Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
New KING, KORG Pa4x Oficial !!! |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
Daniel_AD |
|
||
Guest
|
O demonstratie...style-urile din versiunea Musikant le-am pus aici, suna la fel si in versiunea international! [ Edited Mon, 14 Mar 2016, 09:20PM ] |
||
Back to top |
|
||
amos |
|
||
Registered Member #1050
Domnule AD se poate sa ne dati si Globalul de la Musikant Pa4x?
[ Edited Mon, 14 Mar 2016, 09:28PM ] |
||
Back to top |
|
||
Daniel_AD |
|
||
Guest
|
amos a scris ... Domnule AD se poate sa ne dati si Globalul de la Musikant Pa4x? Globalul de la Pa4x Musikant nu merge in Pa4x International, System Data e diferit dar, daca-mi spui ce te intereseaza din Global, o sa incerc sa te ajut adica, nu se incarca dar se poate seta manual ca in versiunea Musikant si e la fel! Din cate imi amintesc, am pus doua poze cu MaxX Audio si MaxX Eq in arhiva cu styleurile, nu-ti ramane decat sa le setezi manual ca in poze!!! Sanatate. [ Edited Tue, 15 Mar 2016, 04:01AM ] |
||
Back to top |
|
||
amos |
|
||
Registered Member #1050
Aveam nevoie de terțe și max audio eq
[ Edited Tue, 15 Mar 2016, 12:05PM ] |
||
Back to top |
|
||
pustiulica |
|
||
Registered Member #11427
Ca tot am crescut eu cu muzica aromana (macedoneasca), butoanele de armonica mi-au alinat auzul si ma bucura sa le vad "montate" pe Pa4 |
||
Back to top |
|
||
ciobanu |
|
||
Registered Member #8227
Buna ziua dragi prieteni in curind eri am achizion si eu pa4 care aflinduma in Italia am asteptat 3 saptamini,avind eri seara cintare a fost totul in graba,scoateo din cutie bagai set si ai plecat la treaba.Dar am avut o surpriza cind sa bag setul meu de pa3 desigur toate pe rind incepind de la pcm surpriza mare nu mai am memorie,va dati seama peste 2 ore trebuiam sa plec,am avut noroc ca am avut un set de pa 2 si cu ala miam facut treaba..Vreau sal intreb pe domnul Daniel cum sa rezolvam treaba cu seturile poate ceva nu fac corect.As vrea sa fiu corect cu voi cu lautarii de aici de pe forum...si mai ales aia care doresc sa achizioneze pa4,ca orga e bestiala am ramas socat cum suna fata de pa3 e o mare diferenta va spun sincer chiar nici nu vroiam sa se termine cintarea tot descoperiam lucruri noi,are sunetele de fabrica eu zic ca sint mai bune de cit semplerele noastre din orga cu ele am cintat toata noaptea,are o placa de sunet foarte smechera.Mia placut foarte mult claviatura e mult mai buna de cit la toate orgele parerea mea.Domnule Daniel daca dumneavoastre aveti cit de cit vrio valoare pe la astea cu Korgul spunetele va rog sa faca ecranul ala mai de Doamne ajuta ca se vede foarte foarte foarte prost pe el...chiar nici nu se compara cu claritatea ecranului de la pa 3, e un ecran foarte prost rezolutia 0,dar noi clapistii avem foarte mult nevoe de un ecran cu o claritate buna ca zi si noapte sintem cu nasul in ecran.In rest baeti clapa chiar isi merita banii eu sint racorit de ea.Daca a mai rezolva si intrebarea cu compresatul setului ar fi o smecherie.O zi buna va doresc la toti si imi cer suze de ortografie.
|
||
Back to top |
|
||
mariuspantera |
|
||
Registered Member #8221
LINK: Click aici ! |
||
Back to top |
|
||
Daniel_AD |
|
||
Guest
|
Ce parere aveti? |
||
Back to top |
|
||
gigiflo |
|
||
Registered Member #15184
Daniel_AD a scris ... Ce parere aveti? E bine ca exista, insa pentru a avea o parere ar trebui sa o auzim la folclorul nostru. Deocamdata, eu personal, nu am o parere nici despre Pa4x...Doar ca e mai noua, mai tunata si mai scumpa. Astept sa o aud!!! |
||
Back to top |
|
||
Analog |
|
||
Registered Member #13142
Pretentii si iar pretentii ... Este o grava eroare ca cineva sa pretinda de la o "clapa" sa sune atat de performant precum o orchestra reala, indiferent de obsesia pentru un anumit brand sau model, mai ales raportat la faptul ca intr-o orchestra reala fiecare instrument beneficiaza de maiestria si interventia afectiva a celui care il pune "in vibratie" si astfel acesta ajunge sa aiba "viata" pe care un arranger nu o va avea niciodata, pentru ca cel ce canta cu un arranger nu poate fi o orchestra . |
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |