Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
New KING, KORG Pa4x Oficial !!! |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
Daniel_AD |
|
||
Guest
|
Dragi prieteni muzicanti si lautari! Azi de ziua Australiei, am reusit sa mai fac un tutorial despre clapele KORG din seria Pa! Sper sa va ajute si sa nu va plictisiti urmarind...eu am incercat sa va explic, cum am putut mai bine!!! Vizionare placuta! [ Edited Tue, 26 Jan 2016, 02:45PM ] |
||
Back to top |
|
||
voitineanu |
|
||
Registered Member #462
Multumesc frumos!Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate!
|
||
Back to top |
|
||
Bogdan89 |
|
||
Registered Member #14488
Apreciez efortul depus.
|
||
Back to top |
|
||
miki |
|
||
Registered Member #2509
Domnule Daniel Andronescu, mai dati ne si noua niste vesti despre setul AD/MC pentru PA4X sau ce ati mai descoperit la aceasta clapa.Multumim.
|
||
Back to top |
|
||
eugentes |
|
||
Registered Member #13197
Va multumim pt aceste tutoriale! mie unu imi sunt de folos! am o intrebare, este posibil sa punem un intro dintr-un style in altul cu aceleasi functii de a se schimba singura armonia si tot ce face in stylul respectiv? va intreb asta pt ca as vrea sa imi pun pe un singur style de hora de exemplu introurile...daca este posibil va rog sa-mi explicati cum daca doriti! poate chiar sa faceti un tutorial! toata stima din partea mea si va multumesc pt tot ce faceti!
|
||
Back to top |
|
||
Sarmaniuc |
|
||
Registered Member #13862
Mersi mult Daniele,o informatie foarte utila si de mare folos.Sa traiesti!!
|
||
Back to top |
|
||
angelitto |
|
||
Registered Member #14155
@eugentes, sigur ca se poate. Intri in Record/menu/style edit/copy from style. Si acolo de sus alegi style'ul cu intro'ul dorit de tine. Il copiezi in stylul ce-l editezi apoi te duci la prima pagina din record, de sus alegi intro1 si dai play sa vezi daca introul s-a copiat. Daca e totul ok, jos pui la toate parallel/no transpoze (la intro1). Apoi dai save style din dreapta sus. Bafta!
|
||
Back to top |
|
||
eugentes |
|
||
Registered Member #13197
ms angelitto dar asta stiu si eu...dar eu nu vreau sa-si schimbe forma stylul meu...eu vreau sa mi se auda doar solistica din intro pe stylul meu ca si cum as canta eu...nu stiu daca m-am facut intelesvreau sa bag doar acc5 de ex unde este solistica pe intro dar sa se schimbe armonia si sa se auda stylul meu cum se aude el normal...sa nu-si schimbe forma dupa stylul cu intro
|
||
Back to top |
|
||
florin123 |
|
||
Registered Member #3549
Atunci faci pad din track ul cu solistica
|
||
Back to top |
|
||
angelitto |
|
||
Registered Member #14155
Merge si asa. Poti face un pad din acc5(asta sper ca te descurci) si apoi intri in sequencer, dai drumu la ritmu tau, pui padu si inregistrezi noul intro. Poti inregistra padul direct dar cred ca o sa se auda mai slab sau poti sau nu-l inregistrezi (sau il stergi dupa aia). Apoi salvezi. Pe urma intri la style edit, dai import smf la armonia salvata anterior. O bagi pe intro 1. Apoi importi numa returnela ACC5 din ritmul cu pricina in intro1 pe un track liber. Si daca ai facut armonia corect, ar trebui sa fie sincronizate. Daca la inceput e o masura libera, dai la menu/edit style/cut si dai delete la prima masura. Sper ca ai inteles ceva
[ Edited Fri, 05 Feb 2016, 02:41PM ] |
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |