Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
New KING, KORG Pa4x Oficial !!! |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
Daniel_AD |
|
||
Guest
|
Pentru cei care vor sa mai invete cate ceva, despre clapele KORG din seria Pa! Sanatate si numai bine va doresc tuturor! [ Edited Sun, 03 Jan 2016, 01:19PM ] |
||
Back to top |
|
||
marianbigm |
|
||
Registered Member #14
Si totusi nu mi se pare ok ca intreg sistemul de operare sa se blocheze datorita unui element lipsa. Ar trebui efectiv sa nu se redea acel element, restul sa poata functiona in continuare. Daca ti se intampla in cantare asa cum a patit colegul de revelion, nu cred ca te asteapta nuntasul sa-ti gasesti tu erorile in clapa... |
||
Back to top |
|
||
Daniel_AD |
|
||
Guest
|
marianbigm a scris ... Si totusi nu mi se pare ok ca intreg sistemul de operare sa se blocheze datorita unui element lipsa. Ar trebui efectiv sa nu se redea acel element, restul sa poata functiona in continuare. Daca ti se intampla in cantare asa cum a patit colegul de revelion, nu cred ca te asteapta nuntasul sa-ti gasesti tu erorile in clapa... Probabil ai dreptate dar stau si ma intreb asa; Cum deschizi in Windows un PDF daca nu ai Adobe instalat sau orice alt EXE care deschide o fila PDF?!?!?! ...la fel e si la clapa! Sistemul MIDI merge pe informatie, iar daca aceea informatie iti spune ceva de care este direct legat si tu nu intelegi, se mai supara si "EA" si mai da rateuri!!! La fel este si in KONTAKT daca sunt pachete incomplete... incearca sa-si caute informatia utila, la fel e cu orice VST sau VSTi...e doar vorba de a intelege lucrurile! Sanatate si numai bine! |
||
Back to top |
|
||
geogenesys |
|
||
Registered Member #648
Ok, multumiri! Si totsui Pa2 sau Pa3 continua sa mearga cu acele nu le-as spune erori, ci cu acele WaV-uri sterse intentionat! Spre exemplu la manele multe tobe au assignate WAV-ri gen << Buna seara sunt Vali Vijelie, bine ati venit la Hanul drumetului - Si minor - nu stiu d-astea, etc etc....pe care daca am vrut le-am sters si am lasat pozitia libera. Sa nu spui ca o sa-mi dea clapa eroare, pt ca te ia cu nervi...aia nu mai e eroare ci e o alegere personala, am vrut sa le sterg...de ce ar trebui sa assignez totusi un element??? Deci eu as zice ca e o problema cu OS-ul clapei. Erorile sunt erori, alegerie persoale, alegeri si cam asa vad lucrurile... Mai ales in momentul in care sunt 100% sigur ca in nici un style nu le voi folosi, deci nu are de ce <<sa mi le caute<< pt ca nu-i cer asta....
[ Edited Mon, 04 Jan 2016, 02:55PM ] |
||
Back to top |
|
||
ciury |
|
||
Registered Member #5922
Tine de politica sistemului de operare.... Sa va spun de ce... Poate sa functioneze si cu wav-uri lipsa si cu ele complete Dar daca proiectatntul a decis sa nu te lase cu ceva stricat in sistem atunci nu te lasa....deci tine de politica Ei o baga pe aia...cu ...daca e ceva stricat poate sa afecteze mersul sistemului colateral si mai bine sa nu ii lasi |
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
dacă nu găseşte tonul se blochează? nu ia un ton internal? sau efectiv să nu se audă... blocarea sistemului nu e o rezolvare... |
||
Back to top |
|
||
geogenesys |
|
||
Registered Member #648
Exact, sa nu se auda, nu sa se blocheze
|
||
Back to top |
|
||
mariuspantera |
|
||
Registered Member #8221
Colegii,unde sunt demourile si discutiile pro si contra la noul king korg pa4x? E capul de serie la korg si nu sa vorbit nici 2% compararativ cu pa600!! sa nu fie nimic de discutat? Nu are nimeni curaj sa iese in fata ca nu e nimic de aratat in plus fata de pa3x si aici vorbesc de soundul final nu de cateva functii!! Sau inca nu sau inghesuit baietii sa le cumpere!! La mc musical nu sunt pe stoc , mi-au zis ca vin la sfarsitul lunii, dar ca sau vândut sute din primul lot!!! Cui sau vandut?? Ca nu vad pe nimeni sa arate ceva!!
|
||
Back to top |
|
||
Daniel_AD |
|
||
Guest
|
mariuspantera a scris ... Colegii,unde sunt demourile si discutiile pro si contra la noul king korg pa4x? E capul de serie la korg si nu sa vorbit nici 2% compararativ cu pa600!! sa nu fie nimic de discutat? Nu are nimeni curaj sa iese in fata ca nu e nimic de aratat in plus fata de pa3x si aici vorbesc de soundul final nu de cateva functii!! Sau inca nu sau inghesuit baietii sa le cumpere!! La mc musical nu sunt pe stoc , mi-au zis ca vin la sfarsitul lunii, dar ca sau vândut sute din primul lot!!! Cui sau vandut?? Ca nu vad pe nimeni sa arate ceva!! Clapele KORG Pa4x se dau ca painea calda in toata lumea, nu numai la MC Music! In orice tara din lume trebuie sa stai la rand sa poti intra in posesia unui Pa4x! De ce nu se mai discuta de Pa4x?!?!?! E o clapa care nu mai necesita vre-o prezentare, iar opiniile sunt in proportie de 95% pozitive! De regula cele 5% porcente negative, vin din parte celor care nu o detin sau din parte competitorilor, valabil pe orice site din Ro sau strainatate! As avea atat de multe sa va spun de Pa4x...pffff, nu degeaba am numit-o DIAMANTUL, dar mai bine tac!!! Cel mai bine testeaza tu... [ Edited Wed, 13 Jan 2016, 04:35PM ] |
||
Back to top |
|
||
mariuspantera |
|
||
Registered Member #8221
Eu am cumparato! Am avut toate modelele de la korg si o parte de la yamaha! Acum am pa4x si tyros 4! Am pus pa4x si pa3x pe un sistem fbt promax 14 cu basii aferenti +2 qsc k8 pentru comparatie! la stylurile interne este o diferenta importanta din punctul meu de vedere , dar la populara pe setul Ad original, nici o diferenta semnificativa, oricat de mult încercam sa-i gasesc ceva in plus la pa4x ! Nu am zis ca nu suna , am intrebat de ce nu sunt demo-uri la populara pentru pa4x pro, ca pentru usoara ramane tyrosul 4 regina mea! |
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |