Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg
 
<< Previous thread | Next thread >>
New KING, KORG Pa4x Oficial !!!
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
Athos-Korg
Fri Jul 08 2016, 12:53PM
Registered Member #2661
Joined: Tue Oct 28 2008, 11:01AM
Posts: 100
E grele domnilor cu transpozitiile astea.......nu vrea korgu sa bage manevra , asta e !

Back to top
myrcyone
Fri Jul 08 2016, 12:55PM

Registered Member #289
Joined: Tue Jul 08 2008, 06:04PM
Posts: 89
Nu E GRELE PRIETENE! (MAI ALES CAND AI SI O SCOALA DE PROFIL LA BAZA!)E doar o constatare ca si in noul sistem de operare exista bug-uri ! E usor sa fi ironic dar sa ajuti?

Back to top
Athos-Korg
Fri Jul 08 2016, 01:05PM
Registered Member #2661
Joined: Tue Oct 28 2008, 11:01AM
Posts: 100
De accord cu tine prietene, nu trebuie sa te superi pe mine, eu am afirmat asa in gluma, am deranjat pe cineva stergeti threadul domnilor ! Nici o problema !

[ Edited Fri Jul 08 2016, 01:06PM ]


Back to top
Athos-Korg
Fri Jul 08 2016, 01:10PM
Registered Member #2661
Joined: Tue Oct 28 2008, 11:01AM
Posts: 100
Asa este , am deranjat, dar asta nu este o problema grava, mai grav era cand ti se bloca clapa in cantare la schimbarea ritmului sau la schimbarea unui anume ton din USER2, astea sunt bug-uri grave consider eu.....asta sper sa se fi rezolvat acum cu noul sistem de operare !

Back to top
angelitto
Fri Jul 08 2016, 01:19PM


Registered Member #14155
Joined: Mon Apr 28 2014, 05:16PM
Posts: 978
myrcyone a scris ...

Vedeti ca nu au rezolvat problema transpozitiei !


Nu asta era rezolvarea?
Master Transpose nu mai este salvat impreuna cu Keyboard Sets si Style-uri.

Back to top
Athos-Korg
Fri Jul 08 2016, 01:31PM
Registered Member #2661
Joined: Tue Oct 28 2008, 11:01AM
Posts: 100
No coment ! Sau pe romaneste chiar nici nu vreau sa comentez ca probabil iar devin ironic ! O zi buna va doresc !

Back to top
ciury
Fri Jul 08 2016, 03:12PM
Registered Member #5922
Joined: Mon Feb 09 2009, 03:10PM
Posts: 710
Problema transpozitiei este ca atunci cand invatam mecanic (apas clapa Do care se gaseste in poztia prima apoi clapa Mi care este a treaia etc) ne este greu sa tranpunem....daca am invata intervalele (apas clapa cutare apoi ma duc mai sus cu doua intervale apoi cobor cu unu) ar fi mai usor sa tranpunem ca in font tranpunerea asta e...deplasarea melodiei mai sus sau mai jos fata de pozitia initiala.....dar ianainte de a transpune cred ei ca e bine sa verificam tonica si terta ...ca daca solistul canta in nota X si noi stim in terta sau in tonica e ok..si invers

Back to top
flamingo
Fri Dec 16 2016, 05:25PM
Registered Member #300
Joined: Thu Jul 10 2008, 12:53AM
Posts: 3
Am cumparat SSD SAMSUNG 850 EVO - 120GB si l-am introdus in Pa4x -61k cu kit-ul HDIK-3 achizitionat curand. Surpriza?!?!?! SSD-ul nu este vazut de clapa!!!
Am formatat pe PC ssd-ul in format Fat32 si NTFS si aceeasi problema . Ar trebui sa apara "Unformatted disk" , dar nu il vede de nici un fel. Tin sa precizez ca am descoperit care este problema. Pa4x nu vede SSD-ul deoarece pe acelasi Kit HDIK-3 am pus un HDD original venit din fabrica cu alta clapa si este OK.
...Sa fie capacitatea SSD (120GB) prea mare ptr clapa? -dar pe Pa3x cu HDIK-2 a mers!!!
...Sa fie kitul de instalare HDIK-3 incompatibil cu SSD-ul?
Poate sa ma lamureasca cineva care este problema?


[ Edited Fri Dec 16 2016, 08:59PM ]


Back to top
angelitto
Fri Dec 16 2016, 06:37PM


Registered Member #14155
Joined: Mon Apr 28 2014, 05:16PM
Posts: 978
SSDul are sata3. Poate Kitul e compatibil doar cu sata 1-2. Totusi ar trebui sa mearga SSDul. Multi si-au pus SSD pe pa4x. Poate iti raspunde cineva care a facut operatia asta.

Back to top
Marian80
Fri Dec 16 2016, 07:44PM
Registered Member #10419
Joined: Sun Sep 25 2011, 09:06AM
Posts: 152
flamingo a scris ...

Am cumparat SSD SAMSUNG 850 EVO - 120GB si l-am introdus in Pa4x -61k cu kit-ul HDIK-3 achizitionat curand. Surpriza?!?!?! SSD-ul nu este vazut de clapa!!!
Am formatat pe PC ssd-ul in format Fat32 si NTFS si aceeasi problema . Ar trebui sa apara "Unformatted disk" , dar nu il vede de nici un fel. Tin sa precizez ca am descoperit care este problema. Pa4x nu vede SSD-ul deoarece pe acelasi Kit HDIK-3 am pus un HDD original venit din fabrica cu alta clapa si este OK.
...Sa fie capacitatea SSD (120GB) prea mare ptr clapa? -dar pe Pa3x cu HDIK-2 a mers!!!
...Sa fie kitul de instalare HDIK-3 incompatibil cu SSD-ul?
Poate sa ma lamureasca cineva care este problema?


Nu ai facut ceva bine sau posibil sa fie defectiune.Eu i am pus ssd intel de 120pe ea si nu sunt probleme.

[ Edited Fri Dec 16 2016, 08:58PM ]


Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] (pt.albundy) Tonuri Korg PA #2 Posted by miki67 on 14 Aug : 19:02
Ma bucur ca te-am putut ajuta si iti multumesc pentru apreciere.Sanatate si spor!


[download] (pt.albundy) Tonuri Korg PA #2 Posted by albundy on 14 Aug : 13:00
Multumesc frumos. Esti baiat de 10 stele.1534240972 ]


[download] (pt.puica) sorin roscatu pa4compres.SET Posted by miki67 on 13 Aug : 20:06
ma bucur Puica.cu placere si apreciez sinceritatea ta.spor la treburi si multa sanatate iti doresc!


[download] (ptMihai13) ADv2 PA1000 Compres By Miki67.SET Posted by miki67 on 13 Aug : 19:58
cosys112da,ar trebuie sa mearga pentru ca stylurile sunt de pa1x/800/etc. nu de la clapele mai noi.daca nu merge scrie-mi pe topicul ,,ajut cu korg pa manager v3.2 si ti-l fac pent [more ...]


[download] (ptMihai13) ADv2 PA1000 Compres By Miki67.SET Posted by cosys112 on 13 Aug : 19:50
Acest set merge si pe pa 600 ?





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap