Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg
 
<< Previous thread | Next thread >>
Memorie RAM Korg Pa800 256MB software!
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
80.istvan
Tue May 30 2017, 11:57AM

Registered Member #10776
Joined: Fri Jan 20 2012, 12:02PM
Posts: 156
Alexei a scris ...

cred ca asa ceva ai facut





poza asta este foarte corecta.asa se procedeaza.functioneaza perfect.clapa recunoasate stykul ca si hdd.eu am pus un stik de 8 gb.copieaza,formateza,poti face ce vrei cu el ca e functional.am sa revin si ku poze.

Back to top
80.istvan
Wed May 31 2017, 11:42AM

Registered Member #10776
Joined: Fri Jan 20 2012, 12:02PM
Posts: 156
buna tuturor.am pus in klapa korg pa 800 un ram de 128mb,
in loc de hdd am pus un stik de 8gb.
am istlalat os modifikat 256mb si tot ce trebuie.
la samlpe info imi arata ca am 128mb.
dupa incarcarea setului meu de 64mb,imi arata la sampling info ca am 81826820.(nu stiu ce inseamna asta in megabyte)daca asta inseamna 8mb,atunci nu stiu unde am gresit.ca trebuia sa imi ramana macar 60mb.

mentionez ca cand instalam os modificat pe clapa am uitata sa bag stikul la locul hdd .deci am instalat os modificat cum ar veni fara hard(HDD)sau stik.oare aici am gresit,sau care arfi explicatia?ma ajuta proccessor sau cineva?va rog.

Back to top
80.istvan
Wed May 31 2017, 01:07PM

Registered Member #10776
Joined: Fri Jan 20 2012, 12:02PM
Posts: 156
imi cer scuze eu am gresit.
81826820 bytes inseamna 70mb.deci totul e ok.


[ Edited Wed May 31 2017, 05:33PM ]


Back to top
ionut74
Wed May 31 2017, 01:30PM

Registered Member #12306
Joined: Thu Jan 31 2013, 12:34PM
Posts: 165
Omul din greseli invata

Back to top
80.istvan
Mon Jun 05 2017, 03:38PM

Registered Member #10776
Joined: Fri Jan 20 2012, 12:02PM
Posts: 156
am instalat in capa os modificat 256mb ram.
am pus ram de 128 mb in loc de 64.
si usb styk in loc de hdd.
am pus si setul meu de 64 mb,si inca ceva samlere si styluri,am ajuns undeval la 79mb.
mam dus la cntat si la 4 dimineata am apasat pe butonul break,si muzca sa oprit am ramas cu ecran albastru.
dupa 10 minute si cateva incercari la butonul de pornire ,sa pornit si a mers cam 10 minute dupa care iarasi ecran albastru si nici un led aprins.
in fine,am formatat clapa,am instalad os 2.02 os original si resursele.am scos usb styk din locul hdd,si am incarcat setul meu care era nemodificat cu os original care functiona frara probleme pana sa pun os 256mb.
mam dus la cantat cu gandul ca e totul ok,ca mamg gindit ca o fi fost cauza de la os 256mb.dar nu a fost asa!!!
cu os original din fabrica si cu ramul original korg de 64mb clapa sa oprit brusc dupa o ora de cantare,a ramas cu ecran albastru.dupa 10 minuta iarasi am putut porni clapa.

va intreb a mai patit cineva asa,sau care arfi problema ca nu im dau seama.am o sperietura si disperare de mor.!!!


Back to top
ciury
Tue Jun 06 2017, 05:01PM
Registered Member #5922
Joined: Mon Feb 09 2009, 03:10PM
Posts: 710
80.istvan a scris ...

imi cer scuze eu am gresit.
81826820 bytes inseamna 70mb.deci totul e ok.



78.03614 MB

uite aici pt viitor
LINK: Click aici !

PS: mb inseamna mega biti si MB inseamna mega bytes (1 byte = 8 biti) bitii sunt aia ori 0 ori 1

[ Edited Tue Jun 06 2017, 05:02PM ]


Back to top
80.istvan
Tue Jun 13 2017, 11:58AM

Registered Member #10776
Joined: Fri Jan 20 2012, 12:02PM
Posts: 156
aveam clapapornita si am scos cablu de microfon din spate de la input 1,si sa auzit un scartait nu foarte tare,si ecran albastru fara leduri aprinse.la a doua incercare pornire buton clapa a pornit si functiona normal.

oare ce o fi?,ca ma baga in disperare!unde sa caut problema...?

processor ai ceva idei?sau cineva?

Back to top
Radu_mamii
Thu Sep 28 2017, 02:26PM

Registered Member #16732
Joined: Fri Sep 15 2017, 01:13AM
Posts: 21
De os-ul la pa300 se ocupa cineva?

Back to top
CrysMM
Fri Sep 29 2017, 12:47PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Posts: 577
Ce sa-i faca la OS-ul de PA300? Deja are extinsa memoria la 64 Mb cu OS-ul pentru Ro. Nu se poate mari fizic memoria la clapa asta.

Back to top
ZoltanKote
Sat Dec 02 2017, 12:58PM
Registered Member #16238
Joined: Wed Dec 14 2016, 11:54AM
Posts: 94
Deci pentru Pa300 varianta International nu exista nici o sansa pentru a mari memoria ?

Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Set PA800 Gratis YouTube Posted by Mihai13 on 19 Oct : 10:08
C-am asa este, am terminat tonurile dar cu mari eforturi, mult mai varza ca altele, fac si tobele de <amorul artei>.Ce pot sa spun acum dupa o mai buna analiza ca sunt cateva st [more ...]


[download] Set PA800 Gratis YouTube Posted by pustiulica on 19 Oct : 09:30
Daca l-ai incercat in clapa si suna mai bine ca inregistrarea de pe youtube, atunci merita munca de reparare. Altfel, pe youtube ori este inregistrat cu magnetofonul ori sunetul es [more ...]


[download] Set PA800 Gratis YouTube Posted by Mihai13 on 18 Oct : 19:01
Setul este destul de complet, pacat ca are defecte, l-as repara dar nu stiu daca se mai poate folosi pt PA800 si 2x.Probabil c-o s-o fac pt ceilalti.


[download] Hora Rara Pa700 Posted by acery71 on 18 Oct : 09:57
Salut Mihai ! Astept sa imi spui unde este greseala si ce ar trebui modificat , asa o sa reusesc sa ma deprind mai bine cu ritmurile si notele , avind in vedere ca eu nu sunt muzic [more ...]


[download] Hora Rara Pa700 Posted by Mihai13 on 18 Oct : 09:08
Salut Acery,L-am pus aseara sa vad ce este.In fapt este un sty cred ca MG cu ceva nou la Intro.Personal nu agreez Introurile care nu schimba (model Marius Talent).Totusi ceva este [more ...]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap