Forums
Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Home Studio - Sfaturi si pareri |
Go to page << | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
ulici9 |
|
||
![]() Registered Member #15493
NxSound a scris ... angelitto a scris ... DAW e un acronim de la Digital Audio Workstation și se referă la softul audio. Cubase este un soft extrem de bun. foarte bun cubaseul ( inca nu stie sa exporte mp3) reglezi ceva dupa record se aude alta are cea mai populara interfata dar nu e ceva deosebit in rest. nici nu trebuie sa exporte mp3...in format wav e calitatea!!! |
||
Back to top |
|
||
drgmihai |
|
||
Guest
|
Placa de sunet Steinberg ur 242 ai vazuto ? Deoarece Cubase este produs tot de steinberg compatibilitatea este de 100%. Multe setari sunt configurate automat |
||
Back to top |
|
||
ulici9 |
|
||
Dar ce stiti despre monitoarele yamaha hs5 ? Cum sunt?cum suna? Are cineva?
|
||
Back to top |
|
||
ulici9 |
|
||
florin_yamaha a scris ... Nu prea.. recomand focusrite , personal nu ma incanta nici convertoarele ei nici preamp-urile , doar daca folosesti preamp separat , parerea mea mai strange niste banuti si ia-ti un RME , ori fireface 400 sau.. varianta rme hdsp 9632 , cat despre softuri , tine doar de intelegerea ta a interfetei grafice , acelasi lucru il poti face in Cubase , Pro tools , Logic sau alte softuri . Succes mult , e doar o parere ! Salut...dami exemplu de un preamp bun? |
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |