Forums

Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio
 
<< Previous thread | Next thread >>
Boxe active vs Boxe pasive
Go to page   <<      
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
Serghei92
Sun Jun 10 2018, 11:30PM

Registered Member #12541
Joined: Fri Mar 01 2013, 02:50PM
Posts: 686
As putea folosi basul pe alta iesire din mixer? Deci sa nu merg pe main....pe auxiliar ar fi ok? Ma gandesc sa.i pot da volum din mixer cat vreau eu....

Back to top
CrysMM
Sun Jun 10 2018, 11:40PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Posts: 543
Asa si trebuie, basul pe iesire separata, sa nu bagi vocea in el.

Back to top
gigiflo
Fri Jun 15 2018, 07:30AM
Registered Member #15184
Joined: Mon May 11 2015, 09:37PM
Posts: 1355
E ca in orice lucru: te pricepi, faci conexiunile si reglajele cum vrei tu; nu te pricepi sau ti-e teama sa nu gresesti, lasi totul pe automat, adica conectezi boxele la subwoofer pentru a stabili el ce da mai departe si subwoofer-ul la mixer. In acest caz, recomandat ar fi sa ai aceeasi marca de produse...

Back to top
Serghei92
Fri Jun 22 2018, 07:15AM

Registered Member #12541
Joined: Fri Mar 01 2013, 02:50PM
Posts: 686
Pe ce iesire ar fi mai indicat sa pun subwooferul? Am 2 optiuni....de fapt 3....dar 2 mai valabile.
1 - pe monitor
2 - pe aux
Tentativă de 3 - master b.....care merge pe aceeasi treaba cu master A.

Back to top
gigiflo
Fri Jun 22 2018, 07:44AM
Registered Member #15184
Joined: Mon May 11 2015, 09:37PM
Posts: 1355
Serghei92 a scris ...

Pe ce iesire ar fi mai indicat sa pun subwooferul? Am 2 optiuni....de fapt 3....dar 2 mai valabile.
1 - pe monitor
2 - pe aux
Tentativă de 3 - master b.....care merge pe aceeasi treaba cu master A.

Nu cred ca conteaza. Important e sa poata fi cat mai usor de controlat si sa nu ocupe locul altor dispozitive.

Back to top
vermona
Fri Jun 22 2018, 04:22PM

Registered Member #307
Joined: Thu Jul 10 2008, 02:50PM
Posts: 42
basul il folosesti pe auxiliar si vocea o opresti din canalul de auxiliar lasi sa se auda numai clapa cel putin la interior daca canti in cort afara in aer liber pornesti foarte putin si volumul pentru voce

Back to top
Serghei92
Mon Jun 25 2018, 05:43AM

Registered Member #12541
Joined: Fri Mar 01 2013, 02:50PM
Posts: 686
Am facut un test asa.....suna promitator....toata forta clapei e in subwoofer acum si pe sateliti se aude mai curat. Multumesc de sfaturi prieteni!

Back to top
rarhecsak
Tue Jun 26 2018, 11:30AM
Registered Member #17077
Joined: Wed Mar 21 2018, 01:42PM
Posts: 12
Ai facut bine,multa sanatate!

Back to top
Serghei92
Wed Jul 04 2018, 12:40PM

Registered Member #12541
Joined: Fri Mar 01 2013, 02:50PM
Posts: 686
Si tot ma bate gandul sa schimb. As lua un dynacord 1002 sau 1003....si doua fbt mitus cu un dif de 15....oare e buna mutarea?

Back to top
Go to page   <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Kontakt old Folclor-AD: FxStrigaturi-AD. Posted by cipri on 19 Aug : 07:48
Multumesc.


[download] Kontakt old Folclor-AD: Taragot-AD. Posted by cipri on 19 Aug : 07:47
Multumesc.


[download] ADv2PA1000byMihai13-Update.SET Posted by miki67 on 17 Aug : 21:23
Aveti listele mai jos cu ce contine setul.LINK: Click aici !


[download] Kontakt old Folclor-AD: SupitaG-AD. Posted by cipri on 17 Aug : 18:14
Multumesc


[download] Kontakt old Folclor-AD: Fluier-AD. Posted by cipri on 17 Aug : 18:07
Multumesc.





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap