Forums
Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
MICROFON SHURE FAKE CU CAPSULA ORIGINALA |
Go to page << | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
mariusnazi |
|
||
Registered Member #12940
cozma1969 a scris ... si uite asa, dl yulyan93 le stie acum pe toate..ce a fost asta?...thread "capcana"!:)):-@ Buna asta ,reclama ascunsa ! )) |
||
Back to top |
|
||
yulyan93 |
|
||
Registered Member #10084
Mariusnazi si cosma nu inteleg care e problema voastra? Eu nu am postat acest thread la misto . Chiar vroiam sa aflu daca cineva a mai incercat chestia asta pe care vreau eu sa o fac dar se pare ca am primit doar raspunsuri off topic. Ce thread capcana, ce reclama ascunsa, ce tot spune-ti voi acolo ?
|
||
Back to top |
|
||
luc1an |
|
||
Registered Member #15667
atentie foarte mare la niste aspecte: 1-exista microfoanele astea mai noi care chiar sunt Shure.cu toate ca sunt made in china ,ele sunt facute de firma shure.La aceste modele se pot schimba capsulele cu altele ,dar tot originale.Nu conteaza ca sunt facute in sua,mexic sau china. 2-exista mai nou pe piata microfoanele CLONE a microfoanelor shure.Atentie foarte mare la ele.La aceste modele nu se poate schimba capsula cu una originala. Am testat si nu a mers. prima teapa mi-a dat-o cineva pe net cu un model slx.Am dat 400 de euro,acum doi ani pe el.Era nou,sigilat.dar era facatura aia imputita.Am spus ca nu e problema ca ii pun capsula de la microfonul meu cel batran.Atunci am aflat cum sta treaba.Am luat legatura cu baietii de la shure si atunci am inteles cum sta treaba deci ca rezumat......Exista microfoanele SHURE care sunt made in china, si exista acele clone imputite care nu au nimic in comun cu shure. La modelele originale se pot schimba capsulele (beta cu beta sau cu sm sau cu pg sau cu beta 87 etc) la facaturi se poate schimba capsula (mecanic),adica o pui de la una la alta,dar nu va functiona. sper ca am explicat destul de ok. |
||
Back to top |
|
||
yulyan93 |
|
||
Registered Member #10084
Multummesc luc1an esti singurul.care a inteles intrebarea mea si despre.ce am.vrut.sa aflu... eu comandat deja o capsula originala si am slx replica si vroiam.sa fac acelasi lucru care ai incercat si tu. O alta intrebare ar fi la.ce se mai potriveste capsula de shure originala ? Am auzit ca mai este o firma.de.microfoane mai ieftine la care le poti pune capsula de.shure si cica functioneaza. Sau mai bine imi cumpar un model.mai vechi de shure la care sa i pun capsula de beta, ca slx original.nu.am.bani momentan sa mai.iau. ai putea sa-mi dai un.sfat?
|
||
Back to top |
|
||
luc1an |
|
||
Registered Member #15667
parerea mea este ca nu ar trebui sa faci imprvizatii.Cu atat mai mult ca acum au cazut si preturile la jucarii foarte mult.Iti recomand sistemul ut4,cel cu antene scurte.Daca ai gasit unu care sa fie ok...iti garantez ca suna bine.Eu de ala folosesc.cu capsula sm58.nu l-as da pentru altele de mii de euro. Am incercat si am pus capsula mea pe un sistem cu pg58.am schimbat capsulele si nu a mai sunat atat de bine.suna sec,nu mai avea dinamica,inaltele sterse.mai pe "lautareasca"...nu avea prezenta. |
||
Back to top |
|
||
luc1an |
|
||
Registered Member #15667
un sistem de care iti spun eu ..costa cam 200 de euro.Nu cred ca ar trebui sa faci treaba de care spui tu.O capsula shure daca o iei din magazin...costa cam 170 euro,poate si mai bine.Plus ca mai trebuie sa iei si emitatoru -receptorul...si ajungi la o suma putin mai mare decat ai putea sa iei un sistem de care iti spuneam mai sus. eu pentru solistii care sunt vai de c...lor si nu sunt in stare sa isi ia un microfon al lor,am cumparat modelul blx cu shure sm58 (4 bucati).Nu suna rau dar nici nu se baga in liga de mai sus.Estye un microfon putin mai bun ca pg58 fara fir.nu pierde semnal si are mai multe avantaje la partea cu banda de frecventa.Gen...isi cauta frecventa care e cea mai protejata pentru a nu-si da in cap cu alte treburi.tin bateriile destul de mult. Daca mai ai nevoie de ceva lamuriri...da-mi de stire si cu ce pot te ajut cu mare placere. Dar inca o data iti spun...nu fa improvizatii |
||
Back to top |
|
||
yulyan93 |
|
||
Registered Member #10084
Lucian imi ppti lasa un nr de tel ? Sau o adresa de contact sa vorbim mai multe?
|
||
Back to top |
|
||
luc1an |
|
||
Registered Member #15667
*****-ma poti suna pentru orice problema Admin: ai avertisment pentru nerespectarea Regulamentului! Nu este permisa afisarea numarului de telefon in thread-uri. [ Edited Wed, 03 Feb 2016, 07:50AM ] |
||
Back to top |
|
||
Serghei92 |
|
||
Registered Member #12541
Eu am un shure beta 58 a dar chiar ca e de.o seamă cu tataia. Deci cum să va explic, microfonul merge pe baterie de 9v, și are o codiță care sprijină bateria. Acolo scrie mare în USA. Eh, iar receiver.ul se cunoaște de la distanță ca e de aceeași vârstă cu microfonul...are antene lungi care se pun prin infiletare, transformatorul iarăși prin infiletare merge pus, și precizez ca și pe microfon, și pe receiver am doar leduri. Nu display. Există vreo posibilitate să fie original? Eu îl am de prin 2007, iar respectivul de la cine l.am luat îl avea de la cineva din Italy. Am făcut odată deosebire între asta si alt shure beta 58, dar de ăla de merge cu 2 baterii normale, și am constatat ca asta mai vechi avea atac mai mult, și prezenta....
[ Edited Wed, 03 Feb 2016, 01:25AM ] |
||
Back to top |
|
||
luc1an |
|
||
Registered Member #15667
scuze pentru afisarea numarului de telefon.Am vrut sa fac o fapta buna si ....am facut-o lata. cat despre microfonul shure ....e prea vechi pentru a fi clonat.Clonele au inceput ,daca nu ma insel ,de la modelul slx. |
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |