Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg
 
<< Previous thread | Next thread >>
Memorie RAM Korg Pa800 256MB software!
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
CrysMM
Sat Dec 02 2017, 02:17PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Posts: 543
Nu se poate mari memoria la niciuna din clapele Korg seria PA300 600 - 900 - 700 - 1000 - PA3X LE. Memoria este onboard si nu au slot de extensie.

La PA300 International nu se poate instala OS Romanesc pentru a beneficia de 64 Mega.

Back to top
ZoltanKote
Sat Dec 02 2017, 04:00PM
Registered Member #16238
Joined: Wed Dec 14 2016, 11:54AM
Posts: 94
Da pacat....

Back to top
tavy1979
Sat Dec 02 2017, 04:43PM

Registered Member #15806
Joined: Tue Mar 29 2016, 08:40PM
Posts: 57
La oricare din modelele enumerate de CrissMM teoretic este posibil sa maresti memoria RAM din soft. Este nevoie de o minte iscusita. Intre PA300 RO si PA30p INT din punct de vedere hardware nu este nici o diferenta diferenta o face doar sistemul de operare care pentru varianta RO are alocata memoria LOC unde este serul AD. Cip-ul de memorie de pe placa de baza este de 4GB. Daca nu se poate aloca memorie din soft atunci explicati-mi cum setul AD v2 se instaleaza in clapa (creaza o partitie LOC pe care inainte nu o avea clapa) fara a ocupa ceva din RAM.

[ Edited Sat Dec 02 2017, 05:42PM ]


Back to top
Mihai13
Sat Dec 02 2017, 05:02PM

Registered Member #16460
Joined: Mon Mar 27 2017, 04:37PM
Posts: 144
De acord cu Tavy, doar ca nu stiam de 4GB, AD zicea ceva de 980MB dar nu conteaza.
Ce vreau sa remarc ca prin asta Korg ar putea fi acuzat de concurenta neloaiala atat de <lantul de distribuitori> dar si de clientii care nu beneficiaza de aceasta facilitate.
Sper sa nu fie asa pt ca nu vreau <sa moara si capra vecinului>
Cele bune!

Back to top
tavy1979
Sat Dec 02 2017, 05:56PM

Registered Member #15806
Joined: Tue Mar 29 2016, 08:40PM
Posts: 57
@Mihai13 nu are cum sa fie doar 980MB ca doar partitia care apare in clapa ca DISK are 1GB si face parte din acelasi chip de memorie. Ca un mic exemplu la ce se poate face printr-o mica modificare a sistemului de operare mi-am activat singur editarea de samplere din PA300 folosindu-ma de un tutorial de pe net (https://youtu.be/Ve0fjreqzaA) - PKG-ul modificat pentru varianta PA300 RO l-am pus si la download. Cred ca in curand o sa mai apara surprize la aceste modele de KORG.

[ Edited Sat Dec 02 2017, 06:13PM ]


Back to top
Radu_mamii
Sun Dec 03 2017, 08:05PM

Registered Member #16732
Joined: Fri Sep 15 2017, 01:13AM
Posts: 19
La pa 300 standard, nu merge activat editarea sample...mai cautam

Back to top
tavy1979
Sun Dec 03 2017, 09:19PM

Registered Member #15806
Joined: Tue Mar 29 2016, 08:40PM
Posts: 57
Radu_mamii a scris ...

La pa 300 standard, nu merge activat editarea sample...mai cautam

Nu are cum sa nu mearga. Foloseste tutorialul de pe youtube postat mai sus in comentarii si modifica pkg pentru varianta standard. Merge pe orice varianta de pa300.

[ Edited Sun Dec 03 2017, 09:19PM ]


Back to top
tavy1979
Mon Dec 04 2017, 09:44AM

Registered Member #15806
Joined: Tue Mar 29 2016, 08:40PM
Posts: 57
Ar exista posibilitatea instalarii versiunii PA300 varianta RO si pe variantele standard dar trebuie un pkg car sa poata activa chestia asta si nu stiu daca se gaseste. Am ajuns la concluzia asta urmarind logurile de instalare si update-uri din clapa.Se tine apasat butonul MENU si se apasa POWER si clapa intra in SERVICES MODE. Se activeaza USB din services mode si se conecteaza clapa la PC. Se vir deschide 2 partitii pe PC una DISK KORG si una UPDATE. In cea de update gasiti logurile de instalare de cand s-a fabricat clapa in format text. Deschideti fiecare fisier si veti vedea ce pkg-uri au fost incarcate in clapa. Eu am observat la a mea care este varianta RO ca primul sistem de operare instalat pe ea a fost 1.5 STANDARD apoi un pkg ACTIVATOR... si apoi versiunea 1.6 RO. Sunt sigur ca daca se gaseste pkg-ul acela activator se va putea instala versiunea RO si pe clapa STANDARD. O sa postez logurile din clapa mea sa vedeti despre ce e vorba.

[ Edited Mon Dec 04 2017, 09:48AM ]


Back to top
ZoltanKote
Mon Dec 04 2017, 06:53PM
Registered Member #16238
Joined: Wed Dec 14 2016, 11:54AM
Posts: 94
Multumim pentru raspunsuri . Tare bine ar ca si ce i cu pa300 International sa poata beneficia de acel spatiu

Back to top
tavy1979
Mon Dec 04 2017, 08:57PM

Registered Member #15806
Joined: Tue Mar 29 2016, 08:40PM
Posts: 57
Asa cum am promis revin cu log-urile de instalare din clapa mea:








Se poate vedea clar ca primul sistem de operare instalat in clapa a fost cel standard si apoi s-a instalat "Selective_activator.pkg" dupa care s-a instalat versiunea localizata pentru romania. Deci daca se gaseste acest pkg se va putea instala versiunea RO si pe PA300 standard.

Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Kontakt old Folclor-AD: FxStrigaturi-AD. Posted by cipri on 19 Aug : 07:48
Multumesc.


[download] Kontakt old Folclor-AD: Taragot-AD. Posted by cipri on 19 Aug : 07:47
Multumesc.


[download] ADv2PA1000byMihai13-Update.SET Posted by miki67 on 17 Aug : 21:23
Aveti listele mai jos cu ce contine setul.LINK: Click aici !


[download] Kontakt old Folclor-AD: SupitaG-AD. Posted by cipri on 17 Aug : 18:14
Multumesc


[download] Kontakt old Folclor-AD: Fluier-AD. Posted by cipri on 17 Aug : 18:07
Multumesc.





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap