Forums
Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Home Studio - Sfaturi si pareri |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
angelitto |
|
||
Registered Member #14155
DAW e un acronim de la Digital Audio Workstation și se referă la softul audio. Cubase este un soft extrem de bun.
|
||
Back to top |
|
||
victorr |
|
||
Registered Member #9068
Cu ceva ani in urma, Cubase era printre cele mai bune. In ziua de azi sunt destul de multe din care sa alegi. Fiecare isi alege soft-ul dupa necesitati si preferinte. Mie Cubase mi s-a parut complicat si stufos, asa ca am ales Reaper. Cu Reaper poti sa faci aproape orice in materie de audio, doar ca nu e bun la editare midi, acolo Cubase e mai avansat. Si totusi cred ca e important sa rezolve problemele acustice ale camerei, ca ele denatureaza sunetul si degeaba ai boxe bune daca din cauza camerei unele frecvente sunt reflectate de pereti si nu auzi sunetul corect. [ Edited Fri, 30 Oct 2015, 08:33PM ] |
||
Back to top |
|
||
Nicu Pa500 |
|
||
Registered Member #906
victorr a scris ... Si totusi cred ca e important sa rezolve problemele acustice ale camerei, ca ele denatureaza sunetul si degeaba ai boxe bune daca din cauza camerei unele frecvente sunt reflectate de pereti si nu auzi sunetul corect. Exact ,foarte bine punctat am vazut diferenta mare la un prieten care a facut o demonstratie dintre o camera tratata si una netratata. Foarte mare diferenta. |
||
Back to top |
|
||
-DJ MOUSE- |
|
||
Registered Member #7354
Multumesc de sfaturi.. ma voi ocupa si de acustica camerei cat de curand... Am gasit pe youtube niste trucuri |
||
Back to top |
|
||
NxSound |
|
||
Registered Member #2689
nu scoti sunetul doric cu, cubase nu prea se pupasu focusrite incearca sonar x2 sau x 3 credema se pupa de 10000 de ori mai bine cu orice focusrite |
||
Back to top |
|
||
florin_yamaha |
|
||
Registered Member #2169
Nu prea.. recomand focusrite , personal nu ma incanta nici convertoarele ei nici preamp-urile , doar daca folosesti preamp separat , parerea mea mai strange niste banuti si ia-ti un RME , ori fireface 400 sau.. varianta rme hdsp 9632 , cat despre softuri , tine doar de intelegerea ta a interfetei grafice , acelasi lucru il poti face in Cubase , Pro tools , Logic sau alte softuri . Succes mult , e doar o parere !
|
||
Back to top |
|
||
-DJ MOUSE- |
|
||
Registered Member #7354
multumesc de sfat.. NxSound voi incerca Florin.. eu vreau sa iau o placa de sunet pana in 1000 lei multi mi-au recomandat focusrite... acu stii cum e.. parerile sunt impartite |
||
Back to top |
|
||
florin_yamaha |
|
||
Registered Member #2169
Da pentru bugetul e foarte ok
|
||
Back to top |
|
||
NxSound |
|
||
Registered Member #2689
angelitto a scris ... DAW e un acronim de la Digital Audio Workstation și se referă la softul audio. Cubase este un soft extrem de bun. foarte bun cubaseul ( inca nu stie sa exporte mp3) reglezi ceva dupa record se aude alta are cea mai populara interfata dar nu e ceva deosebit in rest. |
||
Back to top |
|
||
angelitto |
|
||
Registered Member #14155
Cubase-ul e unul dintre cele mai folosite DAWuri. Chiar daca tie nu-ti place sa lucrezi cu el, asta e adevarul Eu personal am si Cubase si Presonus Studio One 2. Le folosesc pe amandoua.
|
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |