Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg
 
<< Previous thread | Next thread >>
Memorie RAM Korg Pa800 256MB software!
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
TiNeLpa800
Wed Aug 05 2015, 12:48AM

Registered Member #9365
Joined: Fri May 21 2010, 04:24PM
Posts: 165
A mai incercat cineva ?

Back to top
ProCessor
Wed Aug 05 2015, 01:16AM

Registered Member #11093
Joined: Sun Jun 17 2012, 03:22PM
Posts: 135



Am facut si un videoclip...

[ Edited Wed Aug 05 2015, 09:08PM ]


Back to top
TiNeLpa800
Wed Aug 05 2015, 02:16AM

Registered Member #9365
Joined: Fri May 21 2010, 04:24PM
Posts: 165
ProCessor a scris ...

LINK: Click aici !
Am facut si un videoclip...

Unde gasesc prima hora din link

Back to top
bebykorg
Wed Aug 05 2015, 12:33PM

Registered Member #533
Joined: Tue Jul 29 2008, 06:54PM
Posts: 981
Interesant ... dar patrca tot nu as incerca. O las asa cum este . Si daca maresc memoria .. singurul lucru este ca pot incarca mai multe samplere, dar placa de sunet este aceeasi si deci mare lucru nu se rezolva.

Back to top
claaxy
Wed Aug 05 2015, 12:54PM

Registered Member #13424
Joined: Thu Oct 03 2013, 04:02PM
Posts: 275
bebykorg a scris ...

Interesant ... dar patrca tot nu as incerca. O las asa cum este . Si daca maresc memoria .. singurul lucru este ca pot incarca mai multe samplere, dar placa de sunet este aceeasi si deci mare lucru nu se rezolva.

Doar nu le folosesti toate odata ,folosesti doar ce ai nevoie in momentul respectiv pentru styl si mana dreapta . RAM-ul este ca o parcare unde stau samplerele ,iar procesorul ia de acolo doar ce ii trebuie ,la fel si placa de sunet preia ce ii da procesorul, asa ca nu are ce sa se intimple.

Back to top
sorinelf
Wed Aug 05 2015, 12:58PM
Registered Member #6305
Joined: Wed Feb 18 2009, 09:06PM
Posts: 432
acu ma intreb, nu o fi si placa de sunet aceeasi cu pa3, dar cu anumite restrictii? am vazut pe youtube ca reusit cineva sa puna OS de pa3 pe pa800... cica ar suna identic... deci? sa fie aceeasi placa, cu anumite restrictii?

Ce sa inteleg, ca mai intai a existat pa3 cu 5 octave, numit pa800, si cu functii reduse? apoi au inceput sa dea drumu la functii? Pentru mine sunt doar simple curiozitati, nu tin cu vreo firma.






[ Edited Wed Aug 05 2015, 01:01PM ]


Back to top
gigiflo
Wed Aug 05 2015, 01:14PM
Registered Member #15184
Joined: Mon May 11 2015, 09:37PM
Posts: 1362
Eu nu cred ca cineva ar fi pus tehnologie "avansata" pe modele mai vechi pe care sa le limiteze ulterior prin soft si sa astepte atata timp ca sa "deruleze" programul software gandit.
Se puteau lansa toate produsele odata si in functie de buget, fiecare ar fi cumparat in consecinta.
E greu de crezut ca aceste aspecte de limitare prin soft puteau sa dureze atata timp. (vezi perioada scursa de la lansare Pa 800 vs Pa3x)
PS : Oricum, vorba romaneasca "Nu iese fum fara foc".

[ Edited Wed Aug 05 2015, 01:23PM ]


Back to top
ProCessor
Wed Aug 05 2015, 01:32PM

Registered Member #11093
Joined: Sun Jun 17 2012, 03:22PM
Posts: 135
bebykorg a scris ...

Interesant ... dar patrca tot nu as incerca. O las asa cum este . Si daca maresc memoria .. singurul lucru este ca pot incarca mai multe samplere, dar placa de sunet este aceeasi si deci mare lucru nu se rezolva.


Daca incercati o sa aveti un 'Pa2xpro' in 10 minute.
Acest OS nu doar ca permite 128-256MB ram...un exemplu este acela de 16pagini UDK.
Sunt curios daca a incercat cineva, totusi...fisierele au fost descaracate pana acum de multe persoane.


Back to top
sorinelf
Wed Aug 05 2015, 01:39PM
Registered Member #6305
Joined: Wed Feb 18 2009, 09:06PM
Posts: 432
de pe vremea lui pentium 1 (sau cum se chema ala cu hard de 1 giga si cu procesor de 133hz) se zvonea ca exista pentiumuri care au procesoare de 2 giga... dar pe piata erau doar 133 hz... asta este politica tuturor firmelor...

Sa nu uitam, mesterul manole a fost lasat pe manastire cand s-a laudat ca poate face alta 'monastire', mai mare si mai frumoasa... Cu toate ca negru voda le-a cerut sa faca cea mai frumoasa manastire. Deci tot timpul se poate mai bine.

Legat de 'tehnologie avansata'..... nici vorba de asa ceva... poate un soft mai bun, mai avansat... dar ca tehnologie hardware, te lamureste rapid sarac.lipit si alti baieti care sunt prin zona... Nici vorba de tehnologie avansata la clape, indiferent de firma...
Tehnologie avansata o fi prin iphone uri, mai degraba.

Back to top
gigiflo
Wed Aug 05 2015, 01:51PM
Registered Member #15184
Joined: Mon May 11 2015, 09:37PM
Posts: 1362
Sunt de acord si cu aceasta opinie...
Altfel de unde sa "scoata" ceea ce urmeaza, in speta Pa 4x, etc.
Probabil ca permanent vor fi doua curente:
cei conservatori ce cred in ceea ce li se "spune" si cei progresisti care "vad" si altceva in comparatie cu ceilalti.
Insa lucrurile trebuie cantarite cu atentie sub toate aspectele.
Oare firmele de renume nu sunt constiente de faptul ca niciun soft, indiferent de cat de avansat si securizat ar fi, nu este mai sigur decat o componenta hardware?
Si-ar asuma o astfel de politica?
Poate ca da, daca per ansamblu costurile ar fi mult mai mici si profiturile mult mai mari.
E greu de crezut ca securizarea unui astfel de soft e mai ieftina decat fabricarea componentei hardware...

Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Set Korg Pa2x - TaviSte Posted by miki67 on 17 Nov : 22:34
gigibarosLINK: Click aici !daca ai nelamuriri,scrie-mi pe topicul ,,Ajut cu korg pa manager v3.2,,


[download] Set Korg Pa2x - TaviSte Posted by gigibaros on 17 Nov : 13:02
mersi miki67 ptr raspuns...astept parerea tavreau sa te intreb daca nu este setul lui Pravila ptr pa2x fara defecte pe site sau poate il ai tu si poti sa-l descarci


[download] StudioRoPa4x decompresat Posted by Grisa on 16 Nov : 19:46
Mersi de upload miki67,numai bine.


[download] Viorel - Korg PA4x 2019 v2 Conv PA3x SET full Posted by Grisa on 16 Nov : 19:24
Mersi,dar n-m gasit nimic in acest set ca e compresat...,sanatate.


[download] Set ptr.Roland Fantom G6-7 Banat-Serbia Posted by baharan on 15 Nov : 21:36
hi . thank you .





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap