Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg
 
<< Previous thread | Next thread >>
New KING, KORG Pa4x Oficial !!!
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
Athos-Korg
Fri Jul 08 2016, 12:53PM
Registered Member #2661
Joined: Tue Oct 28 2008, 11:01AM
Location / Localitate:: CONSTANTA
Posts: 96
E grele domnilor cu transpozitiile astea.......nu vrea korgu sa bage manevra , asta e !
Back to top
myrcyone
Fri Jul 08 2016, 12:55PM

Registered Member #289
Joined: Tue Jul 08 2008, 06:04PM
Location / Localitate:: Brasov
Posts: 74
Nu E GRELE PRIETENE! (MAI ALES CAND AI SI O SCOALA DE PROFIL LA BAZA!)E doar o constatare ca si in noul sistem de operare exista bug-uri ! E usor sa fi ironic dar sa ajuti?
Back to top
Athos-Korg
Fri Jul 08 2016, 01:05PM
Registered Member #2661
Joined: Tue Oct 28 2008, 11:01AM
Location / Localitate:: CONSTANTA
Posts: 96
De accord cu tine prietene, nu trebuie sa te superi pe mine, eu am afirmat asa in gluma, am deranjat pe cineva stergeti threadul domnilor ! Nici o problema !

[ Edited Fri Jul 08 2016, 01:06PM ]

Back to top
Athos-Korg
Fri Jul 08 2016, 01:10PM
Registered Member #2661
Joined: Tue Oct 28 2008, 11:01AM
Location / Localitate:: CONSTANTA
Posts: 96
Asa este , am deranjat, dar asta nu este o problema grava, mai grav era cand ti se bloca clapa in cantare la schimbarea ritmului sau la schimbarea unui anume ton din USER2, astea sunt bug-uri grave consider eu.....asta sper sa se fi rezolvat acum cu noul sistem de operare !
Back to top
angelitto
Fri Jul 08 2016, 01:19PM


Registered Member #14155
Joined: Mon Apr 28 2014, 05:16PM
Location / Localitate:: Medias
Posts: 906
myrcyone a scris ...

Vedeti ca nu au rezolvat problema transpozitiei !


Nu asta era rezolvarea?
Master Transpose nu mai este salvat impreuna cu Keyboard Sets si Style-uri.
Back to top
Athos-Korg
Fri Jul 08 2016, 01:31PM
Registered Member #2661
Joined: Tue Oct 28 2008, 11:01AM
Location / Localitate:: CONSTANTA
Posts: 96
No coment ! Sau pe romaneste chiar nici nu vreau sa comentez ca probabil iar devin ironic ! O zi buna va doresc !
Back to top
ciury
Fri Jul 08 2016, 03:12PM
Registered Member #5922
Joined: Mon Feb 09 2009, 03:10PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 704
Problema transpozitiei este ca atunci cand invatam mecanic (apas clapa Do care se gaseste in poztia prima apoi clapa Mi care este a treaia etc) ne este greu sa tranpunem....daca am invata intervalele (apas clapa cutare apoi ma duc mai sus cu doua intervale apoi cobor cu unu) ar fi mai usor sa tranpunem ca in font tranpunerea asta e...deplasarea melodiei mai sus sau mai jos fata de pozitia initiala.....dar ianainte de a transpune cred ei ca e bine sa verificam tonica si terta ...ca daca solistul canta in nota X si noi stim in terta sau in tonica e ok..si invers
Back to top
flamingo
Fri Dec 16 2016, 05:25PM
Registered Member #300
Joined: Thu Jul 10 2008, 12:53AM
Location / Localitate:: Constanta
Posts: 3
Am cumparat SSD SAMSUNG 850 EVO - 120GB si l-am introdus in Pa4x -61k cu kit-ul HDIK-3 achizitionat curand. Surpriza?!?!?! SSD-ul nu este vazut de clapa!!!
Am formatat pe PC ssd-ul in format Fat32 si NTFS si aceeasi problema . Ar trebui sa apara "Unformatted disk" , dar nu il vede de nici un fel. Tin sa precizez ca am descoperit care este problema. Pa4x nu vede SSD-ul deoarece pe acelasi Kit HDIK-3 am pus un HDD original venit din fabrica cu alta clapa si este OK.
...Sa fie capacitatea SSD (120GB) prea mare ptr clapa? -dar pe Pa3x cu HDIK-2 a mers!!!
...Sa fie kitul de instalare HDIK-3 incompatibil cu SSD-ul?
Poate sa ma lamureasca cineva care este problema?


[ Edited Fri Dec 16 2016, 08:59PM ]

Back to top
angelitto
Fri Dec 16 2016, 06:37PM


Registered Member #14155
Joined: Mon Apr 28 2014, 05:16PM
Location / Localitate:: Medias
Posts: 906
SSDul are sata3. Poate Kitul e compatibil doar cu sata 1-2. Totusi ar trebui sa mearga SSDul. Multi si-au pus SSD pe pa4x. Poate iti raspunde cineva care a facut operatia asta.
Back to top
Marian80
Fri Dec 16 2016, 07:44PM
Registered Member #10419
Joined: Sun Sep 25 2011, 09:06AM
Location / Localitate:: Targoviste
Posts: 122
flamingo a scris ...

Am cumparat SSD SAMSUNG 850 EVO - 120GB si l-am introdus in Pa4x -61k cu kit-ul HDIK-3 achizitionat curand. Surpriza?!?!?! SSD-ul nu este vazut de clapa!!!
Am formatat pe PC ssd-ul in format Fat32 si NTFS si aceeasi problema . Ar trebui sa apara "Unformatted disk" , dar nu il vede de nici un fel. Tin sa precizez ca am descoperit care este problema. Pa4x nu vede SSD-ul deoarece pe acelasi Kit HDIK-3 am pus un HDD original venit din fabrica cu alta clapa si este OK.
...Sa fie capacitatea SSD (120GB) prea mare ptr clapa? -dar pe Pa3x cu HDIK-2 a mers!!!
...Sa fie kitul de instalare HDIK-3 incompatibil cu SSD-ul?
Poate sa ma lamureasca cineva care este problema?


Nu ai facut ceva bine sau posibil sa fie defectiune.Eu i am pus ssd intel de 120pe ea si nu sunt probleme.

[ Edited Fri Dec 16 2016, 08:58PM ]

Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



cipri » 25 Feb : 09:06
Buna dimineata tuturor , sa aveti o Duminica placuta tuturor.

valinico » 25 Feb : 07:48
Neața!

Florin21 » 24 Feb : 23:14
Cum se face stacatura la saxofon pentru Banat?

Costy71 » 24 Feb : 19:22
Seara frumoasa dragi colegi!

cipri » 24 Feb : 19:12
Sara buna tuturor.

cdinu » 24 Feb : 18:52
salutari.

dextar_x » 24 Feb : 16:47
sall all

Costy71 » 24 Feb : 15:07
ok sa rezolvat multumesc mult angelitto!

angelitto » 24 Feb : 15:01
@Costy71, intri aici, o schimbi si salvezi din josul paginii LINK: Click aici !

Costy71 » 24 Feb : 14:58
Buna ziua dragi colegi care ma poate ajuta si pe mine cum pot schimba parola va multumesc

angelitto » 24 Feb : 14:56
@Dan179, fa un factory restore. Daca tot 105mb arata, instaleaza din nou OS'ul. Daca si dupa OS tot 105mb sunt, trimite-o la garantie.
@florea, uite asta eu zic ca merge LINK: Click aici !

LAVIN » 24 Feb : 14:55
Salutari,,,,

acery71 » 24 Feb : 14:39
Salut Florea ! Pentru pa300 ceva bun nu avem idee , ceea ce stim este ca din ce este pe forum iti creezi tu un set al tau exact asa cum ti-ai dori sa fie .O zi placuta in continuare !

Costy71 » 24 Feb : 14:37
Salutare dragi colegi va doresc o dupa amiaza placuta tuturor!!

george32 » 24 Feb : 14:32
Salutare

dextar_x » 24 Feb : 13:47
Cine ma poate ajuta cu un set pt korg pa 800 cu 128 mb ram

dextar_x » 24 Feb : 13:44
Cine ma poate ajuta cu un set bun pentru korg pa 800

dextar_x » 24 Feb : 13:41
Salutare colegi mei ?

cosys112 » 24 Feb : 13:13
Salut

florea » 24 Feb : 13:02
salut prieteni !!! ce set pentru korg pa300 imi recomandatii ..ceva mai reusit ce pot gasi pe site !!multumesc frumos

acery71 » 24 Feb : 12:28
Salutare prieteni ! Am reusit sa imi fac cateva ritmuri pentru pa700 , am incarcat setul pe site , asteptam publicarea lui de catre Admin ! O zi placuta in continuare va doresc !

dj_gigi13 » 24 Feb : 11:04
Va rog sa-mi spuneti daca gasesc la Download un set cu returnele (M.Gerea) pentru Korg pa800 (64mb), si cum se numeste?

dj_gigi13 » 24 Feb : 11:02
Buna ziua colegi!

CrysMM » 24 Feb : 10:28
@Dan179 - ai incercat o resetare generala?

Dan179 » 24 Feb : 10:27
Salut, a mai avut cineva problema la pa900 sa fie memoria de 105 in loc de 192.
Si nu este niciun set pe ea. Care o fi problema ca sistemul de operare este ultimul 1.2?

Costy71 » 24 Feb : 10:07
Buna dimineata colegi!

AEM » 24 Feb : 07:42
Domnule victorr, la adresa aceea v-am scris un mesaj.
Am recunoscut țambalul, braciul și acordeonul .
:-)

seby_69 » 23 Feb : 20:37
va salut respectuos stimati colegi!

victorr » 23 Feb : 20:14
Pardon, Grisa Golovaci. Asculta aici: LINK: Click aici !

victorr » 23 Feb : 20:10
AEM, nu stiu ce set ai gasit tu de Korg PA2. Dar vezi ca sunt 2 Grisa, amandoi din Cernauti. Cel care e activ acum pe site, e Grisa Gostiuc. Dar mai este si altul, Grisa Mahala.

laur82 » 23 Feb : 19:54
Nu am acces la download.

laur82 » 23 Feb : 19:54
As dori si eu ritmul firida pentru tyros2

robert92 » 23 Feb : 19:19
de ce nu am acces la download daca am facut si o donatie? cat trebuie sa mai astept?

mihay_gw8 » 23 Feb : 18:35
buna seara dragi colegi

marukorg » 23 Feb : 14:54
Salutare

dextar_x » 23 Feb : 13:37
nu am cces la downald pt a imi descarca un set pt korg pa 800 cu 128 mb

dextar_x » 23 Feb : 13:33
Dan_68 nu am acces la downald ........

AEM » 23 Feb : 12:55
dextar_x da o cautare dupa "pa 800" si vei gasi kile de seturi arhivate . Chestia e ca instrumentele, rhythmurile si tot ce e prin ele, nu sunt chiar usor de folosit . Din ce am inteles eu pana acum, cam este setul cu rhythmuri si instrumente personalizate ...

AEM » 23 Feb : 12:01
Grisa am gasit un set pus de dvs pe internet acum cativa ani, Grisha Cernauti Pa2x 2013.SET. Foarte folositor.

Am de acum peste un giga de arhiva de seturi, am sute de instrumente, zeci de ritmuri. Din pacate, la mine pe aranjorul Sofeh, stilurile importate nu-si aleg singure instrumentele corespunzatoare.

Am inceput sa ma plictisesc de Sofeh. Si lumea imi zicea sa-mi cumpar clapa adevarata ! Pai ce ma faceam cu ea ?

milumil » 23 Feb : 12:01
Bună ziua prieteni un amic are o clapa casio CTK 6000 știe cineva dacă se pot pune ritmuri pentru ca clapa are un card de memorie și dacă da ce terminatie au ritmurile mulțumesc și o zi buna la toată lumea

dan_68 » 23 Feb : 11:48
la cate seturi de pa 800 sant la download nu ai gasit nici-unul...inseamna ca pentru tyros ai..

dextar_x » 23 Feb : 11:38
Merita sa vand korg pa 800 si sa cumpar yamaha tyros 2 ????? nu am set pt korg pa 800 ??????????

dextar_x » 23 Feb : 11:27
Buna colegi!!!

Dan179 » 23 Feb : 10:40
Danillaur am eu set pentru pa600 din Oltenia, cautama Roșu Marius pe Facebook 😀

dextar_x » 23 Feb : 10:03
Multumesc pt intelegere ...

Roberto E80 » 23 Feb : 09:44
nu face nimic...doar ca ne facem datoria si atentionam userii! stiu ca nu a fost cu intentie rea, dar asta e regulamentul pt toata lumea!

dextar_x » 23 Feb : 09:40
Scuzati .....

Costy71 » 23 Feb : 09:38
Buna dimineata colegi!!

Roberto E80 » 23 Feb : 09:32
buna dimineata tuturor! dextar_x, daca ai citit regulamentul site-ului (punctul 4 LINK: Click aici !), inseamna ca stiai ca nu ai voie sa postezi pe chat numere de telefon si adresa de mail, data viitoare risti BAN!

dextar_x » 23 Feb : 09:24
***[blocked by admin]***

acery71 » 23 Feb : 08:33
Salutare ! O zi placuta sa aveti !

cipri » 23 Feb : 08:00
Buna Dimineata tuturor.

Grisa » 22 Feb : 23:42
Salut la toti!

daniellaur » 22 Feb : 22:26
un det de pa 600 pt oltenia ??????

jenica35 » 22 Feb : 20:48
Salutare. Stie cineva pas cu pas cum pot schimba contactii de la o octava la un pa3x 61 key?

valinico » 22 Feb : 20:36
Seara buna!

sorin77sol » 22 Feb : 20:34
Salut ! ...

ionut74 » 22 Feb : 19:34
O seara buna

Costy71 » 22 Feb : 18:29
Buna seara!!

Costy71 » 22 Feb : 14:37
Salutari colegi!

naghy2005 » 22 Feb : 13:56
Salutari

Costy71 » 22 Feb : 13:22
Ok

rogabriel » 22 Feb : 12:24
costy la orga care o ai tu nu se merita investitiile vinde o si cumpara-ti alta mai performanta si vei avea satisfactii reale

Costy71 » 22 Feb : 09:34
Buna dimineata colegi!

cdinu » 22 Feb : 07:07
Buna.dimineata n

Grisa » 21 Feb : 21:35
Buna seara la toti!

Costy71 » 21 Feb : 21:18
Buna seara tuturor !!

abdon » 21 Feb : 20:56
salutare tuturora

daniellaur » 21 Feb : 20:45
viorel de la barlad sau marius gherea ca si set pt pa 600 care e mai bun aranjat??????????

sorin_faur » 21 Feb : 19:29
sal all!!

mariuspantera » 21 Feb : 19:01
Daniellaur- ca bani se merita, ca risc NU.

daniellaur » 21 Feb : 18:56
am un tovaras care a adus 3 pa 4 din belgia 2000 bucata se merita sa iau una si eu sau mai bn pastrez pa 600??

lin » 21 Feb : 18:14
Buna seara tuturor

yul » 21 Feb : 18:14
seara buna clape.ro

fantastic » 21 Feb : 18:01
Salutare la toti colegii !

Costy71 » 21 Feb : 17:25
Buna seara!

Mcmiki » 21 Feb : 17:24
Salutare oameni buni!

cdinu » 21 Feb : 16:02
SALUT COLEGI.
cine are psr s900 ?
cati ram ?
superioara fata de psr 9000 ?
multumesc .

daniellaur » 21 Feb : 15:45
haide domne macar 2 donwloaduri am uploadat foarte multe fisiere si seturi

viorel15 » 21 Feb : 15:45
Salu colegi..niste seturi bune de tyros,Psr s770 970 stiti careva ? Multumesc sa aveti o zi buna !:)

CosminT5 » 21 Feb : 15:17
salut tuturor!

fantastic » 21 Feb : 15:13
Sunet foarte bun !!!

lucianG1000 » 21 Feb : 13:49
@daniellaur, ti s-a raspuns mai jos...
trebuie sa ai vechime minim 2 luni si activitate consistenta pentru a primi acces la Download.

daniellaur » 21 Feb : 11:34
cine e admin pe siteul acesta?

daniellaur » 21 Feb : 11:21
domnule admin te rog frumos rezolva si problema mea ca sunt de o saptamana continu pe site ca sa descarc si eu ceva

daniellaur » 21 Feb : 11:09
salut domnilor admini vreau sa descarc si eu ceva ce faceti nu sunteti oameni la cat am incarcat si ajutata pe site datimi macar doua donwloaduri

Costy71 » 21 Feb : 10:17
Gata sa rezolvat va multumesc mult pt sfaturi!

Costy71 » 21 Feb : 09:51
prin mixer si doua boxe cu subufer

pustiulica » 21 Feb : 09:47
Nu trebuie setat ceva in meniu. In casti se aude ok? Daca se aude in casti, trebuie sa se auda si in boxe. In ce boxe incerci sa o conectezi?

Costy71 » 21 Feb : 09:45
nu de mult am cumparato si nu prea cunosc setarile va multumesc mult!

Costy71 » 21 Feb : 09:44
ok va multumesc asta stiam dar ma refer trebuie setat cv in meniul orgi !

pustiulica » 21 Feb : 09:36
@rogabriel are dreptate! TOATE cablurile sunt foarte importante, atat cele de la instrument la mixer si cat cele de la mixer la boxe! Un cablu de calitate proasta poate denatura sunetul: poate adauga fasait, bazait, intarziere, etc.

rogabriel » 21 Feb : 08:39
calitatea cablului de la mixer sau statie pana la orga conteaza fff mult cine stie , stie ce spun

rogabriel » 21 Feb : 08:38
am mai vazut eu instrumentisti cu orga de 500 e si cu cablu de 5 lei si se auzea ca dracu

rogabriel » 21 Feb : 08:36
daca pui rahaturi nu merge cum trebuie sau chuiar deloc

rogabriel » 21 Feb : 08:36
vrei scule dai banu pt orice produs de exterior asta e

rogabriel » 21 Feb : 08:35
un jack profesional cu ambele capete stereo e undeva pe la 50 de lei

rogabriel » 21 Feb : 08:34
ca sunt cam scumpe exterioarele un jack profesional cu cabliu stereo e undeva pe la 50 de lei

rogabriel » 21 Feb : 08:33
poate nu are omu bani de trei jackuri si de aia nu merge : ))))ca daca baga numa unu probabil ca nu da semnal

s_cristi » 21 Feb : 08:24
Sau poate ai XLR la boxe, vezi tu ce cablu se potriveste.




Comentarii noi


[download] pa700_Marius2018.set Posted by acery71 on 24 Feb : 18:24
Astept parerile voastre fie ele bune sau rele ,dar cel mai mult astept sa il imbunatatiti si sa il repostati ! Seara placuta sa aveti !


[download] set pa 600 foarte bun Posted by cosys112 on 24 Feb : 13:18
Nu e bun de nimic !


[download] stile bune pa 600 Posted by cosys112 on 24 Feb : 13:17
mie nu imi merg in clapa incarcate


[download] Ritm Trandafir - Yamaha tyros Posted by laur82 on 23 Feb : 15:39
as dori si eu ritmul firida


[download] Ritm Trandafir - Yamaha tyros Posted by laur82 on 23 Feb : 15:39
misto ritm





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap