Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg
 
<< Previous thread | Next thread >>
Memorie RAM Korg Pa800 256MB software!
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
80.istvan
Tue May 30 2017, 11:57AM

Registered Member #10776
Joined: Fri Jan 20 2012, 12:02PM
Location / Localitate:: sf.gheorghe
Posts: 150
Alexei a scris ...

cred ca asa ceva ai facut





poza asta este foarte corecta.asa se procedeaza.functioneaza perfect.clapa recunoasate stykul ca si hdd.eu am pus un stik de 8 gb.copieaza,formateza,poti face ce vrei cu el ca e functional.am sa revin si ku poze.
Back to top
80.istvan
Wed May 31 2017, 11:42AM

Registered Member #10776
Joined: Fri Jan 20 2012, 12:02PM
Location / Localitate:: sf.gheorghe
Posts: 150
buna tuturor.am pus in klapa korg pa 800 un ram de 128mb,
in loc de hdd am pus un stik de 8gb.
am istlalat os modifikat 256mb si tot ce trebuie.
la samlpe info imi arata ca am 128mb.
dupa incarcarea setului meu de 64mb,imi arata la sampling info ca am 81826820.(nu stiu ce inseamna asta in megabyte)daca asta inseamna 8mb,atunci nu stiu unde am gresit.ca trebuia sa imi ramana macar 60mb.

mentionez ca cand instalam os modificat pe clapa am uitata sa bag stikul la locul hdd .deci am instalat os modificat cum ar veni fara hard(HDD)sau stik.oare aici am gresit,sau care arfi explicatia?ma ajuta proccessor sau cineva?va rog.
Back to top
80.istvan
Wed May 31 2017, 01:07PM

Registered Member #10776
Joined: Fri Jan 20 2012, 12:02PM
Location / Localitate:: sf.gheorghe
Posts: 150
imi cer scuze eu am gresit.
81826820 bytes inseamna 70mb.deci totul e ok.


[ Edited Wed May 31 2017, 05:33PM ]

Back to top
ionut74
Wed May 31 2017, 01:30PM

Registered Member #12306
Joined: Thu Jan 31 2013, 12:34PM
Location / Localitate:: mioveni
Posts: 152
Omul din greseli invata
Back to top
80.istvan
Mon Jun 05 2017, 03:38PM

Registered Member #10776
Joined: Fri Jan 20 2012, 12:02PM
Location / Localitate:: sf.gheorghe
Posts: 150
am instalat in capa os modificat 256mb ram.
am pus ram de 128 mb in loc de 64.
si usb styk in loc de hdd.
am pus si setul meu de 64 mb,si inca ceva samlere si styluri,am ajuns undeval la 79mb.
mam dus la cntat si la 4 dimineata am apasat pe butonul break,si muzca sa oprit am ramas cu ecran albastru.
dupa 10 minute si cateva incercari la butonul de pornire ,sa pornit si a mers cam 10 minute dupa care iarasi ecran albastru si nici un led aprins.
in fine,am formatat clapa,am instalad os 2.02 os original si resursele.am scos usb styk din locul hdd,si am incarcat setul meu care era nemodificat cu os original care functiona frara probleme pana sa pun os 256mb.
mam dus la cantat cu gandul ca e totul ok,ca mamg gindit ca o fi fost cauza de la os 256mb.dar nu a fost asa!!!
cu os original din fabrica si cu ramul original korg de 64mb clapa sa oprit brusc dupa o ora de cantare,a ramas cu ecran albastru.dupa 10 minuta iarasi am putut porni clapa.

va intreb a mai patit cineva asa,sau care arfi problema ca nu im dau seama.am o sperietura si disperare de mor.!!!

Back to top
ciury
Tue Jun 06 2017, 05:01PM
Registered Member #5922
Joined: Mon Feb 09 2009, 03:10PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 704
80.istvan a scris ...

imi cer scuze eu am gresit.
81826820 bytes inseamna 70mb.deci totul e ok.



78.03614 MB

uite aici pt viitor
LINK: Click aici !

PS: mb inseamna mega biti si MB inseamna mega bytes (1 byte = 8 biti) bitii sunt aia ori 0 ori 1

[ Edited Tue Jun 06 2017, 05:02PM ]

Back to top
80.istvan
Tue Jun 13 2017, 11:58AM

Registered Member #10776
Joined: Fri Jan 20 2012, 12:02PM
Location / Localitate:: sf.gheorghe
Posts: 150
aveam clapapornita si am scos cablu de microfon din spate de la input 1,si sa auzit un scartait nu foarte tare,si ecran albastru fara leduri aprinse.la a doua incercare pornire buton clapa a pornit si functiona normal.

oare ce o fi?,ca ma baga in disperare!unde sa caut problema...?

processor ai ceva idei?sau cineva?
Back to top
Radu_mamii
Thu Sep 28 2017, 02:26PM
Registered Member #16732
Joined: Fri Sep 15 2017, 01:13AM
Location / Localitate:: Foggia
Posts: 10
De os-ul la pa300 se ocupa cineva?
Back to top
CrysMM
Fri Sep 29 2017, 12:47PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Location / Localitate:: Romania
Posts: 406
Ce sa-i faca la OS-ul de PA300? Deja are extinsa memoria la 64 Mb cu OS-ul pentru Ro. Nu se poate mari fizic memoria la clapa asta.
Back to top
ZoltanKote
Sat Dec 02 2017, 12:58PM
Registered Member #16238
Joined: Wed Dec 14 2016, 11:54AM
Location / Localitate:: Londra
Posts: 94
Deci pentru Pa300 varianta International nu exista nici o sansa pentru a mari memoria ?
Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



Mihai13 » 17 Feb : 19:46
Salut <Admin>
Multumesc pentru <update> -ul privilegiilor pe clape.ro
Stima.

viorel15 » 17 Feb : 19:18
O seara frumoasa colegi ! Vreun set nou de tyros sa nu fie codat are careva ?

acery71 » 17 Feb : 19:07
O seara placuta sa aveti , prieteni !

valinico » 17 Feb : 18:53
Seara buna prieteni!

Sorin69 » 17 Feb : 18:51
A folosit cineva editorul de fr8x ? se pare ca cere conexiune cu acordeonul...prin usb sau cabluri midi...sint necesare drivere usb? vreau sa incerc dar sa vad ce au facut si altii,sa stiu ce am de facut...

george32 » 17 Feb : 17:53
Seara buna domnii lautari si muzicanti.

Ioanguitar » 17 Feb : 17:45
Buna seara!

Costy71 » 17 Feb : 17:42
Buna seara!!

Costy71 » 17 Feb : 10:46
Buna dimineata colegi!!

mark » 17 Feb : 09:53
Buna dimineata!

Roberto E80 » 17 Feb : 08:55
neata buna tuturor!

Costy71 » 16 Feb : 20:33
O seara frumoasa dragi colegi!

lin » 16 Feb : 16:11
Salutare tuturor si numai bine

adyk » 16 Feb : 13:57
O zi buna clape.ro

ionut1000 » 16 Feb : 12:40
buna ziua

Costy71 » 16 Feb : 11:40
Buna ziua

CrysMM » 16 Feb : 08:41
@viorel15 - seturile de T5 nu o sa le poti instala in S770, sunt mult prea mari ca dimensiune.

ionut1000 » 15 Feb : 21:36
nu ma prea stiu care PAmixer este bunisor

ionut1000 » 15 Feb : 21:34
buna seara as dori niste pareri pentru Yamaha EMX 5000 este bun pentru o formatie mica este un mixer pe care sa ma pot baza

ragli » 15 Feb : 19:55
Buna seara la toata lumea.

george32 » 15 Feb : 19:25
Salutare baieti

viorel15 » 15 Feb : 18:15
Dragi colegi...va rog frumos..numai codati seturile de tyros sa le putem avea si cei care folosim Psr s-970 s700 ! Multumesc !

viorel15 » 15 Feb : 18:14
Buna seara Costy71 !

Costy71 » 15 Feb : 18:12
Buna seara colegi !!

viorel15 » 15 Feb : 17:03
Salut CrysMM Am toate seturile lui iulik ! Oricum multumesc pentru ajutor...Bafta !

Ioanguitar » 15 Feb : 13:46
Bună ziua!

Costy71 » 15 Feb : 13:19
Buna ziua Colegi!

claudyucla » 15 Feb : 11:57
buna ziua

catalin184 » 15 Feb : 11:40
Buna ziua

pyry » 15 Feb : 09:57
salutare si o zi mininata

marukorg » 15 Feb : 09:40
Salutare

GabiSet » 15 Feb : 08:49
Salut colegi

CrysMM » 15 Feb : 08:25
@viorel15 - ti-am scris mai jos. Ai Colors of Romania pe care il poti lua gratuit de pe site-ul Yamaha, ai setul lui Iulik care este codat, deci doar pe bani, ti-a dat Mihai13 un link cu un set lucrat de el, mai este un set pentru S670 la download, care merge si pe 770, si cam atat. Setul lui Iulik suna mai bine decat multe seturi de pe Korg.

viorel15 » 14 Feb : 23:07
Salut colegi..o intrebare as mai avea si eu..! Oare nu exista vreun set de korg pa3x sau pa4x facut pentru yamaha dar sa sune bine nu pe jumatate ! Multumesc !

viorel15 » 14 Feb : 22:50
Mihai13 Mersi mult de tot !

Mihai13 » 14 Feb : 21:35
Salut Viorel 15

Incearca-l pe asta este a lui Vatamanu cu un alt tambal
LINK: Click aici !

unaidiu » 14 Feb : 21:08
Buna seara !!!

viorel15 » 14 Feb : 20:07
aaa si uitasem..sa fie format pff sal pot exporta pentru psr s770 ! Multumesc !

viorel t » 14 Feb : 19:52
seara buna colegi !

viorel15 » 14 Feb : 19:05
Salut colegi ! Niste seturi pentru Yamaha tyros sau PSR S dara sa nu fie codate stie careva ? Va multumesc !:)

lin » 14 Feb : 16:48
YAMAHA MM6 . Va rog cine a avut asa clapa sau stie ceva despre asa model să-mi spună...

Costy71 » 14 Feb : 14:53
CrysMM 32 bit

CrysMM » 14 Feb : 14:13
32 bit sau 64 bit?

Costy71 » 14 Feb : 13:00
CrysMm Windows xp profesional sp3 !

CrysMM » 14 Feb : 11:43
Ce Windows ai instalat? Dai click dreapta pe My computer - properties si scrie acolo ce ai.

LaurT4 » 14 Feb : 11:42
Salut

Costy71 » 14 Feb : 11:06
buna ziua din nou zice ca nu suporta windowa dar numi dau seama ca este xp sp3 profesional si draivarul este pt windows xp multumesc mult

CrysMM » 14 Feb : 11:00
@Costy71 - ce eroare mai exact, ce scrie in mesajul de eroare?

GabiSet » 14 Feb : 09:18
Rog adminii sa imi dea drumu la accesul download, multumesc!

Costy71 » 14 Feb : 08:16
Buna dimineata stie cineva de ce intimpin aceasta problema cind instalez pe pc usb midi draever instaleaza pina intrun anumit punct simi da eruare va multumesc!

Costy71 » 14 Feb : 07:57
buna dimineata multumesc frumos CrysMM!

CrysMM » 13 Feb : 21:12
@Costy71 - gasesti la download

Costy71 » 13 Feb : 19:01
Buna seara unde pot gasi si eu un set de style pt yamaha psr e 453 va multumesc si va doresc o seara frumoasa!!

toma73 » 13 Feb : 18:54
salutare . rog admini sa imi dea si mie drumul la download. o seara placuta

lin » 13 Feb : 17:56
salutare. ce imi puteeti spune despre Yamaha mm6...

dragu mirel » 13 Feb : 17:26
salutare tuturor!

CrysMM » 13 Feb : 12:35
@viorel15 - gasesti la download un set pentru S670 care merge si pentru S770, mai este un set facut de MIhai13 tot la download. Colors of Romania setul oficial si setul lui Iulik de la Tulcea care este numai cu plata, este codat, altceva nu mai exista pentru S770.

viorel15 » 13 Feb : 11:39
buna dimineata dragi prieteni ! Un set Bun de tyros pentru S770 poate cineva sa ma ajute ? Va multumesc !

pyry » 13 Feb : 10:42
buna ziua prieteniii

Costy71 » 13 Feb : 08:58
Mai am o rugaminte daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste style de folclor pt psr e 453 va multumesc!

Costy71 » 13 Feb : 08:53
Buna dimineata stie cineva cum ot conecta un psr e 453 sint incepator vreau sa instalez pe calculator draever usb midi dar imi da eruare daca poate cineva sa ma ajute ca nu reusesc va multumesc!

Ioanguitar » 13 Feb : 08:21
Bună dimineața!

paty23 » 13 Feb : 01:20
stie cineva cind va apare korg pa 5 ??

paty23 » 13 Feb : 01:19
salutare

viorel15 » 13 Feb : 00:33
ciprianS21 Multumesc mult pentru sfat !

CiprianS21 » 12 Feb : 22:51
viorel15: Raspunsul este si in regulile site-ului! Sa astepti updatarea contului. De obicei in 24h o sa ai acces la download.

gigiflo » 12 Feb : 21:38
Ok, Marius! Orice informatie e binevenita. Multumesc! Cu respect!

Mcmiki » 12 Feb : 16:53
Salutari tuturor !!

Roberto E80 » 12 Feb : 16:24
salutare tuturor!

benone » 12 Feb : 12:36
Ziua buna tuturor

pustiulica » 12 Feb : 11:33
@Gigi, am vazut ca nu mai esti interesat, totusi iti raspund: din inteleg ca diferenta este ca i10FX permite inregistrare mutitrack, iar ZED 10 FX permite doar inregistrarea sunetului de pe Master, cu sau fara efecte.

pustiulica » 12 Feb : 11:27
@dextar_x, adresa de e-mail nu este permisa pe Chat! Te rog sa citesti si sa respecti Regulamentul! LINK: Click aici !

dextar_x » 12 Feb : 10:35
***[blocked by admin]***

Ioanguitar » 12 Feb : 07:19
Buna dimineata!

gigiflo » 12 Feb : 07:19
Scuze, Marius! Era i10 simplu...Nu sunt interesat...

gigiflo » 12 Feb : 07:17
Buna dimineata!
Marius, poti sa -mi spui ceva legat de A&H Zed i10FX, comparativ cu Zed 10FX? L-am gasit la o promotie la 1000 lei...

ionut74 » 12 Feb : 06:50
Buna dimineata

marius9 » 11 Feb : 18:28
@TETIS - Desi are USB (to Host), nu suporta style-uri si tonuri. Poate fi utilizata ca si clapa Midi cu un program gen Kontakt, pe calculator, si acolo se pot experimenta tonuri de o calitate superioara. Trebuie instalat driver-ul Asio4all pentur a nu avea latenta si restul tine de instalarea programului Kontakt (se gaseste pe google) si tonuri care sunt din belsug la download... Succes!

TETIS » 11 Feb : 16:05
ma puteti ajuta cu ceva? am o orga schubert care are intrare de cablu usb .cum as putea sa bag pe ea niste ritmuri sau sunete de clape...sunt incepator

TETIS » 11 Feb : 16:03
salut tuturor,o duminica placuta

GabiSet » 11 Feb : 10:54
Salut tuturor, o duminica placuta

Cosma » 11 Feb : 10:26
Sal all

balamucfm » 11 Feb : 09:41
buna dimineata

cipri » 11 Feb : 09:14
Buna dimineata si o Duminica placuta tuturor.

cdinu » 11 Feb : 08:43
salut colegi .

joker » 11 Feb : 08:41
Bună dimineața! Am scris acum câteva zile despre niște tonuri.
Salutare! ma poate ajuta cineva cu niste tonuri ? am vazut un clip aici LINK: Click aici ! Din ce sunt formate? Multumesc

george32 » 10 Feb : 20:17
@angellito-multumesc

tavy1979 » 10 Feb : 19:00
Merci @lucianG1000.

cdinu » 10 Feb : 18:56
salut colegi

lucianG1000 » 10 Feb : 18:10
@tavy1979... salut vezi aici LINK: Click aici !
e un pachet de tonuri urcat de mine în care e și fleita

tavy1979 » 10 Feb : 17:10
Ma poate ajuta cineva cu tonul Fleita Juzisound pentru KORG pa600? Am gasit ceva pe site dar da erare la incarcare in orga si nu merg toate clapele.

angelitto » 10 Feb : 16:55
@george32, uite aici:
LINK: Click aici !

tavy1979 » 10 Feb : 16:04
Salutare colegi!

80.istvan » 10 Feb : 14:00
buna tuturor.

GabiSet » 10 Feb : 11:04
George32 da se poate

george32 » 10 Feb : 10:50
Salutare ,am o intrebare pt cunoscatori ,pot sa i-au de la un ritm intro si fill si sa-l pun la alt ritm

cipri » 10 Feb : 09:52
Salutare tuturor.

GabiSet » 09 Feb : 22:38
Emirah e putin de munca, alegi stilul dorit dai record, apoi meniu, style track control apoi alegi intro, dai pe trakul unde e basu si apesi pe - (octava) apoi pe v1, apesi pe bass si apoi pe + (tot pe butonul de la octava) .. Daca. Am gresit undeva imi cer scuze

Athos-Korg » 09 Feb : 21:14
Salutare prieteni, stie cineva cumva exista setul lui viorel adaptat pentru pa700?

cdinu » 09 Feb : 20:33
salut colegi !




Comentarii noi


[download] SET Yamaha Tyros 2 @ Tudorica de la Valcea Posted by viorel15 on 17 Feb : 21:08
Salutare domnu tudorica ! Pentru psr S770 S970 nu aveti setul ? Multumesc !


[Content] Buna ziua stie cineva dc nu pot dowloda nu am descarcat nici o data simi spune cam epuizat va multumesc mult! Posted by Costy71 on 17 Feb : 15:06
Buna ziua stie cineva dc nu pot dowloda nu am descarcat nici o data simi spune cam epuizat va multumesc mult!


[download] Set Korg Pa3x 128mb ram - Studio Romania 2018 Posted by mark on 17 Feb : 14:39
Poate cineva sa-l faca si pentru korg pa 600.


[download] Set Korg Pa4X - GabiSet Posted by daddy on 17 Feb : 14:15
Lipsesc tonuri din set


[download] set pa700 lucian Posted by acery71 on 17 Feb : 12:05
Salut ! Ai aici linkul meu !LINK: Click aici !Bafta multa !





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap