Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg
 
<< Previous thread | Next thread >>
Memorie RAM Korg Pa800 256MB software!
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
CrysMM
Sat Dec 02 2017, 02:17PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Location / Localitate:: Romania
Posts: 500
Nu se poate mari memoria la niciuna din clapele Korg seria PA300 600 - 900 - 700 - 1000 - PA3X LE. Memoria este onboard si nu au slot de extensie.

La PA300 International nu se poate instala OS Romanesc pentru a beneficia de 64 Mega.
Back to top
ZoltanKote
Sat Dec 02 2017, 04:00PM
Registered Member #16238
Joined: Wed Dec 14 2016, 11:54AM
Location / Localitate:: Londra
Posts: 94
Da pacat....
Back to top
tavy1979
Sat Dec 02 2017, 04:43PM

Registered Member #15806
Joined: Tue Mar 29 2016, 08:40PM
Location / Localitate:: Moreni
Posts: 56
La oricare din modelele enumerate de CrissMM teoretic este posibil sa maresti memoria RAM din soft. Este nevoie de o minte iscusita. Intre PA300 RO si PA30p INT din punct de vedere hardware nu este nici o diferenta diferenta o face doar sistemul de operare care pentru varianta RO are alocata memoria LOC unde este serul AD. Cip-ul de memorie de pe placa de baza este de 4GB. Daca nu se poate aloca memorie din soft atunci explicati-mi cum setul AD v2 se instaleaza in clapa (creaza o partitie LOC pe care inainte nu o avea clapa) fara a ocupa ceva din RAM.

[ Edited Sat Dec 02 2017, 05:42PM ]

Back to top
Mihai13
Sat Dec 02 2017, 05:02PM

Registered Member #16460
Joined: Mon Mar 27 2017, 04:37PM
Location / Localitate:: Pitesti
Posts: 138
De acord cu Tavy, doar ca nu stiam de 4GB, AD zicea ceva de 980MB dar nu conteaza.
Ce vreau sa remarc ca prin asta Korg ar putea fi acuzat de concurenta neloaiala atat de <lantul de distribuitori> dar si de clientii care nu beneficiaza de aceasta facilitate.
Sper sa nu fie asa pt ca nu vreau <sa moara si capra vecinului>
Cele bune!
Back to top
tavy1979
Sat Dec 02 2017, 05:56PM

Registered Member #15806
Joined: Tue Mar 29 2016, 08:40PM
Location / Localitate:: Moreni
Posts: 56
@Mihai13 nu are cum sa fie doar 980MB ca doar partitia care apare in clapa ca DISK are 1GB si face parte din acelasi chip de memorie. Ca un mic exemplu la ce se poate face printr-o mica modificare a sistemului de operare mi-am activat singur editarea de samplere din PA300 folosindu-ma de un tutorial de pe net (https://youtu.be/Ve0fjreqzaA) - PKG-ul modificat pentru varianta PA300 RO l-am pus si la download. Cred ca in curand o sa mai apara surprize la aceste modele de KORG.

[ Edited Sat Dec 02 2017, 06:13PM ]

Back to top
Radu_mamii
Sun Dec 03 2017, 08:05PM
Registered Member #16732
Joined: Fri Sep 15 2017, 01:13AM
Location / Localitate:: Foggia
Posts: 16
La pa 300 standard, nu merge activat editarea sample...mai cautam
Back to top
tavy1979
Sun Dec 03 2017, 09:19PM

Registered Member #15806
Joined: Tue Mar 29 2016, 08:40PM
Location / Localitate:: Moreni
Posts: 56
Radu_mamii a scris ...

La pa 300 standard, nu merge activat editarea sample...mai cautam

Nu are cum sa nu mearga. Foloseste tutorialul de pe youtube postat mai sus in comentarii si modifica pkg pentru varianta standard. Merge pe orice varianta de pa300.

[ Edited Sun Dec 03 2017, 09:19PM ]

Back to top
tavy1979
Mon Dec 04 2017, 09:44AM

Registered Member #15806
Joined: Tue Mar 29 2016, 08:40PM
Location / Localitate:: Moreni
Posts: 56
Ar exista posibilitatea instalarii versiunii PA300 varianta RO si pe variantele standard dar trebuie un pkg car sa poata activa chestia asta si nu stiu daca se gaseste. Am ajuns la concluzia asta urmarind logurile de instalare si update-uri din clapa.Se tine apasat butonul MENU si se apasa POWER si clapa intra in SERVICES MODE. Se activeaza USB din services mode si se conecteaza clapa la PC. Se vir deschide 2 partitii pe PC una DISK KORG si una UPDATE. In cea de update gasiti logurile de instalare de cand s-a fabricat clapa in format text. Deschideti fiecare fisier si veti vedea ce pkg-uri au fost incarcate in clapa. Eu am observat la a mea care este varianta RO ca primul sistem de operare instalat pe ea a fost 1.5 STANDARD apoi un pkg ACTIVATOR... si apoi versiunea 1.6 RO. Sunt sigur ca daca se gaseste pkg-ul acela activator se va putea instala versiunea RO si pe clapa STANDARD. O sa postez logurile din clapa mea sa vedeti despre ce e vorba.

[ Edited Mon Dec 04 2017, 09:48AM ]

Back to top
ZoltanKote
Mon Dec 04 2017, 06:53PM
Registered Member #16238
Joined: Wed Dec 14 2016, 11:54AM
Location / Localitate:: Londra
Posts: 94
Multumim pentru raspunsuri . Tare bine ar ca si ce i cu pa300 International sa poata beneficia de acel spatiu
Back to top
tavy1979
Mon Dec 04 2017, 08:57PM

Registered Member #15806
Joined: Tue Mar 29 2016, 08:40PM
Location / Localitate:: Moreni
Posts: 56
Asa cum am promis revin cu log-urile de instalare din clapa mea:








Se poate vedea clar ca primul sistem de operare instalat in clapa a fost cel standard si apoi s-a instalat "Selective_activator.pkg" dupa care s-a instalat versiunea localizata pentru romania. Deci daca se gaseste acest pkg se va putea instala versiunea RO si pe PA300 standard.
Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



DorelC » 26 Apr : 01:03
@rogabriel scrie te rog pe forum, fa un subiect acolo! Aici degeaba iti raspund poate nici nu o sa vezi!

Pavell » 25 Apr : 22:52
Salut rogabriel, nu stiu cum se instaleaza pe modelul tau de clapa, deoarece nu am avut acest model sa-ti pot explica, am avut Roland em2000, dar difera una de alta...nu cred ca se instaleaza la fel si daca ai loc pentru discheta si ai si pentru card, eu cred ca poti sa pui si pe discheta si pe card..asta chiar nu stiu, dar iti pot explica la ce te ajuta setul, seturile sunt de mai multe feluri: de manele, de folclor, de usoara si tot asa mai departe, intr-un set gasesti ritmuri (hore, sarbe, batute..etc)apoi gasesti tonuri ( acordeon, fluier, saxofon..etc), apoi mai gasesti paduri si multe altele... dar padurile si alte chestii nu te intereseaza deocamdata, nici nu cred ca iti merg pe clapa ta...pe tine te intereseaza doar ritmurile si tonurile...

bologa10 » 25 Apr : 22:45
de pe discheta,de incarca setul,,cardul contine doar tonuri..setul consta in citeva stiluri aranjate ,cu tot cu tonurile asignate,,la care te ajuta in timpul studiului!!Exista demo si pe youtub,despre Roland E50!!

rogabriel » 25 Apr : 21:12
buna ziua muzicanti , o intrebare as avea si eu sunt incepator detin un roland E 50 spuneti-mi si mie careva cum pot baga set pe clapa daca trebuie de pe discheta sau merge de pe card si daca puteti sa-mi spuneti pasii cumva si la ce ajuta acest oarecare set pentru clapa , cu ce imbunataeste astept raspuns , multumesc anticipat ! chiar nu e nimeni sa im raspunda si mie am ppus intrebarea de trei ori

baracuda » 25 Apr : 14:39
Salutare...pot sa folosesc tableta ca si ecran la korg pa 800?

levi_20sm » 25 Apr : 01:06
Si o intrebare ce ace as vrea sa stiu style Dela clape de exeplu korg pa 1x sau pa 600 etc sent compatible cu corg pa 80 sau ?? Va rog frumos sa ma ajutati in legatura cu situatia asta multumesc o Sera placuta sa avetii

levi_20sm » 25 Apr : 01:03
Sall tuturor membrilor am o rugaminte daca de poate ma poate ajuta cineva cu set style de Banat tiganesc .sarbesc ? Penttu korg pa 80sd

Lisandru » 24 Apr : 22:05
CrysMm stiu ca nu are mufe midi dar are usb!ma gandeam ca a folosit cineva si merge cu midiconvertor!

Pavell » 24 Apr : 21:13
de ce nu pot sa donez? imi respinge cardul... si am pus totul corect

CrysMM » 24 Apr : 21:01
@Lisandru - S670 nu are port midi, nu ai cum sa conectezi modulul la clapa. Exista se pare ceva adaptor pentru USB host - midi, dar nu te pot sfatui aici, nu am pus mana pe asa ceva.

danieltrd » 24 Apr : 20:38
buna seara

Lisandru » 24 Apr : 20:03
Va salut prieteni!stie cineva daca se poate folosi psr s670 cu juzzy sampler?

Mihai13 » 24 Apr : 08:56
Buna dimineata domnilor

edward » 23 Apr : 22:30
salutare la toti

pyry » 23 Apr : 17:13
salutare si o saptamana minunata lumeeeeeee

Danystest » 23 Apr : 17:03
salut

dextar_x » 23 Apr : 16:29
Salutare

misukorg » 23 Apr : 11:54
Salutare, un ȋnceput de saptamana bun, tuturor, sa aveți o zii minunată!

Mihai13 » 23 Apr : 09:16
O saptamana buna tuturor!

valinico » 23 Apr : 09:10
Salutari si la multi ani sarbatoritilor zilei!

balamucfm » 22 Apr : 10:55
buna ziua

MDanny » 22 Apr : 10:26
salut

pyry » 22 Apr : 09:56
o duminica minuata la domniile voastre

sVipper » 20 Apr : 21:19
Salutare ! LINK: Click aici !

benone » 20 Apr : 21:03
Salutari tuturor ,si o noapte linistita

milumil » 20 Apr : 17:50
salutari la toata lumea domnilor un tutorial cum se poate face un style(macar notiuni de baza) pentru psr s970 ma poate ajuta cineva ok mii de multumiri

dextar_x » 20 Apr : 10:26
salutare

valinico » 20 Apr : 08:16
Neata !

danieltrd » 19 Apr : 22:52
buna seara

costygrek » 19 Apr : 21:02
seara buna tuturor!

pyry » 19 Apr : 19:36
buna seara colegi

dextar_x » 19 Apr : 10:59
cdinu LINK: Click aici !
incarcare set pa 800

dextar_x » 19 Apr : 10:57
Claudiu apesi butonu media apoi alegiu usb selectezi setul si dai lod

cdinu » 19 Apr : 07:36
Cine ma.ajuta.cu link
Andronescu pa 800 tutorial .
Ma intereseaza.cum.sa sterg setul din clapa si sa incarc altul.
Ms

cdinu » 19 Apr : 07:23
Salut colegi.

rogabriel » 18 Apr : 19:25
buna ziua muzicanti , o intrebare as avea si eu sunt incepator detin un roland E 50 spuneti-mi si mie careva cum pot baga set pe clapa daca trebuie de pe discheta sau merge de pe card si daca puteti sa-mi spuneti pasii cumva si la ce ajuta acest oarecare set pentru clapa , cu ce imbunataeste astept raspuns , multumesc anticipat !

dextar_x » 18 Apr : 15:16
salutare

ionut74 » 18 Apr : 08:15
O zi frumoasa tuturor

viorel t » 18 Apr : 08:12
salutare tuturor ! o saptamana excelenta va doresc!

george32 » 17 Apr : 18:55
salutare baieti

dextar_x » 17 Apr : 15:20
salutare

pyry » 17 Apr : 15:09
buna ziula la toata lumea

milumil » 17 Apr : 12:30
vrea cineva sa imi explice un pic mai in detaliu cum pot adauga instrumente pe un psr s970 multumesc

rogabriel » 17 Apr : 11:37
buna ziua muzicanti de unde pot lua un prigram de convertit tonuri multumesc

-DJ MOUSE- » 16 Apr : 19:45
Voice Creator -> Library Load

dextar_x » 16 Apr : 14:18
Cum incarc un set pe yamaha tyros 2. Cine ma ajuta ??? ma ajuta cineva pas cu pas

rogabriel » 16 Apr : 13:22
buna ziua muzicanti , o intrebare as avea si eu sunt incepator detin un roland E 50 spuneti-mi si mie careva cum pot baga set pe clapa daca trebuie de pe discheta sau merge de pe card si daca puteti sa-mi spuneti pasii cumva si la ce ajuta acest oarecare set pentru clapa , cu ce imbunataeste astept raspuns , multumesc anticipat !

milumil » 16 Apr : 13:10
abdon multumesc pentru bunavointa de a ma ajuta dar as avea o rugaminte daca bineanteles ai timp poti sa imi explici mai detaliat

dextar_x » 16 Apr : 11:39
mariusnazi la LINK: Click aici ! vb cu baieti si te rezolva

mariusnazi » 16 Apr : 11:18
Salutare . Stie cineva unde gasesc clape pentru roland fr ?

dextar_x » 16 Apr : 11:04
Cum incarc un set pe yamaha tyros 2. Cine ma ajuta ???

dextar_x » 16 Apr : 10:25
salutare colegi

dextar_x » 16 Apr : 10:24
salutare colegi...

abdon » 16 Apr : 09:46
Buna dimineata! milumil, prin Yamaha Expansion Manager YEM soft PC

Mihai13 » 16 Apr : 08:58
O saptamana buna domnilor!

milumil » 16 Apr : 08:50
Buna dimineata lume, as avea o intrebare cum pot pune instrumente mai multe pe un psr 970 multumesc

danieltrd » 15 Apr : 21:00
salutari

petrassrl » 15 Apr : 10:42
caut si eu un set de pa 600 din zona ardeal

petrassrl » 15 Apr : 10:41
buna ziua

Roberto E80 » 15 Apr : 09:19
neata buna tuturor!

cipri » 15 Apr : 08:20
Salutare tuturor.

Claudiux10 » 14 Apr : 16:40
Salutare stiti cumva unde pot gasi un ton de saxofon semplat pt pa 600 cat mai aproape de cel real de referat doza sax

balamucfm » 14 Apr : 13:05
Salut cipyanoo asta stiu .orga este a unui pusti de 15 ani iam bagat stayluri pe ea si eram interesat daca pot pune si semplere multumesc pentru imformatie

cipyanoo » 14 Apr : 13:01
Salutare!pentru balamucfm pe acel model de clapa nu se pot incarca semplere.dar poti sa o folosesti prin calculator cu programul kontakt.dar e ceva mai mult de lucru.ai nevoie de drivere si cabluri midi usb!

balamucfm » 14 Apr : 12:11
Va salut dragi colegi puteti sami spuneti daca pe o yamaha psr 413 pot pune semplere eu am acasa un roland asa ca pe yamaha nu am lucrat si nu stiu va multumesc

Raduiulian » 14 Apr : 10:55

Buna seara,de unde pot descarca si eu programul Style Works xt universal?

sorin77sol » 14 Apr : 09:26
Salut ! ...

tavy1979 » 14 Apr : 07:20
Buna dimineata la toata lumea!

Raduiulian » 13 Apr : 23:01
Buna seara,de unde pot descarca si eu programul Style Works xt universal?

DaNuTzZu » 13 Apr : 21:49
Am primit cum 2 seturi de pa1000, o sa le incarc in clapa si sa vad ce e de ele si poate le pun si aici...

Mihai13 » 13 Apr : 20:05
<DaNuTzZu>
Eu am incarcat din Sound toate Userele si din UserDK primele 100 de pozitii
ca atat a incaput.

spoitoru » 13 Apr : 19:12
V-a Multumesc Pentru Invitatie!

DaNuTzZu » 13 Apr : 19:04
Da am vazut,descărcat și probat setul de la tine.Este foarte bine ce faci si sper sa il termini repede.Multumim pentru efort si pentru ca împărți cu noi.La V2 l-am băgat la DIRECT si la convertit clapa direct însă V1 nu îmi ia tot, zice ca e prea mare...Ce este mai puțin important ca sa nu încarc din v1 ca sa intre restul???

Mihai13 » 13 Apr : 14:44
<Danutu>
Cel cu versiunile de la StudioRomania este OK ca material de baza dar ambele sunt cam mari pt PA1000 si da correct at fi sa incarci V1 si din V2 doar sty-lurile in direct.In plus sunt cam multe defecte ce trebuiesc reparate.
La <proiect> lucrez eu, pt mine, dar postand si pe site.
Cu telefonul nu merge pt ca astea-s regulile site-ului; doar discutand aici.
S-o porti sanatos!

DaNuTzZu » 13 Apr : 12:08
Oricum sunt multe care nu le stiu,am avut (încă am) pa600 si este diferența între pa600 si pa1000...As ruga daca cineva imi poate explica mai multe despre pa1000 sa imi lase un nr de tlf si sa îl sun...asa am discuta mult mai bine...

DaNuTzZu » 13 Apr : 12:04
Am văzut că cineva aici lucrează la un proiect de pa1000... Mai vreau sa imi zică cineva daca stie care este treaba la seturi cu versiunea 1 si 2.Am inteles de la cineva ca v1 se încarcă ca si set normal si v2 se pune la "DIRECT" CA el asa face la pa4x si zice ca e la fel ca la mine...

DaNuTzZu » 13 Apr : 11:57
@pustiulica mulțumesc. Am văzut asta,chiar am încărcat câteva seturi. Trebuie încărcate manual pentru că nu merge dintr-o bucată si se aud rau,plus că la multe style instrumentele nu sunt la locul lor pe trackuri... .

pustiulica » 13 Apr : 11:41
Sa o stapanesti sanatos si cu folos!

pustiulica » 13 Apr : 11:41
@DaNuTzZu, merg seturi din toate clapele Korg mai vechi. Gasesti pe site la download tot ce doresti. Set lucrat strict pentru Pa1000 nu cred ca a produs cineva.

pustiulica » 13 Apr : 11:39
@astefan4, tu esti deja pe site. Pentru a obtine altcineva o invitatie, trebuie sa completeze o cerere LINK: Click aici !

DaNuTzZu » 13 Apr : 11:05
Salutare.Ieri am achiziționat un korg pa1000.
Va rog frumos daca cineva are un set de pa1000. Mulțumesc.

cipri » 13 Apr : 10:16
Salutare tuturor.

pyry » 13 Apr : 09:31
neata colegi

astefan4 » 13 Apr : 09:26
Buna dimineata, tuturor! Ce pot face pentru a primi o invitatie pe site?

Mihai13 » 13 Apr : 08:21
Buna dimineata!

DaNuTzZu » 13 Apr : 00:30
Mersi lucianG1000

lucianG1000 » 13 Apr : 00:11
@DaNuTzZu... trebuie să încarci pe rând totul, mai puțin globalul.

DaNuTzZu » 12 Apr : 23:26
Salutare. Stie cineva daca seturile de pa4x merg pe pa1000 bine sau trebuie incarcate bucata cu bucata...?

Costy71 » 12 Apr : 13:23
buna ziua colegi

cdinu » 12 Apr : 12:21
Salut.
Pe statie de amplificare am echo ptr microfon, o pot conecta cu RCA in mixer pasiv peavy 6 ?
Ptr ca sa folosesc efectul echo?

cdinu » 12 Apr : 10:00
Salut crisays 123
Ai pa 800?

GabiSet » 12 Apr : 09:17
Salut colegi

costygrek » 12 Apr : 08:40
Salutare tuturor!

Mihai13 » 12 Apr : 08:38
O zi buna tuturor!

valinico » 12 Apr : 07:58
Buna dimineata!

cdinu » 12 Apr : 07:31
Salutari dragi colegi !
Aseara am.facut proba subu de 8 h cu 2/sateliti de 6 h fiecare .
Super nu sa intamplat nimic grav.

pyry » 11 Apr : 19:48
salutare colegii ,,,,organist eu am luat unul de la fly muzic si sunt foarte multumit de el uite linku aici LINK: Click aici !

Crissys123 » 11 Apr : 19:42
Va salut
Set ul lu marius gerea(2016) de pa800(nu ma refer la cel de pa2) mai este pe site?

claudyucla » 11 Apr : 18:52
buna seara

cipri » 11 Apr : 17:42
Salutare la toata lumea.




Comentarii noi


[download] CMihai-DZ-AD-21.04.2018.SET Posted by Yammy on 25 Apr : 17:41
Ok. Multumesc. Astept..


[download] SET Pa1000 Viorel B. Posted by geogenesys on 25 Apr : 13:23
Si mai simplu explicat: daca setul acesta se numeste spre exemplu Viorel Pa1000 sau oricum s-o chema, la aceasta denumire adaugi .SET si ai rezolvat problema. Extensia este [more ...]


[Content] Buna
Vreau si eu 5 dl/zi
Posted by Danystest on 24 Apr : 13:17
BunaVreau si eu 5 dl/zi


[download] Doua set-uri Balcanice si doua Orientale pentru aranjoare KORG Posted by bits on 24 Apr : 08:24
Posibil sa fie doar Style-uri,fara tonuri.Sau or fi cu tonuri de fabrica?Frumoasa "descriptie".1524547521 ]


[download] CMihai-DZ-AD-21.04.2018.SET Posted by Mihai13 on 23 Apr : 18:48
Peste ceva timp cred ca 2-3 saptamani revin la Yamaha si voi incerca sa mixez cumva materialele, desi este mult mai usor sa fac un ritm de Korg dintr-unul de Yamaha, Korgul sta foa [more ...]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap