Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Roland

<< Previous thread | Next thread >>
New Roland E-A7
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
Author Post
DorelC
Sun Sep 18 2016, 10:49AM

Registered Member #15598
mariuspantera a scris ...

Imi cer scuze ca am vorbit la persoana a doua singular ! Acum m-am uitat pe profilul dvstra! Referitor la discutie raman la parerea mea!:)>-

Ne e nici o problema Marius! Te rog sa vorbesti in continuare asa, imi face placere! Si eu tot la fel imi mentin afirmatiile dupa inca o noapte cantata cu claputa asta! Pace si prietenie!

Back to top
albundy
Mon Sep 19 2016, 02:07PM

Registered Member #10099
Lasa ca nu mai dau setul. Daca nu va place cum suna ../../images/emotes/yahoo/yahoo_big_grin.gif

[ Edited Mon Sep 19 2016, 02:09PM ]

Back to top
marianmoisii
Mon Sep 19 2016, 04:04PM

Registered Member #6772
De sunat poate se mai poate lucra la clapă,pe mine însă mă deranjează felul în care e făcută clapa ,2 ecrane nu e o alegere buna din punctul meu de vedere,personal cred că arată că o jucărie în adevăratul sens în ce privește așezarea butoanelor,ecranele 2 în loc de 1 singur si bun....pe bune?! Așa ceva vrea să vândă Roland?!

Back to top
iulianpuscasu96
Mon Sep 19 2016, 04:57PM

Registered Member #9995
dorelclape a scris ...

Diferente -de la cer la pamant-?? hmm . . am un amic care a detinut TOATE clapele de top posibile, iar acum are un Roland de-asta si e super multumit de sunetul ce iese din ea ! Are un sunet aerisit si dinamic , iti trebuie mai mult de-atat ?!

Dupa cum am spus.....de sunat nu suna rau, chiar suna bine dar mi se pare foarte incalcita, 2 ecrane, cum a mai zis cineva, pare o jucarie. Nu am testat una, va rog sa ma corectati daca gresesc, dar pare destul de greu de "umblat" pe ea, adica nu pare deloc ergonomica. Si asta stiu si de la gw8 care e teroare:)) (ori subt eu greu de cap, ori e chiar incalcita clapa aia) nici va.urilr de la roland nu exceleaza in ergonomie dar sunt totusi mai ok ca gw8:)). Si repet, la banii ei pare sa fie super ok si soundul chiar bun. Dar sa o compari cu clape de top nu ai cum,sunt din clase diferite si asta sincer parca e jucarie. Imi pare rau ca Roland nu prea isi mai da interesul pentru aranjoare......pacat, candva "rupeau" piata G.urile, VA.urile E.urile, sa speram ca.si vor da si ei interesul sa scoata o clapa demna de clasa profi, demna de a concura cu Pa de la Korg si cu Tyrosul de la Yamaha.

Back to top
albundy
Mon Sep 19 2016, 07:26PM

Registered Member #10099
S-au gandit ei ca daca avem 2 maini ne trebuie si 2 ecrane . Unul de rezerva ,daca se strica celalalt ../../images/emotes/yahoo/yahoo_big_grin.gif

Back to top
amos
Mon Sep 19 2016, 08:35PM

Registered Member #1050
cu respect detin aceasta orga si sunt foarte multumit de ea. Curand am sa ma apuc sa lucrez pe ea. O sa va comvingeti cum suna un roland cu sempler, chiar si cu 2 ecrane. Va saluta Cony de la Constanta

Back to top
DorelC
Tue Sep 20 2016, 10:09AM

Registered Member #15598
amos a scris ...

cu respect detin aceasta orga si sunt foarte multumit de ea. Curand am sa ma apuc sa lucrez pe ea. O sa va comvingeti cum suna un roland cu sempler, chiar si cu 2 ecrane. Va saluta Cony de la Constanta

Nu inteleg care e problema cu cele doua ecrane! Normal cine nu se pricepe, doar le vede acolo intra la idei.. Pe mine sincer ma ajuta mult cele doua ecrane! Nu au fost gandite degeaba.. Daca cineva crede ca e acelasi lucru in ambele ecrane se inseala! Iar la usurinta de a lucra cu clapa lucurile sunt f bine gandite.. Cine a avut Roland nu are taine. Eu nu am avut nevoie de manual.. Oricum lucrurile astea ar fi bine de discutat mai in amanunt pe un forum Roland.. Altfel vor exista mereu carcoteli.

Back to top
gigiflo
Tue Sep 20 2016, 10:18AM
Registered Member #15184
DorelC a scris ...

Oricum lucrurile astea ar fi bine de discutat mai in amanunt pe un forum Roland.. Altfel vor exista mereu carcoteli.

Suntem pe un forum Roland...
O viziune insa separata de ceea ce exista in prezent ca si concurenta, ma indoiesc ca poate sa aduca lucruri constructive...
"Roland-istii" nu pot trai doar in lumea lor, o spun fara nici o urma de rautate.

[ Edited Tue Sep 20 2016, 12:05PM ]

Back to top
DorelC
Tue Sep 20 2016, 12:10PM

Registered Member #15598
Sunt absolut de acord dar cand nu se vorbeste in cunostinta de cauza.. De cele mai multe ori cu rautate sau superioritate.. Eu ma retrag cu placere despre un astfel de forum.. As vrea sa discut cu cei care se pricep si chiar stiu cu ce se mananca claputa asta.! Eu am peste 6 kuni de cantat cu ea si stiu ce vorbesc. Numai bine si crede-ma nici eu nu am nici ce mai mica urma de rautate. Cand stiu si cunosc ceva ma deranjeaza cei care se pricep foarte bine fara sa fi vazut sau fi auzit direct in cantare asa ceva. Pace si prietenie intre popoarele R,K,Y! ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif

[ Edited Tue Sep 20 2016, 12:11PM ]

Back to top
gigiflo
Tue Sep 20 2016, 01:49PM
Registered Member #15184
DorelC a scris ...

Sunt absolut de acord dar cand nu se vorbeste in cunostinta de cauza.. De cele mai multe ori cu rautate sau superioritate.. Eu ma retrag cu placere despre un astfel de forum.. As vrea sa discut cu cei care se pricep si chiar stiu cu ce se mananca claputa asta.! Eu am peste 6 kuni de cantat cu ea si stiu ce vorbesc. Numai bine si crede-ma nici eu nu am nici ce mai mica urma de rautate. Cand stiu si cunosc ceva ma deranjeaza cei care se pricep foarte bine fara sa fi vazut sau fi auzit direct in cantare asa ceva. Pace si prietenie intre popoarele R,K,Y! ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif

Ar fi pacat sa renuntati la acest proiect fara a lupta si cu cei care sunt inca "nestiutori"... Competitia in care intra sau va intra si Roland este cu siguranta un castig pentru noi toti. Nu cred ca este cineva interesat, cu mici exceptii, ca Roland sa nu reuseasca. Daca o face, o face si pentru noi...Respect pentru daruire si perseverenta!

Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF