Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
New KING, KORG Pa4x Oficial !!! |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
gigiflo |
|
||
Registered Member #15184
Analog a scris ... Pretentii si iar pretentii ... Este o grava eroare ca cineva sa pretinda de la o "clapa" sa sune atat de performant precum o orchestra reala, indiferent de obsesia pentru un anumit brand sau model, mai ales raportat la faptul ca intr-o orchestra reala fiecare instrument beneficiaza de maiestria si interventia afectiva a celui care il pune "in vibratie" si astfel acesta ajunge sa aiba "viata" pe care un arranger nu o va avea niciodata, pentru ca cel ce canta cu un arranger nu poate fi o orchestra . Asta stim cu totii! Ideea e sa sune incat sa merite banii pe care-i dai pe ea. |
||
Back to top |
|
||
leahuvlad |
|
||
Registered Member #13323
Buna am si eu o intrebare dragii mei mi-am luat un Korg pa 4 si vreau sa pun Globalul de la pa3 se intampla ceva pe mine ma intereseaza Maxx reglajul de la placa de sunet |
||
Back to top |
|
||
robi_paradox |
|
||
Registered Member #127
Nu poti incarca direct preseturile pt ca nu te lasa clapa, dar le poti face identic ca si in pa 3, fa o poza la reglaje in pa3 si le bagi manual in pa 4.
|
||
Back to top |
|
||
myrcyone |
|
||
Registered Member #289
Salutare tuturor! am un pa4x cu ultimul sistem de operare 1.2.0 si dupa ce m-am bucurat de compresarea setului am constatat ca cei de la Korg au omis setarea stilurior cu transpozitie.Deci daca pana acum puteai sa setezi in ce gama vrei sa-ti plece stilul gata transpus acuma nu mai exista acea functie.Daca pleci cu un ritm in zero apoi transpui +2 (de ex.) si schimbi din mers cu alt stil , ramana transpusa clapa si nu revine la zero cum ar fi normal! Am cautat in toate setarile posibile si nu mai merge aceasta functie.... |
||
Back to top |
|
||
myrcyone |
|
||
Registered Member #289
dupa parerea mea cred ca la urmatorul update se va rezolva , daca nu , ai de ales in a reveni la os.1.1.3 sau sa transpui manual de fiecare data....
|
||
Back to top |
|
||
myrcyone |
|
||
Registered Member #289
Poate Daniel_AD stie ceva de treaba asta.
|
||
Back to top |
|
||
fanica1995 |
|
||
Registered Member #7687
myrcyone a scris ... Salutare tuturor! am un pa4x cu ultimul sistem de operare 1.2.0 si dupa ce m-am bucurat de compresarea setului am constatat ca cei de la Korg au omis setarea stilurior cu transpozitie.Deci daca pana acum puteai sa setezi in ce gama vrei sa-ti plece stilul gata transpus acuma nu mai exista acea functie.Daca pleci cu un ritm in zero apoi transpui +2 (de ex.) si schimbi din mers cu alt stil , ramana transpusa clapa si nu revine la zero cum ar fi normal! Am cautat in toate setarile posibile si nu mai merge aceasta functie.... eu zic ca ai blocata transpunerea din global, nu e din cauza la OS |
||
Back to top |
|
||
myrcyone |
|
||
Registered Member #289
nu e blocata....!!!!
|
||
Back to top |
|
||
myrcyone |
|
||
Registered Member #289
Acum pun 1.1.3 sa vad
|
||
Back to top |
|
||
myrcyone |
|
||
Registered Member #289
Da....deci: e din soft.Cu 1.1.3 merge totul doar ca setul mi l-a decompresat.Asta e , nu le poti avea pe toate!
[ Edited Wed, 20 Apr 2016, 09:17PM ] |
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |