Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg
 
<< Previous thread | Next thread >>
Memorie RAM Korg Pa800 256MB software!
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
TiNeLpa800
Wed Aug 05 2015, 12:48AM

Registered Member #9365
Joined: Fri May 21 2010, 04:24PM
Location / Localitate:: iasi
Posts: 165
A mai incercat cineva ?
Back to top
ProCessor
Wed Aug 05 2015, 01:16AM

Registered Member #11093
Joined: Sun Jun 17 2012, 03:22PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 136



Am facut si un videoclip...

[ Edited Wed Aug 05 2015, 09:08PM ]

Back to top
TiNeLpa800
Wed Aug 05 2015, 02:16AM

Registered Member #9365
Joined: Fri May 21 2010, 04:24PM
Location / Localitate:: iasi
Posts: 165
ProCessor a scris ...

LINK: Click aici !
Am facut si un videoclip...

Unde gasesc prima hora din link
Back to top
bebykorg
Wed Aug 05 2015, 12:33PM

Registered Member #533
Joined: Tue Jul 29 2008, 06:54PM
Location / Localitate:: Braila
Posts: 962
Interesant ... dar patrca tot nu as incerca. O las asa cum este . Si daca maresc memoria .. singurul lucru este ca pot incarca mai multe samplere, dar placa de sunet este aceeasi si deci mare lucru nu se rezolva.
Back to top
claaxy
Wed Aug 05 2015, 12:54PM

Registered Member #13424
Joined: Thu Oct 03 2013, 04:02PM
Location / Localitate:: Bacau
Posts: 259
bebykorg a scris ...

Interesant ... dar patrca tot nu as incerca. O las asa cum este . Si daca maresc memoria .. singurul lucru este ca pot incarca mai multe samplere, dar placa de sunet este aceeasi si deci mare lucru nu se rezolva.

Doar nu le folosesti toate odata ,folosesti doar ce ai nevoie in momentul respectiv pentru styl si mana dreapta . RAM-ul este ca o parcare unde stau samplerele ,iar procesorul ia de acolo doar ce ii trebuie ,la fel si placa de sunet preia ce ii da procesorul, asa ca nu are ce sa se intimple.
Back to top
sorinelf
Wed Aug 05 2015, 12:58PM
Sorin Butuman
Registered Member #6305
Joined: Wed Feb 18 2009, 09:06PM
Location / Localitate:: Sinaia
Posts: 425
acu ma intreb, nu o fi si placa de sunet aceeasi cu pa3, dar cu anumite restrictii? am vazut pe youtube ca reusit cineva sa puna OS de pa3 pe pa800... cica ar suna identic... deci? sa fie aceeasi placa, cu anumite restrictii?

Ce sa inteleg, ca mai intai a existat pa3 cu 5 octave, numit pa800, si cu functii reduse? apoi au inceput sa dea drumu la functii? Pentru mine sunt doar simple curiozitati, nu tin cu vreo firma.






[ Edited Wed Aug 05 2015, 01:01PM ]

Back to top
gigiflo
Wed Aug 05 2015, 01:14PM
Registered Member #15184
Joined: Mon May 11 2015, 09:37PM
Location / Localitate:: Craiova
Posts: 1278
Eu nu cred ca cineva ar fi pus tehnologie "avansata" pe modele mai vechi pe care sa le limiteze ulterior prin soft si sa astepte atata timp ca sa "deruleze" programul software gandit.
Se puteau lansa toate produsele odata si in functie de buget, fiecare ar fi cumparat in consecinta.
E greu de crezut ca aceste aspecte de limitare prin soft puteau sa dureze atata timp. (vezi perioada scursa de la lansare Pa 800 vs Pa3x)
PS : Oricum, vorba romaneasca "Nu iese fum fara foc".

[ Edited Wed Aug 05 2015, 01:23PM ]

Back to top
ProCessor
Wed Aug 05 2015, 01:32PM

Registered Member #11093
Joined: Sun Jun 17 2012, 03:22PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 136
bebykorg a scris ...

Interesant ... dar patrca tot nu as incerca. O las asa cum este . Si daca maresc memoria .. singurul lucru este ca pot incarca mai multe samplere, dar placa de sunet este aceeasi si deci mare lucru nu se rezolva.


Daca incercati o sa aveti un 'Pa2xpro' in 10 minute.
Acest OS nu doar ca permite 128-256MB ram...un exemplu este acela de 16pagini UDK.
Sunt curios daca a incercat cineva, totusi...fisierele au fost descaracate pana acum de multe persoane.

Back to top
sorinelf
Wed Aug 05 2015, 01:39PM
Sorin Butuman
Registered Member #6305
Joined: Wed Feb 18 2009, 09:06PM
Location / Localitate:: Sinaia
Posts: 425
de pe vremea lui pentium 1 (sau cum se chema ala cu hard de 1 giga si cu procesor de 133hz) se zvonea ca exista pentiumuri care au procesoare de 2 giga... dar pe piata erau doar 133 hz... asta este politica tuturor firmelor...

Sa nu uitam, mesterul manole a fost lasat pe manastire cand s-a laudat ca poate face alta 'monastire', mai mare si mai frumoasa... Cu toate ca negru voda le-a cerut sa faca cea mai frumoasa manastire. Deci tot timpul se poate mai bine.

Legat de 'tehnologie avansata'..... nici vorba de asa ceva... poate un soft mai bun, mai avansat... dar ca tehnologie hardware, te lamureste rapid sarac.lipit si alti baieti care sunt prin zona... Nici vorba de tehnologie avansata la clape, indiferent de firma...
Tehnologie avansata o fi prin iphone uri, mai degraba.
Back to top
gigiflo
Wed Aug 05 2015, 01:51PM
Registered Member #15184
Joined: Mon May 11 2015, 09:37PM
Location / Localitate:: Craiova
Posts: 1278
Sunt de acord si cu aceasta opinie...
Altfel de unde sa "scoata" ceea ce urmeaza, in speta Pa 4x, etc.
Probabil ca permanent vor fi doua curente:
cei conservatori ce cred in ceea ce li se "spune" si cei progresisti care "vad" si altceva in comparatie cu ceilalti.
Insa lucrurile trebuie cantarite cu atentie sub toate aspectele.
Oare firmele de renume nu sunt constiente de faptul ca niciun soft, indiferent de cat de avansat si securizat ar fi, nu este mai sigur decat o componenta hardware?
Si-ar asuma o astfel de politica?
Poate ca da, daca per ansamblu costurile ar fi mult mai mici si profiturile mult mai mari.
E greu de crezut ca securizarea unui astfel de soft e mai ieftina decat fabricarea componentei hardware...
Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



Grisa » 22 Feb : 23:42
Salut la toti!

daniellaur » 22 Feb : 22:26
un det de pa 600 pt oltenia ??????

jenica35 » 22 Feb : 20:48
Salutare. Stie cineva pas cu pas cum pot schimba contactii de la o octava la un pa3x 61 key?

valinico » 22 Feb : 20:36
Seara buna!

sorin77sol » 22 Feb : 20:34
Salut ! ...

ionut74 » 22 Feb : 19:34
O seara buna

Costy71 » 22 Feb : 18:29
Buna seara!!

Costy71 » 22 Feb : 14:37
Salutari colegi!

naghy2005 » 22 Feb : 13:56
Salutari

Costy71 » 22 Feb : 13:22
Ok

rogabriel » 22 Feb : 12:24
costy la orga care o ai tu nu se merita investitiile vinde o si cumpara-ti alta mai performanta si vei avea satisfactii reale

Costy71 » 22 Feb : 09:34
Buna dimineata colegi!

cdinu » 22 Feb : 07:07
Buna.dimineata n

Grisa » 21 Feb : 21:35
Buna seara la toti!

Costy71 » 21 Feb : 21:18
Buna seara tuturor !!

abdon » 21 Feb : 20:56
salutare tuturora

daniellaur » 21 Feb : 20:45
viorel de la barlad sau marius gherea ca si set pt pa 600 care e mai bun aranjat??????????

sorin_faur » 21 Feb : 19:29
sal all!!

mariuspantera » 21 Feb : 19:01
Daniellaur- ca bani se merita, ca risc NU.

daniellaur » 21 Feb : 18:56
am un tovaras care a adus 3 pa 4 din belgia 2000 bucata se merita sa iau una si eu sau mai bn pastrez pa 600??

lin » 21 Feb : 18:14
Buna seara tuturor

yul » 21 Feb : 18:14
seara buna clape.ro

fantastic » 21 Feb : 18:01
Salutare la toti colegii !

Costy71 » 21 Feb : 17:25
Buna seara!

Mcmiki » 21 Feb : 17:24
Salutare oameni buni!

cdinu » 21 Feb : 16:02
SALUT COLEGI.
cine are psr s900 ?
cati ram ?
superioara fata de psr 9000 ?
multumesc .

daniellaur » 21 Feb : 15:45
haide domne macar 2 donwloaduri am uploadat foarte multe fisiere si seturi

viorel15 » 21 Feb : 15:45
Salu colegi..niste seturi bune de tyros,Psr s770 970 stiti careva ? Multumesc sa aveti o zi buna !:)

CosminT5 » 21 Feb : 15:17
salut tuturor!

fantastic » 21 Feb : 15:13
Sunet foarte bun !!!

lucianG1000 » 21 Feb : 13:49
@daniellaur, ti s-a raspuns mai jos...
trebuie sa ai vechime minim 2 luni si activitate consistenta pentru a primi acces la Download.

daniellaur » 21 Feb : 11:34
cine e admin pe siteul acesta?

daniellaur » 21 Feb : 11:21
domnule admin te rog frumos rezolva si problema mea ca sunt de o saptamana continu pe site ca sa descarc si eu ceva

daniellaur » 21 Feb : 11:09
salut domnilor admini vreau sa descarc si eu ceva ce faceti nu sunteti oameni la cat am incarcat si ajutata pe site datimi macar doua donwloaduri

Costy71 » 21 Feb : 10:17
Gata sa rezolvat va multumesc mult pt sfaturi!

Costy71 » 21 Feb : 09:51
prin mixer si doua boxe cu subufer

pustiulica » 21 Feb : 09:47
Nu trebuie setat ceva in meniu. In casti se aude ok? Daca se aude in casti, trebuie sa se auda si in boxe. In ce boxe incerci sa o conectezi?

Costy71 » 21 Feb : 09:45
nu de mult am cumparato si nu prea cunosc setarile va multumesc mult!

Costy71 » 21 Feb : 09:44
ok va multumesc asta stiam dar ma refer trebuie setat cv in meniul orgi !

pustiulica » 21 Feb : 09:36
@rogabriel are dreptate! TOATE cablurile sunt foarte importante, atat cele de la instrument la mixer si cat cele de la mixer la boxe! Un cablu de calitate proasta poate denatura sunetul: poate adauga fasait, bazait, intarziere, etc.

rogabriel » 21 Feb : 08:39
calitatea cablului de la mixer sau statie pana la orga conteaza fff mult cine stie , stie ce spun

rogabriel » 21 Feb : 08:38
am mai vazut eu instrumentisti cu orga de 500 e si cu cablu de 5 lei si se auzea ca dracu

rogabriel » 21 Feb : 08:36
daca pui rahaturi nu merge cum trebuie sau chuiar deloc

rogabriel » 21 Feb : 08:36
vrei scule dai banu pt orice produs de exterior asta e

rogabriel » 21 Feb : 08:35
un jack profesional cu ambele capete stereo e undeva pe la 50 de lei

rogabriel » 21 Feb : 08:34
ca sunt cam scumpe exterioarele un jack profesional cu cabliu stereo e undeva pe la 50 de lei

rogabriel » 21 Feb : 08:33
poate nu are omu bani de trei jackuri si de aia nu merge : ))))ca daca baga numa unu probabil ca nu da semnal

s_cristi » 21 Feb : 08:24
Sau poate ai XLR la boxe, vezi tu ce cablu se potriveste.

s_cristi » 21 Feb : 08:23
@Costy71, zice bine @roGabriel dar nu specifica faptul ca in mufa Phones/Output pui o mufa stereo a unu cablu in Y care se desparte apoi spre boxa stanga si spre boxa dreapta (L Mono, R Mono)
Asa arata cablul: LINK: Click aici ! si folosesti un adaptor stereo de la jack mic la jack mare, sau cauti cablu direct cu jack mare la toate 3 capetele.

s_cristi » 21 Feb : 08:18
Buna dimineata!
@daniellaur, ai efect de pian la Pa600 si nu iti trebuie? da-mi-l mie
sau tu vrei sa scapi de Touch Sensitive Response?

rogabriel » 21 Feb : 08:10
costy baga jacku in gaura altfel nu se conecteaz : ))))))))

Costy71 » 21 Feb : 07:26
Care stie sami spuna si mie am un psr e 453 si nu reusesc so conectez la boxe va multumesc

Costy71 » 21 Feb : 07:20
Buna dimineata dragi colegi!

Costy71 » 20 Feb : 22:35
Buna seara colegi!!

Grisa » 20 Feb : 22:11
Salutari la toti!

daniellaur » 20 Feb : 19:53
salut colegilor cum scot efectul de pian de pe pa 600?

ionursan » 20 Feb : 19:41
salut colegi cu ce as putea micsora un ritm sal prefac pentru psr 640

ionursan » 20 Feb : 19:40
salut colegi ajutatima sa micsorez cumva un ritm pentru psre 640

daniellaur » 20 Feb : 17:50
am avut eu roland e 50 vezi ce scrie la iesirile din spate sar putea sa bagi la auxiliar

Ioanguitar » 20 Feb : 16:51
Bună ziua!

Costy71 » 20 Feb : 16:01
Buna ziua!!

nyklucian » 20 Feb : 15:35
Buna ziua tuturor, cunoaste-ti un set bun pentru Pa900?

rogabriel » 20 Feb : 15:29
buna ziua tuturor am si eu o nelamurire cine ma poate ajuta am un roland e 50 are 4 iesiri jakc doua fata doua spate cele de fata merg cum trebuie cele de spate una la mana se aud si boxele cand le bag la statie se aude si reverb ce e de facut ??? multumesc

M.C.Marius » 20 Feb : 14:17
salutare prieteni, imi puteti recomanda un set bun pentru korg pa800

trubadur » 20 Feb : 13:34
O ZI BUNA TUTUROR !

nelu0690 » 20 Feb : 12:35
Salut

angelitto » 20 Feb : 12:19
@daniellaur, trebuie sa ai vechime minim 2 luni si activitate consistenta pentru a primi acces la Download. Daca nu ai lucrurile astea, singura modalitate e prin Donatie. Apasa cu incredere linkurile stanga-sus de la ”Main Menu”, pentru a afla mai multe detalii.

Costy71 » 20 Feb : 10:42
Buna ziua colegi!!

cipri » 20 Feb : 10:06
Salutare tuturor.

Kostelkorg » 20 Feb : 08:46
Va salut . cineva cu un set de tyros 3 bun ..?


daniellaur » 20 Feb : 08:09
imi doresc foarte mult sa incerc un set postat de colegi aici si nu pot sa il descarc

daniellaur » 20 Feb : 08:08
as vrea sa fiu analizat si eu la activitate

daniellaur » 20 Feb : 08:06
buna dimineata

GabiSet » 20 Feb : 07:53
Salut tuturor, o duminica placuta va doresc.

viorel15 » 20 Feb : 00:08
Seara buna colegi ! Niste seturi noi pentru Tyros Psr S970 S770 ? Va multumesc !

Alex1100 » 19 Feb : 23:12
Buna de curand am primit cadou un pa 1 x deci nu a trebuit sa mai cumpar o clapa dar am probleme cu ea ,la piano cand apas incet sau cand apas puternic e aceas chestie adica as vrea când apas incet sa nu sune puternic se poare rezolva chestea asta in pa 1x pro va rog daca ma puteti ajuta

nedelcu92 » 19 Feb : 22:51
Buna seara tuturor, se merita investitia de incept pt un korg pa300? Pa600 nu gasesc aici in anglia noua. Multumesc frumos

acery71 » 19 Feb : 21:21
Seara buna fratilor !

geckodaxx » 19 Feb : 20:13
Seara buna

mihaichiru78 » 19 Feb : 20:09
Buna seara

Ioanguitar » 19 Feb : 18:01
Buna seara!

marukorg » 19 Feb : 13:48
Salut..O săptămână cât mai frumoasă va doresc

daniellaur » 19 Feb : 12:41
ok domnilor multumesc cam in cat timp admini verifica activitatea membrilor?

CrysMM » 19 Feb : 12:31
@daniellaur - astepti sa fie aprobate de Admin.

daniellaur » 19 Feb : 11:06
am incarcat mai multe seturi pentru korg si yamaha si nu le vad pe site ce se intampla va rog

daniellaur » 19 Feb : 11:05
salut

Mihai13 » 19 Feb : 09:25
Buna dimineatata,
Sa aveti o saptamana buna!

Costy71 » 19 Feb : 07:35
Buna dimineata colegi!!

cdinu » 19 Feb : 06:58
Buna dimineata.
Am psr 9000,
Are functia sa salvez un ton din alt set ?
Daca are cum procedez ?
Ms.

nedelcu92 » 19 Feb : 00:06
Nu poti incarca stylurile pentru romania?

nedelcu92 » 18 Feb : 23:57
Buna seara, am o curiozitate din cat am citit pe net la achizitionarea unui PA 300, trebuie neaparat sa o iei din romania, daca e internationala nu se poate face update la soft? Multumesc frumos!

Alex1100 » 18 Feb : 23:03
dan_68 ms mult ma ajutat ,o sa iau pa 300 atunci

dan_68 » 18 Feb : 21:33
LINK: Click aici ! citeste si aici.

dan_68 » 18 Feb : 21:19
ALEX...nu am avut nici una dintre aceste modele desi korg am folosit de cand au aparut (ma rog alte serii)....pa 300 am inteles ca are memorie de 32 mb ,deci in aceasta memorie poti baga ce doresti tu numai sa te incadrezi in limita memoriei care o ai.. adica poti introduce tonurile care le vrei tu.

Alex1100 » 18 Feb : 21:00
Ma poate ajuta cineva ?

Alex1100 » 18 Feb : 19:59
In fond as vrea sa stiu care e mai ok la care ar ar merita sa o iau dintre cele 2

Alex1100 » 18 Feb : 19:57
Oare e adevarat ?

Alex1100 » 18 Feb : 19:57
Buna am nevoie de ajutor as vrea sa aleg intre pa 1 pro si pa 300 care e mai buna ,am auzit ca in pa 300 nu se pot introduce tonuri ,manual banat vioara zeta etc

nedelcu92 » 18 Feb : 19:12
Buna seara tuturor!!!

valinico » 18 Feb : 18:32
Salutari...cu sec!




Comentarii noi


[download] Oriental-62_Expansion_Pack Posted by laur82 on 22 Feb : 20:57
foarte bun


[download] Contrabass folclor-kmp Posted by victorr on 22 Feb : 19:05
Multumesc ca l-ai urcat. La tine in clapa suna bine basul, dar cand ascult tonul in calculator (cu aceleasi boxe) in programul Awave Studio, imi bubuie subwooferul. Ca si cum ar av [more ...]


[download] Tobe MT Posted by Grisa on 21 Feb : 22:41
Mersi de upload,numai bine.


[download] Tambal wav Posted by Grisa on 21 Feb : 22:34
Mersi de tambal,sanatate.


[download] set pa 600 foarte bun Posted by Minel on 21 Feb : 21:13
Set foarte rau,din toate punctele de vedere. Nu mai puneti seturi cu astfel de denumiri,doar ca sa aveti acces la download.





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap