Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Pa 4x!! se sterge scrisul din dreptul butoanelor!!!! |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
cantlaclapa |
|
||
Registered Member #10487
depinde si de noroc ce lot de clape ai prins.... prin mana mea au trecut deja 3 clape pa 4 la butonat si le-am zgaltait cate o saptamana pe fiecare in parte si nici vorba sa se fi sters o litera sau un caracter... e drept ca toate 3 clapele erau cumparate de afara una din Italia si 2 din Germania
|
||
Back to top |
|
||
ursaru |
|
||
Registered Member #7668
Pa800.Rami Pa2x Pro .Leduri Pa3x.Bateria Si acu Pa 4x. Eu am pa3x, nu am nimic contra korg ,dar parca nu este frumos din partea lor. |
||
Back to top |
|
||
OzzY |
|
||
Registered Member #14132
Logan-Caseta de directie Bmw 5 series- Modulul CCC/CIC Mercedes E series-Cutia de viteze Audi A6-Inchiderea centralizata S.a.m.d Tu ai Korg si de aceea cunosti problemele de la Korg. Daca ai avea Yamaha,Technics,Casio,Roland,ai sti si problemele lor. Nimic/nimeni nu-i perfect! |
||
Back to top |
|
||
abdon |
|
||
Registered Member #1425
Stiu sigur ca la Tyros se duce ecranul, dar nu dupa prima luna de exploatare, ci dupa 11 ani, in rest LED-uri bine, tastatura buna, OS stabil, păcat ca isi strica reclama Korg, chiar si pentru un nimic, totusi e vorba ca se sterge o informație de pe tabla.
|
||
Back to top |
|
||
mariuspantera |
|
||
Registered Member #8221
Nu am avut timp sa informez mc musical de problema mea , sper sa imi fac timp dar sper sa nu-mi fac si nervi! Bănuiesc ca au mai primit sesizări si de la alți "ghinioniști" , eu unul speranțe mari nu imi fac, doar sper sa nu se mai șteargă si alte litere, caractere ! Acum apăs butoanele cu atenție , încerc sa evit contactul cu părțile unde e scris!! Nu e bine dar se poarta!
|
||
Back to top |
|
||
Minel |
|
||
Registered Member #13587
Ceea ce nu prea inteleg,este urmatorul aspect: Se vorbeste de loturi. De ce loturile aduse in Romania au probleme? Am citit pe diverse forumuri straine,si nu prea intalnesti astfel de probleme. Inseamna ca se fac loturi pentru vest,est,si continentele asia,australia,africa,etc. La yamaha modelele mai noi,plangerile sant venite tot din estul auropei la display. La korg,problemele existente la seria pa,sant venite tot din balkani.. Inseamna ca santem tratati ca lumea a 3-a. [ Edited Mon Feb 15 2016, 09:06PM ] |
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
Minel, nu suntem lumea a III-a! suntem o colonie ca oricare alta aici se aruncă gunoiul aici salariile sunt sub limita sărăciei aici se vinde de 3 ori preţul la ştifturile ce nu se vînd în capitala imperiului aici democraţie se spune la inşii numiţi pe funcţii decizionale aici plăteşti facturile resurselor tale ţărilor cu apă caldă ne merităm soarta la greu ''eroul'' la tulit'o unde-i bine şi dă lecţii democratice prăpăditului ce n-a avut şansa s-o tulească... referitor la vopsea, sunt convins că o anumită linie tehnologică a uitat să treacă acele capace prin secţia lac... din cauza cererilor...desigur... pen'că la noi sunt 15 salarii jucăriile....pentru alţii e doar jumătate... [ Edited Mon Feb 15 2016, 09:28PM ] |
||
Back to top |
|
||
ursaru |
|
||
Registered Member #7668
OzzY a scris ... Logan-Caseta de directie Bmw 5 series- Modulul CCC/CIC Mercedes E series-Cutia de viteze Audi A6-Inchiderea centralizata S.a.m.d Tu ai Korg si de aceea cunosti problemele de la Korg. Daca ai avea Yamaha,Technics,Casio,Roland,ai sti si problemele lor. Nimic/nimeni nu-i perfect! Fii serios că nu am venit eu cu stiri de ultima oră ,se stia mai de mult Stau si ma intreb, astia au scris cu unt sau cu creta? 😑 |
||
Back to top |
|
||
Analog |
|
||
Registered Member #13142
Eu stiu niste baieti (unguri se pare) la Costinesti care fac niste inscriptionari superbe cu aparatele de gravura (nume...) si nu costa mult deloc ; cu 25 de lei cumperi bricheta sau pixul care sunt foarte frumoase si ti le si inscriptioneaza la comanda in acelasi pret . Dar la vara vin baietii in statiune ! Poate vine si Korg la Costinesti ca atunci nu mai sunt costurile mari ;colaboreaza cu baietii de care am zis si e mai ieftin !
|
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
mai sunt băieţii cu laserul fac ăia nişte gravuri pe tablă... [ Edited Tue Feb 16 2016, 04:01PM ] |
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |