Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Yamaha PSR E413 |
Go to page << | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
petricav |
|
||
Registered Member #880
are daca-i pui ...intra in numarul 166 ,stylurile se introduc in flash memory cu programul musicsoft downloader si driverul clapei bineinteles!
|
||
Back to top |
|
||
crick611 |
|
||
Registered Member #9015
ok, thx! am intrebat pentru un prieten care are yamaha e413 dar nu are calculator, ma gandeam ca poate il fac fericit daca ii spuneam ca are deja orga ritmuri de muzica populara romaneasca pe ea! Poate il pot ajuta eu cu calculatorul, si d-asta am intrat pe threadul asta! |
||
Back to top |
|
||
maximilian1990 |
|
||
Registered Member #9467
pai mie imi pare ca se pot pune ritmuri direct de pe Flash USB MEMORY. asta numai daca clapa are intrare USB to Device...in acest caz comp-ul serveste numai ca sa pui stylurile pe Flash Card
|
||
Back to top |
|
||
VaseaB |
|
||
Registered Member #49
maximilian1990 a scris ... pai mie imi pare ca se pot pune ritmuri direct de pe Flash USB MEMORY. asta numai daca clapa are intrare USB to Device...in acest caz comp-ul serveste numai ca sa pui stylurile pe Flash Card La clapa asta nu poti pune date de pe Flash USB Memory din simplu fapt ca nu e dotata cu port ptr asa ceva. Neaparat trebuie sa conectezi orga la PC printr-un cablu de imprimanta. Copii ceva date in memoria ei (midi, style, etc. pana in 300 si ceva kilo parca). Marea ei problema (si enervanta din punctul meu de vedere) este ca doar un singur style poti incarca in flash , cu alte cuvinte, daca tu canti hora, ca sa canti sarba dupa aia, pierzi cateva secunde pentru a incarca sarba, dupa care tre sa tii minte unde ai salvat sarba. In fine, e buna ptr. incepatori. |
||
Back to top |
|
||
crick611 |
|
||
Registered Member #9015
Baiatul de care zic, intradevar este incepator, deci este ideala pentru el. Multumim pentru ajutor baieti!
|
||
Back to top |
|
||
jancu4mzq |
|
||
Registered Member #9745
salutare salutare am vazut aceste discutii si as dori sa ii transmit numai bine lui msgen si succes cu noua clapa .... eu am un yamaha YPT410 mai veche ca si a ta imi place mult clapa... este o clapa de bani putini cu care sa iti faci treaba... am dat 12 milioane pe amea cu tot cu stativ si pedala sustain ,pe amea nu incap mule ritmuri ... am cam 370 de kilo deci cam incap vreo 15 ritmuri .... pentru mine este suficient:D parca clapa ta are 1,2 mega... deci incap ceva ritmuri ...;) in orice caz... parerea mea e ca... si clape dinacestea ca si anoastre poti canta la birturi ca si cu un roland sau cu alt ceva... este adevarat ca nu sunt prea performante aceste serii de la yamaha dar sunt bune pentru ca sa iti faci treaba si chiar daca stii cum sa faci colajuri dintrun singur style ... nu ai treaba... pauza cateva secunde intre melodii pentru ca sa schimbi style u si iarasi continui cu o hora sau altceva si mie de multe ori imi pare rau ca nu miam luat un GW7 .... suna mai frumos ... dar una second nu stii ce cumperi... macar noua este noua.... parerea mea
[ Edited Fri Nov 19 2010, 07:33PM ] |
||
Back to top |
|
||
msgen |
|
||
Registered Member #3727
Am orga asta de ceva timp, dar din pacate nu am invatat prea multe (din cauza timpului) desi as fi vrut. E OK orga pentru inceput. Mult succes la invatat!
|
||
Back to top |
|
||
ar14rai |
|
||
Registered Member #9989
am si eu un E413 si sunt foarte multumit. La ceea ce fac eu, e buna. sunt amator, am si alte activitati de facut, dar oricum ma relaxez cand ajung la ea. Inca nu o cunosc nici 50%. Stiu ca poate mai mult. Cat despre cele de mai sus. Ce e nou e nou. Eu am cumparat-o de noua. si mi-as permite sa fac asemanarea cu masinile sau alte gatgeturi (sa nu zic si cu fetele)... cand stii ca tu esti primul care o atinge, e altceva.... Scuze pentru indrazneala... |
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |