-ul 00000...
LINK: Click aici !

2) SN-ul, pluginul pentru OS-ul de mai sus!
LINK: Click aici !

Back to top
Daniel_AD
Tue Aug 04 2015, 05:51PM
Guest
ProCessor a scris ...

For educational purposes only

1) Descarcati fisierele:
- LINK: Click aici !
- LINK: Click aici ! (parola de la arhiva este "shic")
-Dezarhivati fisierele
-Puneti fisierele pe stick

1.1) Daca doriti formatati clapa, nu este strict necesara treaba asta!

Apasati Intro1 si porniti clapa
2) Instalati fisierul "Pa800_os_res_v202.pkg"

2.1) Instalati fisierul "SN-0000000....pkg"

Porniti clapa si observati deja schimbarile.

Ca softul sa functioneze 100% aveti nevoie de HDD !!!
Daca nu aveti HDD si totusi doriti sa incarcati un fisier pana la ~80MB, incarcati set-ul normal, apoi incarcati folderul "Sound" inca odata!

Daca doriti tutorial video lasati reply!
Daca intampinati probleme nu ezitati sa lasati reply.
Astept "feedback"

V-am oferit aceasta posibilitate free, mai bine donati 10% din pretul software-ului; adminilor site-ului pentru ca au fost de acord sa fac un asemenea tutorial!

Aveti nevoie neaparat de:
RAM 128-256
HDD(kit hdd)




Orice informatie utila,e binevenita DAR,trebuiesc atentionati doritorii de marit memoria la Pa800 de RISCURILE deblocarii sistemului de operare!
1.Legatura dintre Software si Hardware,trebuie tinuta in parametrii buni de functionare,de aceea KORG au blocat memoria la 64mb,pentru ca atata duc hardwarele.
2.Eu am facut teste si nu recomand
REPET; Fiecare isi ia propriul risc.
Inainte de a debloca,modifica,edita un OS(sistem de operare) trebuie stiute,mult mai multe!
Primul care pica este procesorul,apoi placa de baza...RAM-ul nu pica decat in conditii de soc de tensiune.
Daca tot faceti asta,va sugerez SSD nu HDD, e mai SAVE!
TOtul se face controlat de catre KORG,iar acesta informatie este de prin 2009 daca nu ma insel,a fost afisata pe un site din Arabia Saudita si postat pentru cateva ore pe [*****],dupa care a fost stearsa informatia !
Si inca ceva; Cei care au modificat oficial sistemul de operare,au avut suportul KORG pentru UPDATE la OS,odata cu producerea materialelor localizate,iar aici ma refer strict la Germania,Turcia,Arabia Saudita.

PS: pana la urma,trebuiesc scoase anumite modele din uzura...si asa nu se mai fabrica piese de schimb!...e o atentionare constatata de mine,nu o gluma proasta
Succes.

[ Edited Tue Aug 04 2015, 06:03PM ]

Back to top
viorel t
Tue Aug 04 2015, 06:02PM

Registered Member #162
Joined: Mon Jun 23 2008, 06:41PM
Location / Localitate:: braila
Posts: 187
pentru cei ce doresc LINK: Click aici ! sper sa nu incalc regulamentul ,daca da se poate sterge ! multumesc
Back to top
ProCessor
Tue Aug 04 2015, 06:21PM

Registered Member #11093
Joined: Sun Jun 17 2012, 03:22PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 136
Daca incarcam seturi de 80MB nu cred ca o sa apara vreo problema.
LINK: Click aici !

LINK: Click aici !

Avem ~84 de MB liber, cu tot cu acest OS instalat(fara HDD/SDD/Stick)!

[ Edited Tue Aug 04 2015, 06:22PM ]

Back to top
remuscampean
Tue Aug 04 2015, 06:38PM

Registered Member #9292
Joined: Sun May 02 2010, 06:50PM
Location / Localitate:: chicago/brasov
Posts: 354
Daniel_AD a scris ...


....
Daca tot faceti asta,va sugerez SSD nu HDD, e mai SAVE!



Mii de scuze pt offtopic si eventuala lipsa de bun simt, dar nu mai pot citi o romengleza care nici macar nu e corecta, si am vazut ca persistati in aceasta eroare.

Safe= sigur

Save= a salva

Inca o data, scuze, sper sa nu fiu huiduit.


Back to top
sorinelf
Tue Aug 04 2015, 07:23PM
Sorin Butuman
Registered Member #6305
Joined: Wed Feb 18 2009, 09:06PM
Location / Localitate:: Sinaia
Posts: 425
Un prieten are de anul trecut 256 ram si clapa functioneaza excelent. Nu se strica nimic. Daca in calculator pui alt windows, si mai mult ram, se strica ceva? Din cate stiu eu, nu!
Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



Grisa » 22 Feb : 23:42
Salut la toti!

daniellaur » 22 Feb : 22:26
un det de pa 600 pt oltenia ??????

jenica35 » 22 Feb : 20:48
Salutare. Stie cineva pas cu pas cum pot schimba contactii de la o octava la un pa3x 61 key?

valinico » 22 Feb : 20:36
Seara buna!

sorin77sol » 22 Feb : 20:34
Salut ! ...

ionut74 » 22 Feb : 19:34
O seara buna

Costy71 » 22 Feb : 18:29
Buna seara!!

Costy71 » 22 Feb : 14:37
Salutari colegi!

naghy2005 » 22 Feb : 13:56
Salutari

Costy71 » 22 Feb : 13:22
Ok

rogabriel » 22 Feb : 12:24
costy la orga care o ai tu nu se merita investitiile vinde o si cumpara-ti alta mai performanta si vei avea satisfactii reale

Costy71 » 22 Feb : 09:34
Buna dimineata colegi!

cdinu » 22 Feb : 07:07
Buna.dimineata n

Grisa » 21 Feb : 21:35
Buna seara la toti!

Costy71 » 21 Feb : 21:18
Buna seara tuturor !!

abdon » 21 Feb : 20:56
salutare tuturora

daniellaur » 21 Feb : 20:45
viorel de la barlad sau marius gherea ca si set pt pa 600 care e mai bun aranjat??????????

sorin_faur » 21 Feb : 19:29
sal all!!

mariuspantera » 21 Feb : 19:01
Daniellaur- ca bani se merita, ca risc NU.

daniellaur » 21 Feb : 18:56
am un tovaras care a adus 3 pa 4 din belgia 2000 bucata se merita sa iau una si eu sau mai bn pastrez pa 600??

lin » 21 Feb : 18:14
Buna seara tuturor

yul » 21 Feb : 18:14
seara buna clape.ro

fantastic » 21 Feb : 18:01
Salutare la toti colegii !

Costy71 » 21 Feb : 17:25
Buna seara!

Mcmiki » 21 Feb : 17:24
Salutare oameni buni!

cdinu » 21 Feb : 16:02
SALUT COLEGI.
cine are psr s900 ?
cati ram ?
superioara fata de psr 9000 ?
multumesc .

daniellaur » 21 Feb : 15:45
haide domne macar 2 donwloaduri am uploadat foarte multe fisiere si seturi

viorel15 » 21 Feb : 15:45
Salu colegi..niste seturi bune de tyros,Psr s770 970 stiti careva ? Multumesc sa aveti o zi buna !:)

CosminT5 » 21 Feb : 15:17
salut tuturor!

fantastic » 21 Feb : 15:13
Sunet foarte bun !!!

lucianG1000 » 21 Feb : 13:49
@daniellaur, ti s-a raspuns mai jos...
trebuie sa ai vechime minim 2 luni si activitate consistenta pentru a primi acces la Download.

daniellaur » 21 Feb : 11:34
cine e admin pe siteul acesta?

daniellaur » 21 Feb : 11:21
domnule admin te rog frumos rezolva si problema mea ca sunt de o saptamana continu pe site ca sa descarc si eu ceva

daniellaur » 21 Feb : 11:09
salut domnilor admini vreau sa descarc si eu ceva ce faceti nu sunteti oameni la cat am incarcat si ajutata pe site datimi macar doua donwloaduri

Costy71 » 21 Feb : 10:17
Gata sa rezolvat va multumesc mult pt sfaturi!

Costy71 » 21 Feb : 09:51
prin mixer si doua boxe cu subufer

pustiulica » 21 Feb : 09:47
Nu trebuie setat ceva in meniu. In casti se aude ok? Daca se aude in casti, trebuie sa se auda si in boxe. In ce boxe incerci sa o conectezi?

Costy71 » 21 Feb : 09:45
nu de mult am cumparato si nu prea cunosc setarile va multumesc mult!

Costy71 » 21 Feb : 09:44
ok va multumesc asta stiam dar ma refer trebuie setat cv in meniul orgi !

pustiulica » 21 Feb : 09:36
@rogabriel are dreptate! TOATE cablurile sunt foarte importante, atat cele de la instrument la mixer si cat cele de la mixer la boxe! Un cablu de calitate proasta poate denatura sunetul: poate adauga fasait, bazait, intarziere, etc.

rogabriel » 21 Feb : 08:39
calitatea cablului de la mixer sau statie pana la orga conteaza fff mult cine stie , stie ce spun

rogabriel » 21 Feb : 08:38
am mai vazut eu instrumentisti cu orga de 500 e si cu cablu de 5 lei si se auzea ca dracu

rogabriel » 21 Feb : 08:36
daca pui rahaturi nu merge cum trebuie sau chuiar deloc

rogabriel » 21 Feb : 08:36
vrei scule dai banu pt orice produs de exterior asta e

rogabriel » 21 Feb : 08:35
un jack profesional cu ambele capete stereo e undeva pe la 50 de lei

rogabriel » 21 Feb : 08:34
ca sunt cam scumpe exterioarele un jack profesional cu cabliu stereo e undeva pe la 50 de lei

rogabriel » 21 Feb : 08:33
poate nu are omu bani de trei jackuri si de aia nu merge : ))))ca daca baga numa unu probabil ca nu da semnal

s_cristi » 21 Feb : 08:24
Sau poate ai XLR la boxe, vezi tu ce cablu se potriveste.

s_cristi » 21 Feb : 08:23
@Costy71, zice bine @roGabriel dar nu specifica faptul ca in mufa Phones/Output pui o mufa stereo a unu cablu in Y care se desparte apoi spre boxa stanga si spre boxa dreapta (L Mono, R Mono)
Asa arata cablul: LINK: Click aici ! si folosesti un adaptor stereo de la jack mic la jack mare, sau cauti cablu direct cu jack mare la toate 3 capetele.

s_cristi » 21 Feb : 08:18
Buna dimineata!
@daniellaur, ai efect de pian la Pa600 si nu iti trebuie? da-mi-l mie
sau tu vrei sa scapi de Touch Sensitive Response?

rogabriel » 21 Feb : 08:10
costy baga jacku in gaura altfel nu se conecteaz : ))))))))

Costy71 » 21 Feb : 07:26
Care stie sami spuna si mie am un psr e 453 si nu reusesc so conectez la boxe va multumesc

Costy71 » 21 Feb : 07:20
Buna dimineata dragi colegi!

Costy71 » 20 Feb : 22:35
Buna seara colegi!!

Grisa » 20 Feb : 22:11
Salutari la toti!

daniellaur » 20 Feb : 19:53
salut colegilor cum scot efectul de pian de pe pa 600?

ionursan » 20 Feb : 19:41
salut colegi cu ce as putea micsora un ritm sal prefac pentru psr 640

ionursan » 20 Feb : 19:40
salut colegi ajutatima sa micsorez cumva un ritm pentru psre 640

daniellaur » 20 Feb : 17:50
am avut eu roland e 50 vezi ce scrie la iesirile din spate sar putea sa bagi la auxiliar

Ioanguitar » 20 Feb : 16:51
Bună ziua!

Costy71 » 20 Feb : 16:01
Buna ziua!!

nyklucian » 20 Feb : 15:35
Buna ziua tuturor, cunoaste-ti un set bun pentru Pa900?

rogabriel » 20 Feb : 15:29
buna ziua tuturor am si eu o nelamurire cine ma poate ajuta am un roland e 50 are 4 iesiri jakc doua fata doua spate cele de fata merg cum trebuie cele de spate una la mana se aud si boxele cand le bag la statie se aude si reverb ce e de facut ??? multumesc

M.C.Marius » 20 Feb : 14:17
salutare prieteni, imi puteti recomanda un set bun pentru korg pa800

trubadur » 20 Feb : 13:34
O ZI BUNA TUTUROR !

nelu0690 » 20 Feb : 12:35
Salut

angelitto » 20 Feb : 12:19
@daniellaur, trebuie sa ai vechime minim 2 luni si activitate consistenta pentru a primi acces la Download. Daca nu ai lucrurile astea, singura modalitate e prin Donatie. Apasa cu incredere linkurile stanga-sus de la ”Main Menu”, pentru a afla mai multe detalii.

Costy71 » 20 Feb : 10:42
Buna ziua colegi!!

cipri » 20 Feb : 10:06
Salutare tuturor.

Kostelkorg » 20 Feb : 08:46
Va salut . cineva cu un set de tyros 3 bun ..?


daniellaur » 20 Feb : 08:09
imi doresc foarte mult sa incerc un set postat de colegi aici si nu pot sa il descarc

daniellaur » 20 Feb : 08:08
as vrea sa fiu analizat si eu la activitate

daniellaur » 20 Feb : 08:06
buna dimineata

GabiSet » 20 Feb : 07:53
Salut tuturor, o duminica placuta va doresc.

viorel15 » 20 Feb : 00:08
Seara buna colegi ! Niste seturi noi pentru Tyros Psr S970 S770 ? Va multumesc !

Alex1100 » 19 Feb : 23:12
Buna de curand am primit cadou un pa 1 x deci nu a trebuit sa mai cumpar o clapa dar am probleme cu ea ,la piano cand apas incet sau cand apas puternic e aceas chestie adica as vrea când apas incet sa nu sune puternic se poare rezolva chestea asta in pa 1x pro va rog daca ma puteti ajuta

nedelcu92 » 19 Feb : 22:51
Buna seara tuturor, se merita investitia de incept pt un korg pa300? Pa600 nu gasesc aici in anglia noua. Multumesc frumos

acery71 » 19 Feb : 21:21
Seara buna fratilor !

geckodaxx » 19 Feb : 20:13
Seara buna

mihaichiru78 » 19 Feb : 20:09
Buna seara

Ioanguitar » 19 Feb : 18:01
Buna seara!

marukorg » 19 Feb : 13:48
Salut..O săptămână cât mai frumoasă va doresc

daniellaur » 19 Feb : 12:41
ok domnilor multumesc cam in cat timp admini verifica activitatea membrilor?

CrysMM » 19 Feb : 12:31
@daniellaur - astepti sa fie aprobate de Admin.

daniellaur » 19 Feb : 11:06
am incarcat mai multe seturi pentru korg si yamaha si nu le vad pe site ce se intampla va rog

daniellaur » 19 Feb : 11:05
salut

Mihai13 » 19 Feb : 09:25
Buna dimineatata,
Sa aveti o saptamana buna!

Costy71 » 19 Feb : 07:35
Buna dimineata colegi!!

cdinu » 19 Feb : 06:58
Buna dimineata.
Am psr 9000,
Are functia sa salvez un ton din alt set ?
Daca are cum procedez ?
Ms.

nedelcu92 » 19 Feb : 00:06
Nu poti incarca stylurile pentru romania?

nedelcu92 » 18 Feb : 23:57
Buna seara, am o curiozitate din cat am citit pe net la achizitionarea unui PA 300, trebuie neaparat sa o iei din romania, daca e internationala nu se poate face update la soft? Multumesc frumos!

Alex1100 » 18 Feb : 23:03
dan_68 ms mult ma ajutat ,o sa iau pa 300 atunci

dan_68 » 18 Feb : 21:33
LINK: Click aici ! citeste si aici.

dan_68 » 18 Feb : 21:19
ALEX...nu am avut nici una dintre aceste modele desi korg am folosit de cand au aparut (ma rog alte serii)....pa 300 am inteles ca are memorie de 32 mb ,deci in aceasta memorie poti baga ce doresti tu numai sa te incadrezi in limita memoriei care o ai.. adica poti introduce tonurile care le vrei tu.

Alex1100 » 18 Feb : 21:00
Ma poate ajuta cineva ?

Alex1100 » 18 Feb : 19:59
In fond as vrea sa stiu care e mai ok la care ar ar merita sa o iau dintre cele 2

Alex1100 » 18 Feb : 19:57
Oare e adevarat ?

Alex1100 » 18 Feb : 19:57
Buna am nevoie de ajutor as vrea sa aleg intre pa 1 pro si pa 300 care e mai buna ,am auzit ca in pa 300 nu se pot introduce tonuri ,manual banat vioara zeta etc

nedelcu92 » 18 Feb : 19:12
Buna seara tuturor!!!

valinico » 18 Feb : 18:32
Salutari...cu sec!




Comentarii noi


[download] Oriental-62_Expansion_Pack Posted by laur82 on 22 Feb : 20:57
foarte bun


[download] Contrabass folclor-kmp Posted by victorr on 22 Feb : 19:05
Multumesc ca l-ai urcat. La tine in clapa suna bine basul, dar cand ascult tonul in calculator (cu aceleasi boxe) in programul Awave Studio, imi bubuie subwooferul. Ca si cum ar av [more ...]


[download] Tobe MT Posted by Grisa on 21 Feb : 22:41
Mersi de upload,numai bine.


[download] Tambal wav Posted by Grisa on 21 Feb : 22:34
Mersi de tambal,sanatate.


[download] set pa 600 foarte bun Posted by Minel on 21 Feb : 21:13
Set foarte rau,din toate punctele de vedere. Nu mai puneti seturi cu astfel de denumiri,doar ca sa aveti acces la download.





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap