Forums
Clape.ro :: Forums :: Fisiere audio, Versuri, Partituri, Armonii :: Tonuri |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Provocare pentru dl. Andronescu, ca de la om la om |
Go to page << | |
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
marand |
|
||
![]() ![]() Registered Member #10506
sorinelf a scris ... PS: stiu si eu de acel thread, in care domnul Arald a raspuns despre 'gama' respectiva... Ce-o fi zicand domnul Arald, cand aude ca minorele au relativa ? sau cand o auzi de game majore armonice ![]() ![]() ![]() Mă bucur că cineva confirmă existența acelei discuții, dar profesorul/user-ul,(dacă era profesor - asta este doar o presupunere de-a mea), în nici un caz nu era domnul Arald...aș fi ținut minte. |
||
Back to top |
|
||
victorr |
|
||
![]() Registered Member #9068
Gama majora armonica exista. Are treapta a 6-a coborata.
|
||
Back to top |
|
||
gigiflo |
|
||
![]() Registered Member #15184
Astazi, in ziua in care isi face aparitia Pa4x, va anunt cu placere ca sunt posesorul unui set original AD. Poate stirea nu e foarte importanta, insa pot sa confirm ca dl. Andronescu a avut dreptate. Lucrurile suna altfel acum, alta putere, alta "vlaga" pentru Pa-ul meu. Vreau sa multumesc inca o data pe aceasta cale celui pe care l-am provocat si nu in ultimul rand sa-l intreb daca este vreo problema ca, accidental, am salvat setul AD pe microSD? Ar fi mai bine sa-l sterg de acolo? [ Edited Thu, 03 Sep 2015, 01:27PM ] |
||
Back to top |
|
||
Daniel_AD |
|
||
Guest
|
gigiflo a scris ... Astazi, in ziua in care isi face aparitia Pa4x, va anunt cu placere ca sunt posesorul unui set original AD. Poate stirea nu e foarte importanta, insa pot sa confirm ca dl. Andronescu a avut dreptate. Lucrurile suna altfel acum, alta putere, alta "vlaga" pentru Pa-ul meu. Vreau sa multumesc inca o data pe aceasta cale celui pe care l-am provocat si nu in ultimul rand sa-l intreb daca este vreo problema ca, accidental, am salvat setul AD pe microSD? Ar fi mai bine sa-l sterg de acolo? Deocamdata nu e nici o problema ca ai salvat setul pe microSD dar,pe viitor ai mare grija,pentru ca-l poti deteriora,teoretic si practic,acel microSD este doar Dongle key! Salveaza setul pe HARD intern sau pe USB si nu strica sa-l ai si in PC(SET-ul)! Iti recomand sa nu mai salvezi nimic pe acel microSD! Ma bucur ca ai realizat adevarul si nu-mi ramane decat sa-ti multumesc mult pentru suportul acordat prin cumpararea acestui material! Sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de investitie! Numai bine iti doresc! [ Edited Thu, 03 Sep 2015, 01:35PM ] |
||
Back to top |
|
||
gigiflo |
|
||
Si eu va multumesc si astept cu nerabdare demo-urile dvs. cu noul rege al clapelor, Pa 4x! Sa fiti sanatos si plin de energie noua! |
||
Back to top |
|
||
remuscampean |
|
||
Guest
|
gigiflo, sa il folosesti cu spor, astept cu interes demo-uri cu noul set.
|
||
Back to top |
|
||
gigiflo |
|
||
Voi reveni cu siguranta, dar pentru moment am hotărât sa iau o pauză... Multumesc! |
||
Back to top |
|
||
valinico |
|
||
![]() ![]() Registered Member #15021
asa....gigi....ridica...subject-ul sus....!!!.....si pa-mea .......si pa-mea mandra cu tat.....!!.....te stiu vertebral!!....las-o usor !....parerea mea !
|
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |