Forums
Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Recomandare subwoofer |
Go to page << | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
Hmm...eu merg pe jebelee. Vreau bass...le pun la podele. Bubuie bassu?...le sui la cucurigu. Probabil cîndva...la cererea publicului. Larg voi lua și un bass...actyv...ceva mic...de 8 inși...pentru șale. [ Edited Mon, 11 Jan 2016, 11:52AM ] |
||
Back to top |
|
||
Serghei92 |
|
||
Registered Member #12541
LINK: Click aici ! de așa ceva știe cineva ceva? E undeva la o mie euroi, și văd ca are 1200w rms.ul....
|
||
Back to top |
|
||
morys |
|
||
Registered Member #11120
Pot spune si eu ca am dxr 15 alaturi de mixer soundcraft mfxi8 si crede-ma ca niciodata nu am avut microfonie pe ele ,chiar si in fata boxei.Poate este adevarat ca nu au puterea care scrie dar chiar si in aer liber nu le-am dat volumul la maxim (sa intre in clip)pentru ca nu a fost nevoie . Despre subwoofer nu ma pot exprima ca nu am folosit pana acum. [ Edited Mon, 11 Jan 2016, 06:59PM ] |
||
Back to top |
|
||
nicu_studio |
|
||
Registered Member #2164
Eu folosesc un DXS 15 si subscriu la cele spuse de ELGI ,nu da bubuiala aiurea plus ca ai si filtru low cut cu doua trepte foarte util in salile cu multi stalpi si betoane iar pt. aer liber sau corturile alea cu multa panza care absorb fonic are o functie " bass boost " care face treaba foarte buna.
|
||
Back to top |
|
||
Serghei92 |
|
||
Registered Member #12541
Se poate! Aici depinde foarte mult și de reglaje. Am văzut ca yamaha au ceva sub.uri, însă de putere cam mică. Și cu care am mai vorbit m.au sfătuit să iau cu difuzor de 15...e mai indicat mai ales pentru săli. Cu difuzor de 18 cică băga huială....
|
||
Back to top |
|
||
Serghei92 |
|
||
Registered Member #12541
Am mai discutat cu lumea și am tras o concluzie: nu contează mai deloc ce marca e sub.ul....cam toate merg. Important e să aibe reglaj la bas (bas lung, bas scurt), să fie cu difuzor de 15 țoli (indicat pentru săli) și să aibe peste 700w rms.ul...mai are de adăugat cineva ceva?
|
||
Back to top |
|
||
Serghei92 |
|
||
Registered Member #12541
Am dat comanda de FBT Promaxx 15SA. Are cineva de aici? vreo parere?
|
||
Back to top |
|
||
viorel t |
|
||
Registered Member #162
asteptam sa ne spui tu pareri !
|
||
Back to top |
|
||
Serghei92 |
|
||
Registered Member #12541
O să revin cu părerea mea după ce întru în posesia lui. Cică pe săptămână viitoare ajunge aici de unde sunt eu. Nu era pe stock...trebuie să.l aștept din Italy....
|
||
Back to top |
|
||
Serghei92 |
|
||
Registered Member #12541
Gata, a ajuns. Deci în casă face ravagii. Mâine îl scot la aer. Asa ca prima impresie, rămâi blocat. Chiar are forță de.ți rupe urechile. Și diferență se simte clar față de cu subwoofer și fără subwoofer. Pentru moment sunt extrem de fericit...mulțumesc tuturor pentru păreri și discuții, problema rezolvată! Ah, încă ceva...care e deferență între amplificator D și amplificator G?
|
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |