Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Memorie RAM Korg Pa800 256MB software! |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
ionut74 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #12306
Asa am auzit si eu
|
||
Back to top |
|
||
NCS123 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #17335
Mai bine sa nu ne bagam prin ea, e facuta pentru a functiona perfect, de ce sa o stricam
|
||
Back to top |
|
||
ProCessor |
|
||
![]() ![]() Registered Member #11093
NCS123 a scris ... Mai bine sa nu ne bagam prin ea, e facuta pentru a functiona perfect, de ce sa o stricam Nu iti dau deloc dreptate...daca mergi pe premisa "E bine aici, de ce sa descoperim America?" nu o sa atingi niciodata apogeul... Inca mai am pa800 folosit pentru studiu(deci, zilnic) si nici macar nu "scartaie" Sanatate! |
||
Back to top |
|
||
apbgd |
|
||
![]() ![]() Registered Member #17168
De ce ar fi neaparat sa pun stick usb in loc de ssd? de ce nu as putea si fara? Si sa inteleg ca daca racirea e buna, nu am avea nici un fel de problema.
|
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
![]() ![]() Registered Member #55
apbgd a scris ... De ce ar fi neaparat sa pun stick usb in loc de ssd? de ce nu as putea si fara? Si sa inteleg ca daca racirea e buna, nu am avea nici un fel de problema. In afara de viteza, cred ca e si chestie de numar de scriere-rescriere. Posibil ca un usb stick sa nu aiba acelasi numar de scriere´rescriere ca un SSD si sa trebuiasca inlocuit mai repede. |
||
Back to top |
|
||
CrysMM |
|
||
![]() ![]() Registered Member #16489
In primul rand este vorba de viteza. Interfata USB este limitata si majoritatea memoriilor de tip flash USB au viteze de scriere/citire net inferioare unui SSD si a unei interfete SATA. Ca exemplu: memorie USB de tip flash cu viteza de scriere de 2 MB/s vs SSD cu viteza de scriere de 100 MB/s (am ales cea mai mica viteza de scriere vazuta de mine la un SSD in ultimul an)
|
||
Back to top |
|
||
Marko93 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #17274
Sa nu ardeți placa de baza cu modificările astea, e posibil sa se încingă procesorul și să crape din cauza frecventelor diferită a ramilor, decât cel original.
|
||
Back to top |
|
||
Alexei |
|
||
![]() ![]() Registered Member #1133
Eu am folosit Pa 800 cu asest Os de 256 mb mai mult de 5 ani si nu am avut nici o problema cei drept am pus un culer cu alimentare exerna pentru racire.
|
||
Back to top |
|
||
Marko93 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #17274
Ai făcut bine.
[ Edited Fri, 31 Jan 2020, 07:06PM ] |
||
Back to top |
|
||
miki67 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #8203
Salutari, as dori sa fac si eu operatia asta de marire memorie pa800 pentru un prieten. as vrea sa stiu cum se fac legaturile intre conectorul de hdd la usb, fara a mai folosi adaptatorul usb. Multumesc anticipat!
|
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |