Forums
Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Recomandare subwoofer |
Go to page >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
Serghei92 |
|
||
Registered Member #12541
Am acasă Fbt himaxx 40a și yamaha dxr15. Vreau să.mi iau un sub....ce.mi recomandați? Care s.ar adapta cel mai bine în săli, dar să.mi dea și un plus la tot sistemul....adică vreau "zmana" dacă mă înțelegeți....aștept păreri!
|
||
Back to top |
|
||
Serghei92 |
|
||
Registered Member #12541
Nimeni?
|
||
Back to top |
|
||
elgi |
|
||
Registered Member #196
DXS 15 sau DSR 118... Alte suburi nu recomand. Părerea mea...
|
||
Back to top |
|
||
Serghei92 |
|
||
Registered Member #12541
Deci din gamă yamaha...alte păreri? Astea de la yamaha le.ai ascultat elgi? Dau bine?
|
||
Back to top |
|
||
viorel t |
|
||
Registered Member #162
ca sa suplimentezi la ce ai tu eu as recomanda ceva de 18 toli ca ai deja doua de 15 yamaha si chiar dau si bas bun ...
|
||
Back to top |
|
||
Serghei92 |
|
||
Registered Member #12541
Eh...or da ele, însă nu prea au 750 w cât scrie pe ele. Plus ca intră în fonie foarte repede, așa ca tot pe Fbt.urî îs axat mai mult. Aș lua un sub cu care să fac față la săli bune în formație de 3...adică doi sateliți Fbt și un sub. Dacă sateliții au difuzor de 12, e bine să iau sub.ul de 18? Sau de 15?
|
||
Back to top |
|
||
viorel t |
|
||
Registered Member #162
de 15 e f bun . am si eu un amic ce are dxr 15 ca ale tale si nu e multumit deloc de ele daca se aud 300w ...
|
||
Back to top |
|
||
Serghei92 |
|
||
Registered Member #12541
Mare în China...ce să.i faci. Și cam pe ce marca să mă orientez?
|
||
Back to top |
|
||
elgi |
|
||
Registered Member #196
DXS 15 am eu şi sunt foarte mulţumit de el, nu face bubuială pe sală, ci face notă curată, bas foarte bine definit ca notă, nu doar bum!!! Pe DSR 118 am cântat în aer liber şi sună la un mare grad de fidelitate. Am comparat atunci cu subul RCF 710 şi din ăla se auzea numai bum, am rămas numai pe DSR, că suna extrem de curat, putere şi fidelitate, bas profund, dar care nu supără. Referitor la DXR 15, dar şi pentru microfonie este acelaşi răspuns: nu folosiţi mixere de calitate, ori nu reglaţi cum trebuie mixerul. Un cântăreţ de la Vocea României (a ajuns până departe în competiţie, dar a fost mazilit de gunoaiele din juriu) cântă la un restaurant cu DXR 15, are şi nunţi cântate prin corturi (încă se mai fac şi acuma pe la ţară asemenea mizerii, căci suntem o ţară foarte înapoiată), prin săli de toate felurile şi el a zis că nu dă pe niciun model aceste boxe (are bani mulţi, nu se pune la el problema banilor). Foloseşte un Dynacord CMS, dar a avut şi mixer Yamaha MGP, pe care l-a dat, dar de care a fost mulţumit şi de ăla (a rămas la Dynacord strict din spiritul de turmă, nu din considerente legate de sunet). Dacă nu aveţi putere pe ele, pot fi două cauze: 1. cabluri între mixer şi boxe de slabă calitate sau extrem de lungi (nu recomand mai lungi de 10 m, decât dacă sunt făcute de firma EUROCABLE, care sunt cele mai scumpe, dar şi cele mai calitative); 2. mixerul nu scoate suficient semnal la ieşire pentru a excita corect amplificatorul din boxă. Eu am DXR şi nu am niciodată (NICIODATĂ, NICI MĂCAR O DATĂ) microfonie, depinde strict de mixer şi de setările făcute (binenţeles, microfonul este foarte important). Concluzie: DSR 118, are 42 de kile, este ceva mai scump, dar face toţi banii (se aude muzică, nu bubuială)!!! Succesuri! |
||
Back to top |
|
||
DorelC |
|
||
Registered Member #15598
Eu de ani de zile RCF activ 15 toli. Ma gandesc sa-mi iau unul si de 12. N-am avut niciodata probleme. Pentru mine sunt the best! Au vana. Important e sa stii cum sa le legi, sa folosesti filtrul. La orchestra nu trebuie reglaj ca la disco! Si sa nu uit in aer liber RCF dupa parerea mea cel mai bun! Sunt gandite inginereste si pentru asa ceva!
[ Edited Mon, 11 Jan 2016, 11:16AM ] |
||
Back to top |
|
||
Go to page >> | |